Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet gununuze kac gun kaldi gebelik var gibi bn gordum cizgiyi
Ben de çizgiyi görüyorum.
inşallahBen de çizgiyi görüyorum.
Yarın sabah kan verirsen en net sonucu öğrenirsin.
İnşallah hamilesindir![]()
evet o markaydıTest hangi marka artimed gibi geldi
Bende artimedle yaptım bu ay böyle çok silik çıktı herkes güvenme yalancı sonuç veriyor dedi 4 gün sonra tekrar yaptığımda daha koyu çıktı hatta testleri atayım hemen kan vermek istemezseniz 2/3 gün sonra avox marka testle yapın bir de yine silik çıkarsa kanla teyit edin isterseniz cuma günü hastaneye gitçem kontrole hem kan vericem betayı öğrenicem inşallah sizde gönlünüzden ne geçiyorsa o olur hepimiz güzel haberler alırız inşallahevet o markaydı
ayy inşallahBende artimedle yaptım bu ay böyle çok silik çıktı herkes güvenme yalancı sonuç veriyor dedi 4 gün sonra tekrar yaptığımda daha koyu çıktı hatta testleri atayım hemen kan vermek istemezseniz 2/3 gün sonra avox marka testle yapın bir de yine silik çıkarsa kanla teyit edin isterseniz cuma günü hastaneye gitçem kontrole hem kan vericem betayı öğrenicem inşallah sizde gönlünüzden ne geçiyorsa o olur hepimiz güzel haberler alırız inşallah Eki Görüntüle 3539730 Eki Görüntüle 3539731 Eki Görüntüle 3539732
Yaptınız mı tekrar testayy inşallah![]()
yok yapmadım adetimin gününü bekliyorumYaptınız mı tekrar test
Hayırlısı olsun inşallah ne zaman adet gününüz çok geçti üstünden isterseniz tekrarlayın yineyok yapmadım adetimin gününü bekliyorum
Artimedle aynısını az önce gördüm incecik bir çizgi vae reflime 3 gün kaldı sayılır siz tekrarladınız mı çıktı mı gebelik
yok maalesef regl oldumArtimedle aynısını az önce gördüm incecik bir çizgi vae reflime 3 gün kaldı sayılır siz tekrarladınız mı çıktı mı gebelik