çok şey mi istiyorum?

Orkide---123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
5
0
1
36
merhaba hanımlar .artık kafayı yeme noktasında oldugum için bana yol gösterecek birilerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.27 yasındayım eş durumdan dolayı 7 ay önce erken nikah yaptım ve 3-4 ay içinde de düğün olcak ama ben hala kararsızım 5 yıldır tanıyorum ama acaba değişirmi düşüncesiyle bitirme cesaretini gösteremiyorum .eşim sanırım narsist kişilik özelliklerine çok yatkın ve bunu 4 aydr yanyana olunca farketmeye basladım.çünkü biz uzaktan bu ilşkiyi yürütmek zorunda kaldık.beni aşağılayan onun kadar zeki olmadığımı hissettiren ithamları var ve düğün hazırlığı sürecindeyiz.öyle istekleri bitmeyen bi insan da değilim ama istediğim seylerin çoğunu ötelemek zorunda kalıyorum.3-4ay sonra düğün olcak ama içimde hiçbir heves kalmadı .biryandan da insanlara mutlu evliliğe hazırlanan hevesli kadın rolü oynamak bana cok zor geliyor

Canım yapabiliyorsan hemmen bırak ben yapamayanlardanım hiç bir düzelme olmaz sadece sen uğraşırsın herşey düzelmiş gibi gösterir ve sonra herşey yine aynı keşke bırakabilsen hasta bir insanla olmak çok yoruyo...

Saten sürec hep böyleydi bir iki konusmayla düzeliyo birhafta cok iyiyiz ama sonra yine ayni.artk ben mi dengesizim karar verme sorunum mu var dye dusunuyo insan.sinirlerim bozuluyo.herkesin dügün asamasinda yaptiği aldigi seylerin cok azini aldim düğünü biz karsiliycaz cünkü ve esime bu aldiklarim bile cok geliyo.herseyi öteliyorum.kavga ederken de ne istedin de almadik dyo çildiriyorum.yemek takimi seti bile almadim hep parca parca gerektigi kadar topluyorum ama bunu göremedigi gibi birde şimariklik yaptigimi dusunuyoama arabaya hersey yapilir .araba icin harcananlar hic gözüne batmiyo

Ee bile bile lades demişsin canim.
Degişmez bu adam. Simdi neyse ileride de öyle olacak.
Mesela cocuguna bisey almak isteyeceksin erteleyecek.
Bi konuda fikrini soyleceksin seni küçümseyecek.
Keşke hemen evlenmek yerine bir muddet birlikte yasayıp tanımaya calissaydin. Uzaktan iliski yurutmeye benzer mi evlilik...

Valla kendimi görüyorum sende bırakabilirsen bırak o alışveriş bizdede sıkıntıydı kafasına vura vura düzelttim ama arada özüne dönüyo tabi alışverişte moralim bozuk etrafa rezil olmuş dönüyorum

iyide ymeke takımı setinin zaten kız kendisi alır benim bildiğim erkek almaz. ben mutfak eşyamı mesela nişan ücretleri ile aldım herşeyi. onun dışındakini hallettk aramızda. cimrilik illaki olurda narsist olduğunu düşünmüyorum. ayrıca çalışıyo musunuz ? çalıştığınızda paranın kıymetinin daha iyi anlıyosunuz fazla harcayamıyosunz zaten. bi memur maaşı belkide yetmiyodur hem ailesi hem sizi evinizin düzülmesi vs yormuştur. hemen ayrılmak değilde seviyosanız düzeltmeye çalışın giden geleni aratır hem nikahta kıyılmış ne bilim yani bu huydan ötürüde evlilik bozulmaz..

Bizde ailelerin destegi yok ve dgunden once illa da tutturdu beni dinlemedi araba aldi kenarda hicbseyimiz yok altinlar filan ortak yani hep ev esyalari da ayni sekilde.ona ragmen bu muameleyi göruyorum.memurum ben de .ama es durumu icin dsunemedim erken nikah bunlari yasayacagimi bilseydim asla yapmazdimm aslaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…