Çok sinirlerim bozuk

hxuxzxuxn-83

olgun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
82
2
286
41
İstanbul
merhabalar ben eşimin telefonuna baktım ve iş yeri arkadaşını bir erkek ismi olarak kaydetmiş Ahmet abi diye daha sonra msj baktığımda kız yeni yıl msj atmış sadece çiçek var masasında Noel babalı kaktüs.. bu konuyu eşime sorduğumda önemli bişey değil öle esprisine abi diye kaydettim dedi ve geçen gün doğum günüydü bir hediye gelmiş gömlek arabasında saklamış banada kendime gömlek alıcam falan dedi sonra bi baktım arabadan gömlek çıktı 10 gün boyu saklamış sorduğumda iş yerinden erkek arkadaşlarım aldı şimdi sen bunada takarsın die söylemedim dedi sizce bu ne ya çok sinirlerim bozuk

Bence esprisine abi diye kaydettim tantanasına inanma.
Ama illaki de kötü bişey olacak diye de şartlanma.
Eğer eşin işten kız arkadaşının nosunu kızın adıyla kaydetmekte sizdençekindiyse erkek adıyla kaydetmiş olabilir.
Üstüne gitme
Kontrol et

Yani simdi sana yoktur öyle birsey demek isterdim ama pekte masum gelmedi bu hal ve tavirlari..Iyi bir arastir cnm ama esine hissettirmeden...Emin olmadan hicbirsey yapma...Ins seytana uymamistir..

canım ne anlıyorsan, aklına bunu başkası anlattığında ne geliyorsa o ... ama bence daha başlangıçta yakalanan bir olay...karar senin ...belki daha aralarında adı konan bişey yoktur ama , ikisininde içinde bazı şeyler başlamış... genelde böyle flörtleşmeyle başlayıp devamı gelir ne yazık ki...
erkek adıyla kaydetme, alınan hediyeyi saklama , sonra arkadaşlar aldı bahanesi , o kadar tanıdık ve kullanılan şeyler ki ...sana tavsiyem bir süre inanmış gibi yap ve izlemeye al...tabi şimdi telefon olayı ortaya çıktığı için taktik değişebilir... onun için dikkatlı ol arkadaşım..

bence bu aldatma ....

ve bu kadar pişkin olmasıda ilginç sen kafana takarsın diye söylememiş öylemi vay be ne düşünceliymiş arkadasım ben kımseye burda boşan ya da boşanma demedım dememde zaten ama hep söylemısımdır benım tek affemedıgım aldatmadır ve ne olursa olsun boşanırım affettıgın an gerısı gelecek onun uslanmazz

Üzgünüm ama resmen aldatılıyorsunuz.

Telefonunda kime şaka yapacakmış da kızı Ahmet Abi diye kaydetmiş. Kız aradığında kendisinden başkası görmeyeceğine göre kendine mi şaka yapacakmış. Komik yaa bu erkek milleti. Kadınları da kendileri gibi zeka yoksunu sanıyorlar sanırım. Siz bir erkeği kız olarak kaydetseydiniz kendinizi çoktan kapının önünde bulmuştunuz.

Hediyeyi de saklamalar filan ona da takarmışsınız diye söylememişmiş. Ne kadar da düşünceliymiş. Öyle erkekler işyerinde toplanıp hediye de alıyorlarmış demek ki.

İnanmayın arkadaşım çok üzgünüm ama aldatılıyorsunuz. Ve kabullenip oturmayın. Hele de böyle saçma sapan bahanelerle sizi aptal yerine koymasına asla müsaade etmeyin. Yoksa bunun ardı arkası kesilmez.

elalemin kadının ismini esprisine erkek ismi olarak kaydetmiş. eşinizin espri anlayışı da pek farklıymış. aynı espriyi siz yapsanız çok gülermiydi acaba :44:

senin tepkinden korktuğu için böyle bişey yaptı bence ama eline yüzüne bulaştırmış. olayın boyutu senin elinde şu an. Güzelce konuşman gerekiyo sessiz kalmak daha büyük sorunlara yoll açar

siz böyle bi espiri yapsanız eşiniz ne düşünürdü acaba ayrıca gömleği falan saklaması pek masumane gelmedi bana.eşimin halasının bi sözü vardır hep demekki doğruymuş etraf akbaba gibi kadınlarla dolu dikkat edin gözünüzü dört açın herkesi kendiniz gibi bilmeyin der bence sizde çaktırmadan duruma el koyun

belki senden korkuyor onun için saklıor gömleği diyelim ki muhtemelen de öyledir ama kız masum deil bence dikkat edin iş arkadaşına hem yeni yılda hem doğum gününde hediye alıor....düşündürücü

