İyi geceler KK üyeleri.ben yeni katildim araniza.hemen konuya geceyim bana bi akil verin lütfen hakli diilmiyim bi sorgulayalim hep beraber.dort yildir birlikte oldugm bi sevgilim var.en basindan beri ciddi dusunuyoduk fakat üniversitenin bitmesi is güç askerlik maalesef beklemek zorundayız.dort senedir uzakta bi ilişki yuruttuk üniversiteden dolayı.ikimzimde aileleri ankarada olmasi na rağmen bursadan cazip bi is teklifi aldi.ve benim ilk dediğim bunca yil uzaktan iliskimizi devam ettirdigimz için artik yanyana olmak isttedigimi ankarada is bulmasini istediğimi söyledim.aksi takdirde uzaktayken çok.kavga eden bi çift olduğumuz için ikimiznde yipranacagini ve iliskimzn biticegini soyledim.biz tam kararimizi verdik sevdicegim askerlik tecilini bozudurp askere gidicekti.ama ailesi bursadaki isi kabul etmesini istediklerini söylemiş.ya sinirlerim bozuluyor tek gerçekleri gören benmiyim.giderse oraya bizim iliskimz biter.neler yasadik biz onunla kavusmamiza bi engel daha kalkti diye sevinirken neden boyle yapiyo ki
Uzun oldu ama kusura bakmayin.tesekkur ederim simdiden fikirleriniz
değerli benim icin
Uzun oldu ama kusura bakmayin.tesekkur ederim simdiden fikirleriniz
değerli benim icin