mrb kızlar bugun acayip derecede sıkılıyorum aslında sebep yok diyorum ama sanırım geçmişteki olaylar halen hafızamda benide sıkan bunlarr
mrb kızlar bugun acayip derecede sıkılıyorum aslında sebep yok diyorum ama sanırım geçmişteki olaylar halen hafızamda benide sıkan bunlarr
Yazmış olmak için yazmayın,nedir sizi sıkan şeyler,anlatırsanız yardımcı olabiliriz.
bazen olur oyle canim
sebebini bilmeyiz ama icimizde bi sknti bi huzursuzluk vardir...
eger gecmise dair kafana taktigin biseyler varsa sebebi belli
sevdigin biseyler yapmaya calis, kafani dagit
bos oturursan dahada kotu olur
zaten formun amacıda bu değilmi madamiks Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için bak giriştede bu yazıyoo demek amaç yazıp rahatlamakmışşşş
kesinlikle doğruuu şuan iş yerindeyim ve yapıcak bişyler bulamıyrm sıkılıyorum haliyle biten güzel bi aşk vardı onu düşünmek daha bi sıkıyooo
zaten formun amacıda bu değilmi madamiks Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için bak giriştede bu yazıyoo demek amaç yazıp rahatlamakmışşşş
ohooo öyle işmi olur :) canıım sıkılıyo yazında biraz beni eğlendirin gibi :)) afedersin ama şebekmiyiz biz :) neyse