çok sinirliyim anlatıp rahatlamam ve akıl almam lazım

greeneyes87

fasulyemmmm
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
959
7
296
Kocaeli
7 senedir bir birlikteliğim var bi kırgın bi barışık devam eden ne onla oluo nede onsuz oluyor bi şekilde ayrılıp tekrar barışıoruz 1 ay önce nişanlandık 1 ay sonrada düğünümüz olacak ama sinirlendirior beni asıl konuma geçiorum şimdi

cumartesi akşamı face inde msj gördüm hayırdır yinemi sen die kızı daha öncede gördüm aynı cafede denk geldik bi kaç kere nese okuyunca bişey demedim dün otururken aklıma geldi sordum ağzı arar gibi hani cafede görüoz ya o kızın adını biliomusun die ne alaka filn dedi msjı var dedim telden açtı okudu hayırdır derken die msj attı üstünden 5 dk filn geçti istedim teli cvp gelmişmi bakmak için inatla vermek istemedi ama aldım sonunda kız bi kere daha eklemiştin ordan hatırlıorum yazmış ben onu okuyunca kalktım gittim ilk istediğimde verse belki bu kadar büyütmeyecektim ama ısrarla sakladıya geldiler bana şimdide yok arkadaşına ayarlıcakmış çok hoşlanmış falanmış filnmış die anlatıo sürekli ne yapmam lazım sizce bu arada arkadaş listesinde yok

Diyelim ki nişanlınız ekledi kızı evet, ne var bunda? Yahu bu kadar kıskanç olmayın hiç mi kız çevresi olamaz? Niye direk kötü niyet arıyorsunuz anlayamadım. Bu kadar çıldıracak bir şey yok bence. Sakladıysa da sizin bu tepkinizden korkmuştur haklı olarak.

hayır tabi kide kız çevresi olabilir işten olur gittiği kurstan olur ne bileyim arkadaşının arkadaşı olurda cafede kızı görüyoruz diyede arkadaş olunmaz kı buna benzer bı mevzu daha olmuştu o zmn uyarmıştım gerçi bir değil bir kaç kere olduya nese tmm bidaha olmaz dedi ama tepki göstermediğim için belkide sürekli devamı gelior

Siz bu son olaydan ziyade, geçmişte olanlar için sinirlisiniz sanırım? Ve galiba geçmiş kötü tecrübeler tekrarlanır mı diye endişelisiniz?
Bir kırgın bir barışık, ayrılıp barışmalı, dalgalı ilişkiler böyle noktalara geliyor maalesef.

Hmm şimdi anladım, normal bir kız çevresi olsa tamam diyeceksiniz ama gizli saklı yapmaya çalıştıkça sanırım siz de haliyle sinirleniyorsunuz.

evet arkadaşına kız ayarlamaya çalışıosa kı buda çok sacma ama hadi nese dielm bana sölesin ben konuşayım kızla yada bilikte konuşalım

Bana çok saçma geldi sebebi :) bnde olsam aynı tepkiyi verirdim burdaki kimsede demesin yani normal bişey diye kendi başlarına gelmesi mi lazım :)

Benim başıma gayet de geldi, hangi kız olursa olsun bu tür kıskançlıklar yapmadım. Kişiden kişiye değişir bu genellemeye gerek yok. Ben gereksiz buluyorum kıskanmayı.

Konu sahibi arkadaş üzerine alınmasın, daha önce bu tür olaylar olmuş ve sizin içinizde birikmiş kızgınsınız, bu da olabilir herkesin tepkisi farklıdır.

evet oldu zaten ilk olsa bu kadar büyütmeyecem ama sanırım çözümü face tamamen iptal etmek kökten çözüm olacak çünkü hep face yaniii sanki 18 yaşında çocuk :)

Facebook'unu kapatınca ne olacak ki? Bu durumun önünü kesmeye yeterli değil bence.
Bir kere en başından gizleyip, telefonunu göstermemesi çok düşündürücü. Hemen şüphe çekiyor.
Madem arkadaşı için, olayların en başında size söylemesi gerekirdi. Yani siz yapsanız aynı şeyi olay çıkartmaz mı? Sana ne arkadaşından? vs. demez mi?

arkadaşı erkek adam değil mi kendi ayarlayamıyor mu? senin sevgilinden nasıl isteyebilrki, "abi sen daha yakışıklısın senden etkilenir sonra bana paslarsın" mı dicek yani? besbelli boynuzlanıyorsun adam dışarıya yelkenler acmış. saf gibi davranmayın lütfen daha cok eziyo bu erkek milletii....

arkadaşı erkek adam değil mi kendi ayarlayamıyor mu? Senin sevgilinden nasıl isteyebilrki, "abi sen daha yakışıklısın senden etkilenir sonra bana paslarsın" mı dicek yani? Besbelli boynuzlanıyorsun adam dışarıya yelkenler acmış. Saf gibi davranmayın lütfen daha cok eziyo bu erkek milletii....

boynuzlamaya yeltense bile pek boynuzlayacağını sanmıorum o cesaret yok onda deniomu bence denio ama kendine göre bişey yok ama herlde en iyi çözüm empati olacak ne olur ki bende bi kız arkadaşıma birini ayarlamak için konuşurum biriyle yada hiç uğraşmayıp direk yüzüğü çıkartmak bilemedim ben şimdi ne yapsam

Ben olsam bu durumu normal karşılamam. Arkadaşına ayarlamak ne demek böyle rahat bir konu olsaydı sana söylerdi hatta kız olduğun için senden yardım istemeleri gerekirdi.
Bu erkekler de güven sarsmak konusunda birinci sırada yani. Çok sinirleniyorum artık bu tür durumlara.

Malesef bu durumu birçoğumuz yaşıyoruz.
Benim kardeşim 4 yıllık sevgilisiyle nişanlanalı henüz 1 ay oldu
ve onu çok seviyor ama o da yapıyor bu gibi şeyleri. Tabiki nişanlısı bilmiyor.
Bu durumda bence yapacak bişey yok diye düşünüyorum.

aynısını sen yapsan oooooooo .... kıskançlık büyük sorun aslında yenmek gerekte zaman istiyo. tamam arkadaşı falan olur ama senden gizlemesi kötü olmuş. bi de şöyle bi şey var 7 yıldır berabersiniz hala böyle sorunlar mı yaşıyosunuz bi şeyler gizleme vs. büyük sıkıntı

Back
X