Olan olmuş artık.Çalıştığım yerde resmi kurum müdürümde şube müdürü çok mahcup oldum . Ben öyle sert yapılı biride değilim. İtiraz bişey edemedim .
Eee kadın dediğin çalışan kadın da olsa, evinde mutfağının hanımı olacak ya... Yemek yapmak kadına endeksli ya... Yemek yapan erkek ekstra bir durum ya... O erkekler bu kafayla yetiştiriliyorlar ya... O yüzden bu muhabbetleri yapacak cesareti buluyorlar kendilerinde. Siz de onlardan isteyin diyeceğim ama eve gidip eşlerine yaptırırlar tabi.valla ben de erkek yoğun bir ofiste çalışıyorum, bu tarz muhabbetler dönüyor, hayır beklentileri de olacak biri değilim, hayatımda poğaça yapmadım, kurabiye denemelerim var, eşime sarma yapma sözüm var, 5 yılı devireceğiz evliliğimizde daha kısmet olmadı.
ama illa bu tarz muhabbetler dönüyor yine de, hoşlanmıyorsanız kesip atın, bu konuda ciddi tavır takının, daha bu muhabbeti istemiyorum şeklinde, ya da benim gibi şakaya alın, siz de iddiayı artırın :)
bu arada 3 yıllık kurabiye muhabbetinin ardından geçen kurabiye yaptım getirdim iş yerine, ha ha belki bir çoğunuzun yüzüne bakmayacağı basit bir tarif, ama çok beğenildi, beklentiler düşünce demek ki, ne olsa kabul oluyor.
Eee kadın dediğin çalışan kadın da olsa, evinde mutfağının hanımı olacak ya... Yemek yapmak kadına endeksli ya... Yemek yapan erkek ekstra bir durum ya... O erkekler bu kafayla yetiştiriliyorlar ya... O yüzden bu muhabbetleri yapacak cesareti buluyorlar kendilerinde. Siz de onlardan isteyin diyeceğim ama eve gidip eşlerine yaptırırlar tabi.
bir de bizim ofiste bir çay muhabbeti dönerdi bir ara, çay makinasında çay demleme işi.
bu işi bana kitlemeye çok uğraştılar.
ben de niyeti sezdiğimden bir kez bile o çay makinasından çay içmedim, kantinden para verip aldım.
çay demle diyene de, ay ben evde çay demliyorum her gün zaten, burada parasını verip keyif çatmak en iyisi dedim.
var bu erkeklerde kadınlardan iş bekleme huyu, özünde olmasa bile dilinde muhakkak oluyor hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?