• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sıkıldım artık işine geldiği gibi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Sevgilim çok dengesiz. Abisinin düğünü için memlekete gitti. Durdurak bilmedi davetiye dağıttılar. Bende dedim bu zamana kadar niye dağıtmsmışlar dedim. O sırada bişey demedi ama bu laftam sonra aramadı. Ben hiç yorum yapmadığımda arıyordu (mesajlaşma hariç)) onun dışında doğu erkekleri hakkinda bilgi almak istiyorum. Ailesi kafasını karıştırıyor olabilir mi ben batılıyım. Ben her sorduğumdazannettiğim gibi bişey olmadığını söyluyor

Başka bi konuda benim doğum günümü kutlamaya üşendiği için gelmediğini söylemişti. Ben akşamında tartışma çıkardım kavga etmesem aslında ertesi gün görüşeceğini söylemişti. (9 /8 çalışıyor yol max 1 saat sürüyor) .bi diğer açıklaması da doğum günü bizim ilşjimizden önemli mi lafıydı. Şuan aldı hediye

Son düzenleme:
Size ne canım, ne zaman isterlerse o zaman dağıtırlar davetiyeyi.
Doğu/Batıyla alakası yok bu durumun, karakter meselesi dolduruşa gelmesi.

Sizi niye ilgilendiriyor davetiyelerin ne zaman dağıtılacağı :KK14: usül böyledir belki siz karışmayın.

Şimdiden doğu batı ayrımına girmeyin. 8 senedir güneydoğu geliniyim daha bir kere kılıp incinmedim kimseden..

Sizi niye ilgilendiriyor davetiyelerin ne zaman dağıtılacağı :KK14: usül böyledir belki siz karışmayın.

Şimdiden doğu batı ayrımına girmeyin. 8 senedir güneydoğu geliniyim daha bir kere kılıp incinmedim kimseden..
Sizz batılımısnız. Size tutumları nasıl

Düğün telasindan aramamis olabilir
Doğu erkekleri batı kızları diye ayırt etmeseniz çoook iyi olur bence
Hersey karşılıklı anlayışa bağlı.
Akdenizliyim eşim iç anadolu
Yetişme tarzlarimiz çok farklı ama yerine göre hareket edince bi problem olmuyor ikimiz içinde

Düğün telasindan aramamis olabilir
Doğu erkekleri batı kızları diye ayırt etmeseniz çoook iyi olur bence
Hersey karşılıklı anlayışa bağlı.
Akdenizliyim eşim iç anadolu
Yetişme tarzlarimiz çok farklı ama yerine göre hareket edince bi problem olmuyor ikimiz içinde
hayır
Beni aramamasını kültüre bağlamıyorum. Konu içinde konu açtığum için karışıklık oldu.

Bende uzaylıyım fikir isteyen olursa.. :deli:

Davetiyeler seni niye baglıyor ki ?
Çok triplisin..
Sana deger verdigini düşünmüyorum.:dondurma:

Simdiden kucuk seylere takilmayin .Davetiye dagitiyorsa neolmus sonucta abisinin dugunumBenim sevgilim olsaydon abimin dugununde dagititigim davetiye kAriscask basmistim tekmeyi

Davetiyeler sizi niye bu kadar çok gerdi anlamış değilim. Ben adamda dengesizlik görmedim fakat siz bana nazlı geldiniz.
Artık doğu-batı ayrımı yapmaktan vazgeçin. Nerde görsem,okusam midem bulanıyor.
Ha doğusu, ha batısı ne farkeder.

Çok nazlanmayın.
3 gündür davetiye dağıtıyolar daha dinlemenedi. Abisi memleketteyken hiç bişey yapmamış bunun başına kaldı benim kızdığım nokta o. Doğı batıya gelindiğinde nasıl karaktere sahip olduklarını öğremmek açısından sordum ayrımclık gibi bişey yapmadım

3 gündür davetiye dağıtıyolar daha dinlemenedi. Abisi memleketteyken hiç bişey yapmamış bunun başına kaldı benim kızdığım nokta o. Doğı batıya gelindiğinde nasıl karaktere sahip olduklarını öğremmek açısından sordum ayrımclık gibi bişey yapmadım
Anladım canım.

Bu adam olmamis..
Davetiye dagitmak icin gece gunduz yol gidiyor, ama senin bi dogum gunu kutlamak hak getire.
Adam usengec. Hatta bahane olmaya bile useniyor. Dogum gununu kutlamak istemedim ne demek ya?

Ama zaten elden verilen daviyetiye öyle aylar öncesinden değil, haftasında verilir.

Gelin damat, kaç kişiye yetişecek? Aile üyeleri de bir koldan, dağıtırlar.

Benim Batı'da büyümüş halimle bildiğim bu, komşularımız böyle yapmıştı. Akraba arasında zaten davetiye, anısı kalsın diye verilir.

Hiç hoş olmamış buna yorum yapman. Sevgilin dinlenemedi diye değil de, sana istediğin ilgiyi göstermedin diye saracak yer bulmuşsun.

Genellemek yanlis olur ama dogulu insanlari daha samimi buluyorum. Bizim ailede kadina is yaptirilmaz, istedikleri adeta birer emirdir kadinlarin ;) eslerini el ustunde tutarlar. Kadinlar bir demet maydanoz bile almaz tum yuk erkegin uzerindedir maddi manevi. ama benim tanidigim cogu batili erkek de boyle yani. Yeni nesil diyelim.

Back
X