Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sıkılıyorum kızlar ya gelin iki sohbet edelimm böyle geçmez hayat :D :D
sıkıntıdan patlıcammmmm bum olacam o olacak şu anda sıkıl sıkıl sıkıl artık sıkılmaktanda sıkıldım benim gibiler hadi gelin gelin çekinmeyin tanışalım kaynaşalım :) sıkıntılarımız gitsinn bariiii :):)
sıkıntıdan patlıcammmmm bum olacam o olacak şu anda sıkıl sıkıl sıkıl artık sıkılmaktanda sıkıldım benim gibiler hadi gelin gelin çekinmeyin tanışalım kaynaşalım :) sıkıntılarımız gitsinn bariiii :):)
sıkılıyosan bişey sorayım sana canım benim ben bu siteyi çözemedim yaa, bu gün açılan konuların tümünü göremiyo musun. nasıl bakacam alt kısımlar silik çıkıyo