Kizlar benim kv ve kp bizde ozellikle kp ona kalsa surekli kendine baktirmsk ister. Su an cok yaslilar 85 yasinda cok sukur elfen ayaktan dusmediler ama bu durum yillardir boyle .her sene ben gidiciyim der masallah bi sikintisi yok sukur
Sorun su aslinda istedikleri kadar kalsinlar ama hijyen problemi var dayanamiyorum.surekli bogazini burnunu temizler diyim cok acik yazamiyorum mideniz bulsnmadin diye
Sofra da bile o seslerle yemeye calisiyorum
En son bgn canima yetti
Cocuga kahvalti ysptirdim tabakta da zeytin fln kaldi ben de o tabagi kendi onume koydum ordan yerim diye sonra kalktim mutfaga cay koymaya gittim.bi geri donfum kp bnm tabaktan zeytin almis yemis cekirdegini de bnm tabaga cikariyor agzindan. Bu arada tabiki kemdi onunde tabagi catali be ortada zeytin var
Neden boylr yapti biliyorum sma elim ayagim titriyor ya gormeseydim ordan yiyeceltim ya.
Simdi sunu dusundum bundan sonra onlarla sofraya oturmassm cok ayip olur mu
Eger oturmassam acaba rahatsiz oldugu bisey mi var diye dusunmezler. Kendi kendine surat yapiyor derler
Ne derseniz onu yapacagim
Kizlar benim kv ve kp bizde ozellikle kp ona kalsa surekli kendine baktirmsk ister. Su an cok yaslilar 85 yasinda cok sukur elfen ayaktan dusmediler ama bu durum yillardir boyle .her sene ben gidiciyim der masallah bi sikintisi yok sukur
Sorun su aslinda istedikleri kadar kalsinlar ama hijyen problemi var dayanamiyorum.surekli bogazini burnunu temizler diyim cok acik yazamiyorum mideniz bulsnmadin diye
Sofra da bile o seslerle yemeye calisiyorum
En son bgn canima yetti
Cocuga kahvalti ysptirdim tabakta da zeytin fln kaldi ben de o tabagi kendi onume koydum ordan yerim diye sonra kalktim mutfaga cay koymaya gittim.bi geri donfum kp bnm tabaktan zeytin almis yemis cekirdegini de bnm tabaga cikariyor agzindan. Bu arada tabiki kemdi onunde tabagi catali be ortada zeytin var
Neden boylr yapti biliyorum sma elim ayagim titriyor ya gormeseydim ordan yiyeceltim ya.
Simdi sunu dusundum bundan sonra onlarla sofraya oturmassm cok ayip olur mu
Eger oturmassam acaba rahatsiz oldugu bisey mi var diye dusunmezler. Kendi kendine surat yapiyor derler
Ne derseniz onu yapacagim
sabır,sabır,sabır
başka yolu yok maalesef ...insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bazı şeyleri düşünemiyorlar.Bende bu tarz konularda çok hassasım çok çabuk midem bulanıyor sonra bazı şeyler gözüme çarpınca Allaha dua ediyorum" Rabbim bende böyle olmayayım" diye ...malum yapmam dediğin şeyi yapmadan ölmez insan...Benimde kayınvalidem zamanında çok titizmiş öyleki evde çocuklarına bile rahat vermezmiş ama şimdi hastalıklardan sebep yetişemiyo malum gözlerde eskisi gibi olmadığı için bardak tabak iyi yıkanmamış olabiliyo ben alıp yıkıyınca ne var sende herşeyi inceliyosun diyo ama napayım öyle yemek içmekte içime sinmiyo ...
En son 70 yaşını geçmiş komşumdan çok zorlandım sesimide çıkartamıyorum ama elini tişörtün içine sokuyo ovuyo ovuyo çıkan kiri yere atıyo kulağını gözlüğünün sapı ile kurcalıyo gözlüğünü silip yere atıyo anlatamam çok zorlandım o gidince hemen koltuğu yeri siliyodum düşün bide komşu daha zor çekiliyo tabii benim surat düşüyo herhalde şu sıralar elini eteğini çekti benden...
seni anlıyorum yaşayan biri olarak ama bizde Allah ömür verirse yaşlanıcaz nasıl olucaz kimbilir mümkün mertebe kafanı çevir görme insan görmeyince biraz daha rahat oluyo .....
Benim ananem kimsenin bardagindan su icmez igrenir kendi ictigi bardakla bana su verir. Hepatit tasiyicisi bzm evde bicakla elini kesti bicagi cope attik diye evine gitti gunlerce konusmadi bizle. Sapsup yanaklarimdan tukuruklu oper midem kalkar kardesim bebekken halisina cisini yapti diye haliyi cope atar. Burnunu karstirir sonra da benim burnum temz diye bana sarilir o ellerle. Elini opmk istemeyince tribinden gecilmez. Ben evinde tuvalete girsem arkamdan camasir sulari doker bir de soylenir kendi evinizde sicin dye. Valla bu yaslilar boyle tuhaf iste. Bir de ozbeoz ananem ne yapayim bu kadini ben simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?