cok sinirim bozuk ne derseniz onu yapacagim

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
Kizlar benim kv ve kp bizde ozellikle kp ona kalsa surekli kendine baktirmsk ister. Su an cok yaslilar 85 yasinda cok sukur elfen ayaktan dusmediler ama bu durum yillardir boyle .her sene ben gidiciyim der masallah bi sikintisi yok sukur

Sorun su aslinda istedikleri kadar kalsinlar ama hijyen problemi var dayanamiyorum.surekli bogazini burnunu temizler diyim cok acik yazamiyorum mideniz bulsnmadin diye
Sofra da bile o seslerle yemeye calisiyorum

En son bgn canima yetti
Cocuga kahvalti ysptirdim tabakta da zeytin fln kaldi ben de o tabagi kendi onume koydum ordan yerim diye sonra kalktim mutfaga cay koymaya gittim.bi geri donfum kp bnm tabaktan zeytin almis yemis cekirdegini de bnm tabaga cikariyor agzindan. Bu arada tabiki kemdi onunde tabagi catali be ortada zeytin var

Neden boylr yapti biliyorum sma elim ayagim titriyor ya gormeseydim ordan yiyeceltim ya.
Simdi sunu dusundum bundan sonra onlarla sofraya oturmassm cok ayip olur mu

Eger oturmassam acaba rahatsiz oldugu bisey mi var diye dusunmezler. Kendi kendine surat yapiyor derler

Ne derseniz onu yapacagim

Tel den yazdim ck yazim yanlisi olmus kusura bakmayin

Yaşlılar maalesef öyle canım. Kimsenin midesi bulanmıyor ya da şunu yaparsam tiksinir mi diye düşünmüyorlar. Sen elinden geleni yap tabiki yanlarında yemeğini ye, sonuçta kimse genç kalmıyor. Biliyorum bu belki zor ama onlar bugün varlar yarın yoklar. Yaşlılar hoş Tut

85 yaş diyorsun, insanlar bir yaştan sonra çocuk gibi oluyor
Sen yine yemeklerini birlikte ye, kalpleri kırılmasın
Ama bu saatten sonra bazı şeyleri değiştirmek imkansız
Sabretmek lazım elden ne gelir ki, ayaklarının üzerinde dursalar bile artık çocuk gibi kabul edeceksin onları
Zor bir durum, Allah sabrının mükafatını versin inşallah

ayıp olur,oysa yaşlı başlı insanlar kırma derim...haklısın çekmeyen bilemez ama sabretmekten başka yapacak bişey yok güzel bi dille uyarsan alınırlar yaşlılık işte ALlah yardımcın olsun ..

Esimde dunyanin sonu degil cok abartiyorsun diyor ona da cok kizmistim..ama siz de beni haksiz buldugunuza gore demekki bn abarttim

yaşlılık= çocuk aklı... hiçbir fark yok yani benım annanemde öyle herkesin ortasında bogazını temizler falan midemiz kalkar bide çocuk gibi geçende tuturdu mutfakta yatıcam diye mutfakta yatılırmı işte akıl gece kalkıp mutfaga gitmege zorlanıyormuş ama hiçte öyle düşük degil gayet yürüyo ama maksat dikkat cekmek devamlı herkes onla ilgilensin ister... agzını şapırttarak yediiği için ben zaten yiyimiyorum yemek onun yanında malesef ki çok zor bir durum sizinki de :18:

Bu konuda hakli veya haksiz kimse yok.onlar cok yasli,akillari senin benim gibi mumkun degil olamaz.sabretmekten baska care yok.
Benim kp 86 yasinda,bunama hastasi,mesane kanseri,alti bezli,tuvalete gidiyor ama temizlik hakgetire.evlerimiz ayri.kv ilgileniyor.cok titiz bir kadin kafayi yiyor.depresyonda resmen.o da 78 yasinda.esim ev hijyen olamadigi icin ve kp cocuklara bagirdigi icin pek gondermiyor.daha oooo neler neler.sabredeceksin baska yol yok

