Kızlar sinirlerim çok bozuk her şeyi takıntı haline getirmiş durumdayım , her şeyi stres yapıyorum ve stresten saçlarım dökülüyor of ya
saçlarımı bir çekiyorum elimde 6-7 tel
banyodan sonra tutam tutam dökülüyor acaba bazı hastalıkların belirtisimi Offfff :/ daaha 17 yaşındayım ya arkadaşlarım şakaya vurarak meme kanseri olmuşsundur diyorlar ya öyleyse ben bütün saçlarımı kaybedemem
1,5 sene önce psikiyatrise gidiyordum ama bıraktım acaba tekrardanmı gitsem inşllah büyüğüm diye alay geçmezler (1,5 sene önce çapa eğitim ve araştırma hastanesi çocuk bölümüne gidiyordum çocuk olduğum için ücret almıyorlardı) ama simdi daha büyük olduğum için ya orda bana tip tip bakarsalar dalga geçerseler ben sinirden çatlarım okulda büssürü yazılı var teşekkür almak için uğraşıyorum hepsi 65 -60 onları 4 yapsam bide yüksek notlarım vvar tam olur
şimdide edebiyat ödevimi arkadaşıma verdim (pek ona güvenmiyorum nedeni anlatamam çok uzun özet olarak yakın arkadaşıma kötülük yapmak istiyordu benide alet etmek istiyordu.vs.. biz bu olaylardan sonra onu affettik olay üzerinden 1 ay geçtikten sonra) ve edebiyat ödevim 40 tane şiirli bir defter yapıp hocaya vermemizdi ben yaptım uzun uzun oda dediki bende yapıyorum banda göster lazım diye bende tamam dedim iyi niyetimle ( cömert , ve hayır diyemeyen insanım bu evetler yüzüne kaç kere pişman oldum)
sonra hocaya hocam pazartesi versem olurmu ödevim (proje-yıldönüm ödevi) olur ii felan dedi galiba o elif (adaşız) bundan dolayı cumartesi bizim zile bastı ve ödevi sordu bölyle böyle mi olmlı felan bunu cuma günüde sormuştu aynı şeyleri felan göstersene bi dedi gösterdim .. kardeşide dediki sen alsana evde yaparsın dedi elifte he elif dedi tamam olur dedim.. işte

sonra hocaya hocam pazartesi versem olurmu ödevim (proje-yıldönüm ödevi) olur ii felan dedi galiba o elif (adaşız) bundan dolayı cumartesi bizim zile bastı ve ödevi sordu bölyle böyle mi olmlı felan bunu cuma günüde sormuştu aynı şeyleri felan göstersene bi dedi gösterdim .. kardeşide dediki sen alsana evde yaparsın dedi elifte he elif dedi tamam olur dedim.. işte