Zaten birkaç aydır bana olan hareketleri çok değişti sorduğumda senin birkaç hareketine gıcık oldum diyodu kayınvalidemler geldi şehir dışından ona anlattım sabırlı ol falan dedi ama kızlar çok köyütüm canımın nekedar acıdığını anlatamam size eşime çok güveniyordum bide bu konuyu açtığım da “üstüme gelme ortada bişey yok böyle davranarak yanlış yapıyson sen benim çirkef yanımı görmedin falan dio” şimdi anneleri bizde olduğu için iyi ama sizce aralarında nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için ne yapmalıyım burada kız iş yerinden arkadaşı 87 falan sanırım, buarada iş yerindeki kız arkadaşlarını telefonuna gerçek ismleriyle kaydetmiş yani sadece bu isim böyle onuda ben sorduktan sonra silmiş ama bilgisayarına kaydetmiş yine pcsine bakarken gördüm “ kızı arıycam” diyince sakın arama milletle aramı bozma beni rezil etme ararsan çok kötü olur diyo..anlıycağnız böyle şuan ben bu yalanları yutmuş gibi gözüküyorum ama içim hiç rahat değil buarada eşimi seviyorum sevmesem beni bukadar üzmesine izin vermezdim ama benim de bir gururum var…sizce ne yapmalım nasıl davranmalıyım artık telefonundan konuşsa da siliyordur ..ben ona nasıl güvenicim..bir daha aynı numarayı görürsem kızı aramalı mıyım ararsam ne diycem..gerçekleri nasıl öğrenicem??? Allah rızası için yardım edin çok kötüyüm

Son düzenleme:

pembe tablolar çizipte kendimizi kandırmaya gerek yok

kayınvalidene anlatma bi kere onların klasik lafı sabret, yuvanı dağıtma, erkektir yapar geri yuvasına döner vs, neticede kendi çocuğu sen el kızısın, romantik düşünemicem bu konuda, kızı arama şimdilik, şu an inkar ediyo ama elbet ayağına dolanacaktır

biraz daha takip et bakalım.ama eşin kesinlikle yalan söylüyor.seninle arasının bozulmasına razı ama kızla bozulmasını istemiyor.arama deyip duruyor baksana.

Bana kalırsa şimdi eşinize, bu konuyu unutmuş gibi davranın.
O buna inandıkça hareketlerinde gevşeme olur ve eğer
ortada çirkin bir durum varsa elbet bir yerden renk verirler.
Ama kayınvalidenizle konuşmayın, ne de olsa evladı. Hele de
ortada kesin birşey yokken, size sadece telkin cümleleri
söyler. Sonrası için sizin huzursuzluk yarattığınızı, eşinizi
böyle bir yola ittiğinizi falan biile söyleyebilirler.

İnşallah durum basit bir karışıklık veya şakadır. Şunu
unutmayın, hiç kimse aksi ispatlanmadan suçlu sayılmaz.
Bu sıralar gözünüz, kulağınız her zamankinden açık olsun.

iş yerine gidip şöyle etrafı kol açan etme , şöyle kıza gözdağı verme imkanın var mı ? git cıngar çıkar demıyorumda ortalığı boş görmelerıne de ımkan verme, bagırıp çağırınca erkekler bunu bahane edıp daha da fazlasına başvurabılıyor, kendınden emın tavırlareınla bunu bellı etmeslısın bence canım,kocan farkına varmalı, kontrol et boş bırakma, hatasını affetmeyeceğini söyle bence, ben bekarım gerçi ama naçizane fikirlerim

aslında ben de öyle bişey düşünüyorum gerçi kız başka bölümde çalışıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…