Benim ananem kimsenin bardagindan su icmez igrenir kendi ictigi bardakla bana su verir. Hepatit tasiyicisi bzm evde bicakla elini kesti bicagi cope attik diye evine gitti gunlerce konusmadi bizle. Sapsup yanaklarimdan tukuruklu oper midem kalkar kardesim bebekken halisina cisini yapti diye haliyi cope atar. Burnunu karstirir sonra da benim burnum temz diye bana sarilir o ellerle. Elini opmk istemeyince tribinden gecilmez. Ben evinde tuvalete girsem arkamdan camasir sulari doker bir de soylenir kendi evinizde sicin dye. Valla bu yaslilar boyle tuhaf iste. Bir de ozbeoz ananem ne yapayim bu kadini ben simdi :)

Yaşlı insanlardan mantıklı düşünmeleri beklenemez. Anneannem 80 yaşında vefat etti, yengem uzun zaman baktı. Son bir kaç ay hariç elden ayaktan hiç düşmedi ama yine de hiç hali yoktu. Yani yaşlılar bedenlerini bile taşımakta zorlanıyorlar. Anneannem de zor kadındı çok çektirdi yengeme ama sonuda göçüp gitti. Allah razı olsun yengemden, anneannemden kalan evi de onun üzerine yaptılar çok khrını çekti diye. Belki bu dünyada hakettiği karşılık bu değildi ama öbür dünyada mükafatını alacağına eminim...

valla herkesin kendi seysi.ben olsam coktan kalkar giderdim kimse kusura bakmasin midem cok hassas bu konuda.birisi balgam filan cikarsin 10 saat kusarim yapim boyle yani birisi sapsup yesin kalkar giderim yapcak birsey yok

sabır,sabır,sabır

başka yolu yok maalesef ...insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bazı şeyleri düşünemiyorlar.Bende bu tarz konularda çok hassasım çok çabuk midem bulanıyor sonra bazı şeyler gözüme çarpınca Allaha dua ediyorum" Rabbim bende böyle olmayayım" diye ...malum yapmam dediğin şeyi yapmadan ölmez insan...Benimde kayınvalidem zamanında çok titizmiş öyleki evde çocuklarına bile rahat vermezmiş ama şimdi hastalıklardan sebep yetişemiyo malum gözlerde eskisi gibi olmadığı için bardak tabak iyi yıkanmamış olabiliyo ben alıp yıkıyınca ne var sende herşeyi inceliyosun diyo ama napayım öyle yemek içmekte içime sinmiyo ...
En son 70 yaşını geçmiş komşumdan çok zorlandım sesimide çıkartamıyorum ama elini tişörtün içine sokuyo ovuyo ovuyo çıkan kiri yere atıyo kulağını gözlüğünün sapı ile kurcalıyo gözlüğünü silip yere atıyo anlatamam çok zorlandım o gidince hemen koltuğu yeri siliyodum düşün bide komşu daha zor çekiliyo tabii benim surat düşüyo herhalde şu sıralar elini eteğini çekti benden...

seni anlıyorum yaşayan biri olarak ama bizde Allah ömür verirse yaşlanıcaz nasıl olucaz kimbilir mümkün mertebe kafanı çevir görme insan görmeyince biraz daha rahat oluyo .....

Sabretmek zorundasın başka yolu yok canım.
Bütün yaşlılar böyle, ben kendi dedemi ve babannemi çekmekte bile zorlanıyorum kendi içtiği şişedeki suyu bana uzatıyor içmezsem kırılır diye onu bile içiyorum mecbur sabredicez yaşlılık böyle bişey.O burun boğaz meselesine hiç girmicem.

o da kotuymus yaa....
valla yaslilar cocuklasiyor lafi bence kisiden kisiye degisiyor.
ornek suan benim babaannem dedem konu sahibininkiler gibi.
ama annemin babaannesi onlardan kac yas buyuk olmasina ragmen kadin elden ayaktan dustu halada tertemiz beyaz sabun kokuyor bildigin.kadin ayaga kalkmakta zorlaniyo dusunun buna ragmen dusunu surekli aliyo 90i gecik Allah var 1 kere pis koktugunu gormedim...

hele birde bunama hastalığı başlarsa çok kötü allah bizleri cümlemizi korusun

allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…