- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
arkadaslar gunaydin sabah sabah butun sinirim tepeme cikti ise gitmek icin evimden cikiorm zaten garip kapali sisli turuncu bi hava var bunalim tavan bi de pazartesi sendromu derken sitenin otoparkinda duran siyah incim arabamin arkasi baya bildiiniz keskin bisiyle ambleminin iki yani cizilmis. baya ufak falan da degil iki yani kocaman cizilmis serbest resim calismasi yapilmis. ya ben mi abartiorm bilmiorm ama icim acidi ya resmen sabahtan beri aglamamak icin kendimi zor tutuorm. tamam cana gelceine mala gelsin biliorm da sonucta bahsettiimiz sey bi araba ya oyuncak diil kolay alincak bisi diil oyle hadi bugun aldim yarin degistireyim dencek bisi diil ya. tamam araba luks bi ihtiyactir almak zorunda diilim vs ama sonucta almak icin bi birikim yapmisim kendimi kasmisim ve almisim dolayisiyla esimle benim tek malvarligim. site icindeyiz bide guvenlik falan var ama bi ise yaramio demekki. bugun kamera kayitlarina bakilcak bulunabilirse sorumlusu buluncak ama ben sanmiorm ki kameradan tespit edilsin.
neyse uzatmayayim iki sorum olacak. ilki eger kameradan tespit edilemezse yonetimi sikayet ya da dava edebilir miyim aracimin bugun arkasi ciziliosa yarin kapim da kurcalanabilr vs bilgisi olan var mi?
ikincisi oldu ya kameradan tespit edilirse yonetimle de konustum yapan cocukla da ailesiyle de yuzlesmek istiorm die, nasi bi tavir almaliyim ki hem arabamin masrafini odesinler hem de benim ne kadar sinirlendiimi ne kadar uzulduumu gorsunler. cocuk bulunursa cocugu ve ailesini dava edebilir miyim?
dusundukce sinirim artio ya aracim hasarsiz tertemizdi simdi yoktan yere boyali goruncek ve bu da degerini dusurcek ya cidden cok sinirliyim. iyi ki cizerken yakalamamisim cocugu diorm cnk cidden bu araci ben ne sekilde aldiimi biliorm bunun karsiliginda elin cocugu gelip cizio cidden cok fena uzulmus ve sinirlenmis durumdaim.
neyse uzatmayayim iki sorum olacak. ilki eger kameradan tespit edilemezse yonetimi sikayet ya da dava edebilir miyim aracimin bugun arkasi ciziliosa yarin kapim da kurcalanabilr vs bilgisi olan var mi?
ikincisi oldu ya kameradan tespit edilirse yonetimle de konustum yapan cocukla da ailesiyle de yuzlesmek istiorm die, nasi bi tavir almaliyim ki hem arabamin masrafini odesinler hem de benim ne kadar sinirlendiimi ne kadar uzulduumu gorsunler. cocuk bulunursa cocugu ve ailesini dava edebilir miyim?
dusundukce sinirim artio ya aracim hasarsiz tertemizdi simdi yoktan yere boyali goruncek ve bu da degerini dusurcek ya cidden cok sinirliyim. iyi ki cizerken yakalamamisim cocugu diorm cnk cidden bu araci ben ne sekilde aldiimi biliorm bunun karsiliginda elin cocugu gelip cizio cidden cok fena uzulmus ve sinirlenmis durumdaim.