Kızlar 24 haziranda aşılamam oldu normalde test günüm 9 temmuz ama ben dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi görüyo gibiyim sizcede cizgi varmı bakarmısınız gebelik olabilirmi sizlerin ne kadar süre içinde testte çıktı yazarmısınız
Kızlar 24 haziranda aşılamam oldu normalde test günüm 9 temmuz ama ben dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi görüyo gibiyim sizcede cizgi varmı bakarmısınız gebelik olabilirmi sizlerin ne kadar süre içinde testte çıktı yazarmısınızEki Görüntüle 3094006
Benim aşılamayla olduğu için acaba hala iğnenin etkisimi diyede düşünüyorum ama bilmiyorum ya çok zor test gününü beklemek gerçekten rabbim hepimize sabır versin inşallah dediginiz gibi olur vardır gebelik inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun peki ne kadar sonra tekrar test yaptınız kanda ne zaman çıktı
Benim aşılamayla olduğu için acaba hala iğnenin etkisimi diyede düşünüyorum ama bilmiyorum ya çok zor test gününü beklemek gerçekten rabbim hepimize sabır versin inşallah dediginiz gibi olur vardır gebelik inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun peki ne kadar sonra tekrar test yaptınız kanda ne zaman çıktı
3 gün sonra normal gebelik testi yapmıştım onda da silik ama daha belirgin çıkmıştı adet günümde kan verdim hamile olduğumu öğrendim canım inşallah vardır dua edelim