çok silik bakabilir miisiniz

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
714
232
323
merhaba arkadaşlar adetim düzensizdir 2-3 gün erken yada geç olur.. son adetim 19 kasımve 4 aralıkta ilişkiye girdik yani sanırım yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir..hala adet olmadım kasıklarımda huzursuzluk var belime ağrılar giriyor arada...bu sabah test yaptım ama bilemedim...siz ne dersiniz 2-3 gün arayla idrar testi mi yaptırsam koyulaşacak mı diye yoksa kan testi mi yaptırsam...

Eklentiler

• IMG_2408.webp
    IMG_2408.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 182
merhaba arkadaşlar adetim düzensizdir 2-3 gün erken yada geç olur.. son adetim 19 kasımve 4 aralıkta ilişkiye girdik yani sanırım yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir..hala adet olmadım kasıklarımda huzursuzluk var belime ağrılar giriyor arada...bu sabah test yaptım ama bilemedim...siz ne dersiniz 2-3 gün arayla idrar testi mi yaptırsam koyulaşacak mı diye yoksa kan testi mi yaptırsam...
canım bence kan testi yaptırabilirsin çünkü gayet görülebilir bi silik çizgi :) hadi hayırlı olsun:)

ayyy gerçekten mii çok silik gb ümitlenmek istemiyorum ...yrn bi idrar testi daha yapayım daha belirgin çıkarsa kan testi yaptırırım....sende hamilesin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip eder rabbim inşallah..

ayyy gerçekten mii çok silik gb ümitlenmek istemiyorum ...yrn bi idrar testi daha yapayım daha belirgin çıkarsa kan testi yaptırırım....sende hamilesin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip eder rabbim inşallah..
benimde öyleydi canımmm bende 3 gün test yaptım 3.gün kan testi yaptım :) teşekkür ederim canıımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Canim benim diger topicte var dedik cok sevindin fazla heyecan yapma bebisi uzme dedik sana sen gidip topic acmisin Allah iyiligini versin :KK9:latife yapiyorum yanlis anlama sakin heyecanini anliyorum ve o cizgiyi herkes goruyor emin ol hadi bida ayyy gercekten mi die sevin :KK73:kiyamam sana insallah sevincin daim olur arkadasim insallah bende senin gibi bole sevinirim:KK73:

Back
X