- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
Bir buçuk yıl önce nısanlımdan ayrıldım ara ara benı hep rahatsız ettı özledim falan arayı bulalım aileme adım at falan ..İlk ayrıldığımızda ailesini aramıştım ters yanıt verdıler bende bitirdim neyse bu adam 2 hafta önce aradı aradı aradı.. En sonunda açtım teli arkdasımla dısardaydık ısrarla görüşmek istedi aptalım ben peki dedım geldi...Yalnız görüselım arkadaşımı ekemem dedım ..Neyse geldiii Beni affet senı sevıyorum neredeyse ağlayacaktı ben lavoboya gıttım arkadaşıma cok güzel bir kız ama yuva kuralım barışalım dıyorum yanaşmıyor demiş.NEyse eve geldım bu yine cok ısrarcı oldu bende peki herkezi sen ikna et dedım ozaman ..Bu arada onu gördüğümde cok heyecanladım hatta arkadaşım bızı yalnız bıraktığında zorla öptü..Bu gecede bana demezmi aileme adım at!!! Hiç kusura bakma dedım artık herseyı sen yapacaksın Hala orta yolu bulma derdınde düğünümüze gelmezmiş falan bende dedım madem öyle defol git!!!! Bendende adımı rüyanda görürsün dedım Ailene git biz evlenmeye karar verdık zorla dedım de ozaman düğünümüze gelmezlermıs resti çektim.. Aile hayatta istemez zaten ..BEn aptalım bu adamdan bir cacık olmaz..Nedir bu manyaktan çektim enayılıgıme yanayım