- Konu Sahibi bbegonvill
Arkadaslar ben 4yilik evliyim ama kayinvalidemlere nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.disardan bakinca bana bi laflari sozleri karismalari sikmalari yok.ama bi o kadar ilgisiz ve soguklar.gorusunce iyiyiz ama ben aramasam hic arayip sormazlar.ogullari icinde oyle diyebilirim.gorusunce de esime cok samimi davranirlar.aramizda iki saatlik yol var.bizden para pul beklemezler ama asla yardim da etmezler.buraya kadar iyi hos diyeceksiniz.ama ben guzel sicak samimi iliskimiz olsun kizim o sevgileri tatsin istiyorum.esim hic karismiyor bu konulara.ben konusunca aramiz bozuluyor.ne yapayim ailem ben sorumluluklarimi yaparim diyor.ama en tahammul edemedigim de su:bi eltim var ki kelimeler anlatmak icin az gelir.namus konusu disinda aradiginiz her kotu ozellige sahip benim hayatima da cok zarar veren gercekten cok tehlikeli bi insan.ve kaynim da oyle sayilir.kari koca tencere kapak misali.asla kayinvalidelere gitmez onlari kabul etmez kucuk gorur asagilar hicbir seye yardim etmez kayinpederin yuzune afedersiniz ama agzina ..... diyen birisi.cocuklarini koz kullanir.durmadan sorun cikarir.hatta bi gorumcem bekar ve onunla yasadigi sorunlar yuzunden universite ogrencisiolmasina ragmen bayram disinda eve bile gelmiyor.ama benim kayinvalidemler ise onlardan asiri derecede korkuyorlar kisligi market alisverisi cocuk masraflari hep kayinvalidegilden.o ne ki kayinbabam bir ev ve araba da aldi.inanmak guc sma dogru.neymis yuvalari bozulmasin cocuklari var buyukler affeder onu oyle hosgorcez vs vs.
Arkadaslar ben bu kadar iyi niyet tasiyip zerre saygisizlik etmezken calisip kendi evimi arabami alirken cocugumdan ayrilip calisip muhtac olmayayim derken bu haksizliga nasil dayanayim.gerci onun icin beni birak kendi kizlarini bile harcadilar.
Siz olsaniz nasil dusunursunuz nasil davranirsiniz bayram geliyor ben geriliyorum.
gorunurde bana bi kotulukleri yok ama kimsenin umrinda da degiliz kotuler her zaman geciyor.
Icimi sogutamiyorum
Arkadaslar ben bu kadar iyi niyet tasiyip zerre saygisizlik etmezken calisip kendi evimi arabami alirken cocugumdan ayrilip calisip muhtac olmayayim derken bu haksizliga nasil dayanayim.gerci onun icin beni birak kendi kizlarini bile harcadilar.
Siz olsaniz nasil dusunursunuz nasil davranirsiniz bayram geliyor ben geriliyorum.
gorunurde bana bi kotulukleri yok ama kimsenin umrinda da degiliz kotuler her zaman geciyor.
Icimi sogutamiyorum