• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sıkıldım tükenmişlik sendromuna girdim sanırım :( hersey kötü

minigmanig

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2.731
12
0
Konya
bosver gitsin...........................konuyu kapatırsanız seviniriz sevgili editörlerim nasıl kapatılacak bilmiyorum

Son düzenleme:
Türkiye'de durum bu işte iş bulamazsın bulayım da nerde olursa olsun dersin -ki yanlış anlama- bende geçtim senin geçtiğin evrelerden ondan yazıyorum- atanırsın ilk atama olduğu için seni öyle bi yere verirler ki atandığına sevine misin üzüle misin bilemezsin ah güzel ülkem ahh üzülme 1 yılın dolmuş sevdiğin kişiyle evlenir yakında merkeze gelirsin ve kaldı ki burada ki işsizleri düşünüce yoğun bir tepkiyle karşılaşma ihtimalin hiç de zayıf değil ;) ama cidden devletin vurun abalıya dediği bir siz bir de biz öğretmenler ne yapacaksın bu günler de geçer

türkiye'de durum bu işte iş bulamazsın bulayım da nerde olursa olsun dersin -ki yanlış anlama- bende geçtim senin geçtiğin evrelerden ondan yazıyorum- atanırsın ilk atama olduğu için seni öyle bi yere verirler ki atandığına sevine misin üzüle misin bilemezsin ah güzel ülkem ahh üzülme 1 yılın dolmuş sevdiğin kişiyle evlenir yakında merkeze gelirsin ve kaldı ki burada ki işsizleri düşünüce yoğun bir tepkiyle karşılaşma ihtimalin hiç de zayıf değil ;) ama cidden devletin vurun abalıya dediği bir siz bir de biz öğretmenler ne yapacaksın bu günler de geçer

evet biliyorum canım onlarıda anlıyorum allaha sükür atandım sükür olsun allah herkese nasip etsin.sadece içimi dökmek istedim kimse yanlıs anlmasın belkide bunalıma girdim :14: Tam 1 yıl olmadı canımocakta olacak insallah.sözlesmeliyim kadrom 1 aya kadar gelecek imzamı attım.gelince istiycem tayin

Son düzenleme:
iyi tarafından bak kadro geldi işte bir de gelmeseydi hep orada kalacaktın onu düşün tayin de isteyecekmişsin ne güzel son günlerinin tadını çıkar diyeyim ben sana :)

Canım bence kendine başka bir uğraş bul. Yani tv ve internetle bir süre sonra daha çok sıkılman normal.

Atıyorum mesela; fotoğraf çekebilirsin, oradaki insanların değişik hayat hikayeleri varsa onlardan yazabilirsin, resim yapabilirsin veya orjinal bir şey üretip ( değişik bir oyuncak bebek gibi) internette satabilirsin. Ama kendini burada hiç genç yok diye şartlandırma, insanın herkesle konuşacak bişeyleri olabilir. Ve değişik şeyler öğrenebilirsin belki oradaki insanlardan. Bunlar ileride güzel hatıralar olarak kalır aklında.

canım bence kendine başka bir uğraş bul. Yani tv ve internetle bir süre sonra daha çok sıkılman normal.

Atıyorum mesela; fotoğraf çekebilirsin, oradaki insanların değişik hayat hikayeleri varsa onlardan yazabilirsin, resim yapabilirsin veya orjinal bir şey üretip ( değişik bir oyuncak bebek gibi) internette satabilirsin. Ama kendini burada hiç genç yok diye şartlandırma, insanın herkesle konuşacak bişeyleri olabilir. Ve değişik şeyler öğrenebilirsin belki oradaki insanlardan. Bunlar ileride güzel hatıralar olarak kalır aklında.
kuzum sevyom onları zaten yaslıları sevrim ama işte insan sehre alısık olan benim gibi bunalıyor.resimde cektim.ama sevdigimde kıskanc yani dısarı cıkamıyom pek:26::26::26: Iğneye felan gidiyorum.OYUNCAK BEBEK YAPSAM NASIL YOLLICAM KUZU BURAYA KARGO BİLE GELMİYO

Son düzenleme:
kuzum sevyom onları zaten yaslıları sevrim ama işte insan sehre alısık olan benim gibi bunalıyor.resimde cektim.ama sevdigimde kıskanc yani dısarı cıkamıyom pek:26::26::26: Iğneye felan gidiyorum.OYUNCAK BEBEK YAPSAM NASIL YOLLICAM KUZU BURAYA KARGO BİLE GELMİYO

İşte ne bileyim yaparsın bişiler :))) sen bebeği yap şehre gidince kargolarsın :))) dünya kalasiklerini bitir o zaman :)))
Şaka yapıyorum canım ama evlenince hobiye ayıracak çok vakit olmuyor özellikle çocuk sonrası. O yüzden başka çaren de yok değerlendir bence bu günleri.

Son düzenleme:
işte ne bileyim yaparsın bişiler :))) sen bebeği yap şehre gidince kargolarsın :))) dünya kalasiklerini bitir o zaman :)))
şaka yapıyorum canım ama evlenince hobiye ayıracak çok vakit olmuyor özellikle çocuk sonrası. O yüzden başka çaren de yok değerlendir bence bu günleri.

kız naptın sen deeeeeeeeeee:9::9::9::9::9::9: Insallah canım o günler gelsinde bebegimle ugrasmaktan vakit ayıramıyım ben razıyımmmmmmmmmmmm insallah:21::21::21:

Sevgilin kıskanç ve sen dışarı çıkmıyor musun? Şaka gibi sıkılman çok normal

o küçücük yerde paranı nasıl tüketiyon. hem yaşadıklarını kendin için yaşıyosun,çalşıp ona buna vermiyosun, herkes bir takım sıntılaryaşıyo.. kimse kolayından rahata ermiyo, oturup detlerini düşüneceğine , var olan şeyler için şükret. ne güzel bir mesleğin var. onu bulamyıp şehir merkezlerinde evlerinde oturanlar senden bin beter.

Back
X