- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Sevgilim çok dengesiz. Abisinin düğünü için memlekete gitti. Durdurak bilmedi davetiye dağıttılar. Bende dedim bu zamana kadar niye dağıtmsmışlar dedim. O sırada bişey demedi ama bu laftam sonra aramadı. Ben hiç yorum yapmadığımda arıyordu (mesajlaşma hariç)) onun dışında doğu erkekleri hakkinda bilgi almak istiyorum. Ailesi kafasını karıştırıyor olabilir mi ben batılıyım. Ben her sorduğumdazannettiğim gibi bişey olmadığını söyluyor
Başka bi konuda benim doğum günümü kutlamaya üşendiği için gelmediğini söylemişti. Ben akşamında tartışma çıkardım kavga etmesem aslında ertesi gün görüşeceğini söylemişti. (9 /8 çalışıyor yol max 1 saat sürüyor) .bi diğer açıklaması da doğum günü bizim ilşjimizden önemli mi lafıydı. Şuan aldı hediye
Başka bi konuda benim doğum günümü kutlamaya üşendiği için gelmediğini söylemişti. Ben akşamında tartışma çıkardım kavga etmesem aslında ertesi gün görüşeceğini söylemişti. (9 /8 çalışıyor yol max 1 saat sürüyor) .bi diğer açıklaması da doğum günü bizim ilşjimizden önemli mi lafıydı. Şuan aldı hediye
Son düzenleme: