Çok sinirliyim, çok şanssızım

alevkaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
28
4
3
Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum

herseye ragmen hayat guzel iyi dusun iyi olsun
Hayat ta bazi gereksiz seyler oyle insani sinir ediyorki her birine kafayi taksan zaten enerjin kalmaz

Selam... Hiç bir işim yolunda gitmiyor. Pc de işim olur pc bozulur. Aç bi halde eve gelirim, yemek bitmiş olur. Acele işim olur dolmuş beklerim, bir türlü gelmez. Markette bişey devrilir, benim kafama vurur. Kısacası şans denen şey neyse benim hayatıma hiç girmedi. Durum böyle olunca sinir katsayımda yükseldi. Bazen boğuluyorum. Kafamı duvara vurmak, birilerini dövmek istiyorum
Olur arada böyle şeyler takmayın bu kadar sakin olun.

Ailenlen mi yaşıyorsun,eğer ailene yaşıyorsan evde ki yemek nasıl bitiyor sana ayırmıyorlar mı?

Bunu böyle düşünerek ve yazmak suretiyle daha da güçlü bir enerji yükleyerek hayatınıza kendiniz yerleştiriyorsunuz.

"Benim her işim ters gider" diyen birinin hayatında düz giden bir şey görmedim şimdiye kadar.

Siz öyle olduğu için serzenişte bulunduğunuzu düşünüyorsunuz...

Ama serzenişte bulunduğunuz için böyle oluyor.

Çok klasiktir ve avuntu gibi gelir.

Fakat yalandan da olsa sabah uyanır uyanmaz aynaya bakıp "Çok güzelim, harika bir gün olacak" diyin...

Bunu çok aptalca bulduğu halde deneyip sonuçlarına inanamayan biri yazdı bunları...

Hem de yıllardır...
:ssz:

Ne zaman arabamı yıkatsam mutlaka yağmur yağar
Yağmurda yürüsem su sıçratır üstüme pis arabalar
En uzun yanan yeşil ben geçecekken sararır
sola girsem sol tıkalı, terk ettiğim şerit boşalır
Doğru zaman, doğru yer hikayesi
nerde yazılır bu kara bahtın reçetesi

(Feridun Düzağacın harika şarkısıdır.)

Şaka bi yana öyle bence de, bu "evren istediklerini verir" zırvalarına öyle secret-fan seviyesinde olmasa da inanmak lazım.
"Kötü düşünürsen kötüyü çağırmış olursun" gibi şeyler. Ne de olsa kökleri şaman olan bi toplumun evlatlarıyız, oluyo böyle şeyler.

Bunu böyle düşünerek ve yazmak suretiyle daha da güçlü bir enerji yükleyerek hayatınıza kendiniz yerleştiriyorsunuz.

"Benim her işim ters gider" diyen birinin hayatında düz giden bir şey görmedim şimdiye kadar.

Siz öyle olduğu için serzenişte bulunduğunuzu düşünüyorsunuz...

Ama serzenişte bulunduğunuz için böyle oluyor.

Çok klasiktir ve avuntu gibi gelir.

Fakat yalandan da olsa sabah uyanır uyanmaz aynaya bakıp "Çok güzelim, harika bir gün olacak" diyin...

Bunu çok aptalca bulduğu halde deneyip sonuçlarına inanamayan biri yazdı bunları...

Hem de yıllardır...
:KK14:

Bende psikolojiyle ilgileniyorum. bu yöntemi biliyorum. Kendimden başka herkese yardımcı olabiliyorum. Ama talihsizlik konusunda tükendim artık. Meditasyonlar, güzel sözler geçici bir süre işe yarıyor. Sonra aynı hayata devam. Sanırım yıldızım düşük.

Benzer olan benzeri çeker. Hayat enerjinde seni engelleyen bri takım şeyler var ve enerjin düşüyor, enerjin düşük olduğu için düşük enerjili şeyleri çekiyorsun.Şanssız olduğuna inanırsan hayat boyu şanssızlık seni bırakmaz. Kendi düşünce yapını ve bilinçaltını sorgula, muhakkak zihninde bununla alakalı blokajlar vardır, bunları kaldırdığında hayatın daha olumlu olur. Senin KK nın Kişisel gelişim bölümlerine alalım.

Şaka bi yana öyle bence de, bu "evren istediklerini verir" zırvalarına öyle secret-fan seviyesinde olmasa da inanmak lazım.
"Kötü düşünürsen kötüyü çağırmış olursun" gibi şeyler. Ne de olsa kökleri şaman olan bi toplumun evlatlarıyız, oluyo böyle şeyler.

Benzer, benzeri çeker = Rezonans Kanunu= Quantum fiziği, fizik yalan söylemez dolayısı ile inanmak lazım bence de...

Bilemiyorum da konunu okurken telefon 2 kere düştü elimden :KK53: ya boşver yoksa takıntıya dönüşür bu düşünceyi at kafandan ...:KK50:

Ayagınıza iğne batsa dahii.. bunlar dahi birer imtihan :) zira demekki Rabbiniz sizi seviyordur inşallah.. asla buna sanssızlık demeyin. Neleri var.. şükredin Şükür edin :) Selametle ♡♥:)

Bende psikolojiyle ilgileniyorum. bu yöntemi biliyorum. Kendimden başka herkese yardımcı olabiliyorum. Ama talihsizlik konusunda tükendim artık. Meditasyonlar, güzel sözler geçici bir süre işe yarıyor. Sonra aynı hayata devam. Sanırım yıldızım düşük.

Bu yöntemi bilmeyen yoktur zaten..

Ama inanarak uygulayan da yoktur neredeyse.

Ben bunu tavsiye edenlerden farklı olarak bizzat uyguluyorum da.

Öyle buhranlı zamanlar geçirdim ki.

Falcılara gittim, moral motivasyon kaynakları aradım.

"Sende büyü var, yıldızın düşük" zırvalarını dinledim.

Kitaplar okudum, insanlarda, hayvanlarda huzur aradım.

Maddi manevi her şey yolunda olmasına rağmen bu denli mutsuzluk normal değildi, huzur bir yerlerdeydi.

O kadar uzun süre aradım ki meğer içimdeymiş...

Yıllar önceki halimi gördüm sizde maalesef sizin de zamanınız gelmeden benim gibi klasik bulacaksınız bunları...

Yani kulak verecek, saygı duyacak ama içselleştiremeyeceksiniz.

Bu okumakla, tavsiyeyle olacak iş değil zaten, yeterince şanslıysanız bu his gelip yerleşecek içinize...

Değilseniz hayat boyu buna inanacak ve bunu yaşayacaksınız maalesef...

Ailenlen mi yaşıyorsun,eğer ailene yaşıyorsan evde ki yemek nasıl bitiyor sana ayırmıyorlar mı?

Akrabamla yaşıyorum. Okul dolayısıyla. Acı olan tarafta burası. Başkasının evinde kalkıp yemek yapamıyorm. Yoksa ekmek peynire talim.

Ayagınıza iğne batsa dahii.. bunlar dahi birer imtihan :) zira demekki Rabbiniz sizi seviyordur inşallah.. asla buna sanssızlık demeyin. Neleri var.. şükredin Şükür edin :) Selametle ♡♥:)

Rabbim dua bekliyor benden demekki sürekli bir hal gönderiyor başıma :)

Back
X