selam arkadaşlar.inanın buraya yazmamın amacı rahatlamak.çünkü okadar sinirim bozuluoki artık.anlatamam.1.5 senelik evliyim.Allaha şükür eşimle aramızda bir sorun yok.annesi ve babasıylada melek gibi insanlar.Ama o kız o aileye hiçmi benzemez.Görümcem yani.bana olan kıskançlığından çatlıcak bigün yaaa.orda burda dedikodumu yapıomus bguun duydum.ben biraz giyinmeyi süslenmeyi seviyorum.işte benden için çok kıyafet alıo hergördüğnü alıo falan diomuş.ama fesatlığından dio.kötü anlatarak dio yani.birşey alalım yüzümüze güzelmiş der bakarım 2 gün sonra kesin kötü konusmusdr.araba aldık onu kıskandı.kıyafet alırım onu kıskanır.eşim ii maaş alıo die ailesine maaştan vermioruz die laf kakar çaktrmadan.niye vereymki kardeşim bizimde evimiz barkımız var.bizimde borcumuz var.15 milyar borç ödüoruz biz hala.ama bunları yaparken bana hep güleryüzlüdür.hiçbişey demez.hep onun bunun yanında söyler yada arkadaşlık sitesi f... de paylaşır.işte en sinir oldugum nokta.gel yüzüme söyle dimi.sonra ben bişi dedğim zaman yok ablacım ben sizi nie kıskanayım falan.arkadaşlar dua etsin eşimin ablası yüzyüze oldugum bi insan.yoksa çok ii bilirim ben yapıcagımıda.gerçi ben anneside ola benm annemde olsa anlamam.ama eşimi üzmek istemiorum hep yanımda oldu.bişey diemio oda.arkadaşlar diorumki şöle ona inat daha çok alayım takayım gideym baaaaaaaakkk bunu yeni aldım falan.dahada çatlasın.