bu adaletsizliği siz değil onlar düşünsün canım. Herkes birbirinin tabutuna baktığında gönlünün rahatlığına baksın,bak canım onlara tek kelimeyle acı! üzül hallerine.. çünkü hesap günü bu adaletsizlikleri önlerine serilecek. Siz kendi paranızla alıyorsunuz ya bunun tadı bir başka. en azından helallik durumunuz çok daha rahat olur.. Allah aşkına bu denli canınızı sıkmaya hiç değmez,siz eşinizle ailenizle mutlu olmaya çalışın,herkesin hesabı kendine kalsın,düşünmemeye çalışın muhakkak,dünyanız bu konu olmasın.. namazda ne kadar eksiğim var diye düşünün,kitap okuyamadım diye düşünün,onlar dünya telaşında koştursunlar,siz ebediyeti kazanmaya çalışın canım kardeşim.. o zaman düşünmeye bile fırsatınız kalmayacaktır.. imtihanı kazanmak kolay değil,sabredip dua edelim,onlar içinde hallerine üzülelim. birde şu gerçek varki (çok beklenti çok sıkıntı demektir)teşekkür etmelerini dahi beklemeyeceksin ki Allah ın sevdiği kullar arasına giresin.(kendim içinde yazıyorum bu yanıtları) hayrlı günler canım