Çok Sinir Oldum

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Haftasonu görevliydim. İş arkadaşlarım müdürüm felan konuşurken yeme içmeden muhabbet açıldı bana poğaça börek vs yapabilrmisin becerebilirmisin gibi bişeyler söylenildi. Bende yaparm dedim ama poğaca sıcak yenir dedim onlarda börek yapsanda olur dediler kıymalı özellikle müdürüm dedi. Öyle gülüştük. Sora ilk görevimiz bitti eve yolladılar tekrar gelmek gerekiyordu işe bana sen gelmezsin dedi esprili börek yaparsın. Sora arkadaşla giderken yolda ya yapmana gerek yok şakasına söylediler . Bende ayıp olur öyle acaba ıspanaklı felan severmi neyse bakalım yapabilirsem yaparım dedim. Ayrıca bu hafta cuma da müdürümüzün doğum günü ondada sarma felan yapacaktık. Sora düşündüm doğum gününde hem kıymalı börek hem sarma felan yaparım. Bunlar benim arkamdan konuşmuşlar kesin yapacam gibi o konuştuğum arkadaşta demişki ıspanaklı yapacak felan. Şimdi işe geldim tabi börek yapmadım. Biz aç geldik sen börek yapcaksın die müdürde bekliyor börek felan vsvs muhabbetler geçti çok sinir oldum. Müdüründe haberi yok tabi .Doğum gününe yaparım die düşündüm dedim ozmn olmaz vsvs şeyler söyledi şef.Hem mahcup oldum hem çok sinir.

İşyerinde arkadaşlarla mesafeyi aşmak hiç hoş olmuyor işte.
Yanlış anlamalar oluyor.
Ben aşırı ciddiyim, buradaki insanlar eminim benden hiç hoşlanmıyordur ama hiç kimse de bana börek ya da kısır muhabbetine giremez işte.

Çalıştığınız kurumun aşçıbaşı değilseniz eğer, ne saçma muhabbetler bunlar. İster yaparsınız, ister yapmazsınız... Sipariş verir gibi ne bu dayatma? Mahcup olmanıza gerek yok. Bu gereksiz muhabbeti bu kadar uzattıkları için onların utanması gerekir ama utanacak tiplere de benzemiyorlar. Uzatmaya devam ederlerse verirsiniz ağızlarının paylarını. Bir de kıymalı isterlermiş. =) Zıkkım yesinler diyesim geldi.

Ben hiç yapamam öyle şeyler deyip siyrilirim işin içinden. Valla kv de bi kere yemek yapmışlığım bile yoktur siz düşünün :) başıma ne diye iş alayım ki...

Çalıştığım yerde resmi kurum müdürümde şube müdürü çok mahcup oldum . Ben öyle sert yapılı biride değilim. İtiraz bişey edemedim .

Çalıştığım yerde resmi kurum müdürümde şube müdürü çok mahcup oldum . Ben öyle sert yapılı biride değilim. İtiraz bişey edemedim .
Olan olmuş artık.
Sert olmanıza gerek yok,mesafeli durmak candır.
"Kusura bakmayın benim mutfakta geçirecek kadar zamanım kıymetsiz değil
daha önemli işlerim oluyor,ben şakalaşıyoruz sandım,yoksa elimden gelmez benim" dersin.

Zaten sarma olayı da bir garip bana göre...

Valla ben olsam mahcup olmak bir yana dalga geçerdim, "aaa kıymalı börekle kalmayalım, kısırını, tatlısını filan da yapalım, iş yerinin ortasında altın günü tertipleyelim," diye.

valla ben de erkek yoğun bir ofiste çalışıyorum, bu tarz muhabbetler dönüyor, hayır beklentileri de olacak biri değilim, hayatımda poğaça yapmadım, kurabiye denemelerim var, eşime sarma yapma sözüm var, 5 yılı devireceğiz evliliğimizde daha kısmet olmadı.

ama illa bu tarz muhabbetler dönüyor yine de, hoşlanmıyorsanız kesip atın, bu konuda ciddi tavır takının, daha bu muhabbeti istemiyorum şeklinde, ya da benim gibi şakaya alın, siz de iddiayı artırın :)

bu arada 3 yıllık kurabiye muhabbetinin ardından geçen kurabiye yaptım getirdim iş yerine, ha ha belki bir çoğunuzun yüzüne bakmayacağı basit bir tarif, ama çok beğenildi, beklentiler düşünce demek ki, ne olsa kabul oluyor.

Eee kadın dediğin çalışan kadın da olsa, evinde mutfağının hanımı olacak ya... Yemek yapmak kadına endeksli ya... Yemek yapan erkek ekstra bir durum ya... O erkekler bu kafayla yetiştiriliyorlar ya... O yüzden bu muhabbetleri yapacak cesareti buluyorlar kendilerinde. Siz de onlardan isteyin diyeceğim ama eve gidip eşlerine yaptırırlar tabi.

Ya bende kesin yaparım gibi bişey demedim ama benden sora arkamdan konuşmuşlar muhabbet kesin yaprıma gelmiş benim haberim yok. Tek sorun eve erken gönderilmemdi. Onlara fırsat vermiş gibi oldu.

kesinlikle tam olarak özeti bu, bu konuda kavga bile edilebilir, ben tercih etmiyorum, oyunu onlar gibi oynuyorum, yaparım tabi ne olacak falan filan, hop üzerinden 3 yıl geçmiş.

bazen diyorum ki, aslında sizin yapmanız lazım, ben eve gidip yemek yapıyorum yeterince, sizin için daha hobi gibi olacak diyerek, yapan da oluyor hatta :)

ay evlendiğimden beri bana da bir baskı yapıyorlar hani poğoçanı yemedik hani böreğini yemedik falan. dedim çok istiyorsanız ananıza karınıza yaptırın banane be. ondan sonra sustular :)

bir de bizim ofiste bir çay muhabbeti dönerdi bir ara, çay makinasında çay demleme işi.
bu işi bana kitlemeye çok uğraştılar.
ben de niyeti sezdiğimden bir kez bile o çay makinasından çay içmedim, kantinden para verip aldım.

çay demle diyene de, ay ben evde çay demliyorum her gün zaten, burada parasını verip keyif çatmak en iyisi dedim.

var bu erkeklerde kadınlardan iş bekleme huyu, özünde olmasa bile dilinde muhakkak oluyor hepsinin

Akıllı kızsın annene çekmişsin vesselam ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…