çok şık GOSSİP GİRL kaban,mont ve pelerinleri

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
43272011-GOSSIP-GIRL-SERENA-MONT-4-RENK__47653946_0.jpg

45822011-GOSSIP-GIRL-YENI-SEZON-KABAN-MONT-2-RENK__47656064_0.jpg

19052011-SONBAHAR-KIS-GOSSIP-GIRL-BLAIR-KABAN-2-RENK__47642158_1.jpg

[URL=http://www.yukle.tc]

kızlar bitane var cok hoş paylaştım bende bi r konu açtım.
bulamadım bir turlu bir kadın bir erkekte geçen haftaki bolumunde var
zeynep giyiyor aynısnı
bide muck idizindeki kız giyiyor aynısnı nerden almış olabilirler=?nette cok pahalı ve dandik cinden gelio

ebay de var kizlar hepsi ama dediginiz gibi cin den geliyor kalitesi tartisilir..bide uzak oldugu icin 1 ayda falan geliyor.turkiyede pazarlamasini yapan yok galiba o yuzden zaman aliyor.

Bunların tamamı gittigidiyorda var. Ancak ürünler çinden taklit olarak geliyor ve ancak 1 ayda elinizde oluyor. O da en iyi ihtimalle. Çinden "özel" getirildiği için çok büyük kusur dışında mesela "göründüğü gibi değil daha kalitesiz "gibi bahaneleri kabul etmiyorlar. Bunlardan birini beğenmiştim, alacaktım. Satıcıya bir kaç soru sordum kalitesi hakkında tam bir cevap veremedi. Sonuçta kaban kışın sıcak kalmamızı sağlayan önemli bir ürün. Güvenemedim yani...

Cok hos modeller var arada, Blair'in çogu giydiklerine bayiliyorum zaten ne giyse yakisiyor :)
Ben bu ara pelerin modellere bakiyorum çok hosuma gidiyor biraz uzun dizustu ariyorum ama bulamiyorum. :110:

8.modelin kotonda bi benzeri var biraz daha kısa çok hoş duruyo üzerimede giydim ama diğerleride çok güzeldi kararsızlıktan alamadan çıktım nasıl alsam hangisini alsam acaba kızlar pelerinler moda onlardanmı alsam ki :26:kış biticek ben hala karar verip alamadım ama seneye hazır olur

$2012-SONBAHAR-KIS-GOSSIP-GIRL-KABAN-2-RENK-A7__67743295_0.webp kızlar bu monttu gıttıgıdıordan aldım 3 haftada elıme ulastı ve ben cok memnun kaldım hem kalıtesı hem kuması herseyini çok begendım. imkanım oldukca almayı dusunuyorum. tavsıye ederım.

Back
X