Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Markası bu gece yaptım testi sabah baktım böyleydi kuruma çizgisi degil sanırım tekrar su damlattım yine belirgindi diğer yaptığım yeslerde 24 saat dursada silik çizgi bile çıkmıyordu
Markası bu gece yaptım testi sabah baktım böyleydi kuruma çizgisi degil sanırım tekrar su damlattım yine belirgindi diğer yaptığım yeslerde 24 saat dursada silik çizgi bile çıkmıyordu Eki Görüntüle 3613913
Canım ilk 10 dakika sonrası gecersiz kaldı ki bu test direk çıkarsa bile güven veren test değil maalesef o yüzden güvenilir bi marka ile dene gönlünce olur inşallah
Markası bu gece yaptım testi sabah baktım böyleydi kuruma çizgisi degil sanırım tekrar su damlattım yine belirgindi diğer yaptığım yeslerde 24 saat dursada silik çizgi bile çıkmıyordu Eki Görüntüle 3613913