- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Haftasonu görevliydim. İş arkadaşlarım müdürüm felan konuşurken yeme içmeden muhabbet açıldı bana poğaça börek vs yapabilrmisin becerebilirmisin gibi bişeyler söylenildi. Bende yaparm dedim ama poğaca sıcak yenir dedim onlarda börek yapsanda olur dediler kıymalı özellikle müdürüm dedi. Öyle gülüştük. Sora ilk görevimiz bitti eve yolladılar tekrar gelmek gerekiyordu işe bana sen gelmezsin dedi esprili börek yaparsın. Sora arkadaşla giderken yolda ya yapmana gerek yok şakasına söylediler . Bende ayıp olur öyle acaba ıspanaklı felan severmi neyse bakalım yapabilirsem yaparım dedim. Ayrıca bu hafta cuma da müdürümüzün doğum günü ondada sarma felan yapacaktık. Sora düşündüm doğum gününde hem kıymalı börek hem sarma felan yaparım. Bunlar benim arkamdan konuşmuşlar kesin yapacam gibi o konuştuğum arkadaşta demişki ıspanaklı yapacak felan. Şimdi işe geldim tabi börek yapmadım. Biz aç geldik sen börek yapcaksın die müdürde bekliyor börek felan vsvs muhabbetler geçti çok sinir oldum. Müdüründe haberi yok tabi .Doğum gününe yaparım die düşündüm dedim ozmn olmaz vsvs şeyler söyledi şef.Hem mahcup oldum hem çok sinir.