çok sinirliyim milette genişlik derya denizz!!

sende de suç var aslında cvp vermekle isteniyormuşsun imajı sergilemişsin. üzgünüm sert oldu ama böyle tiplerin ilk msjına bile cevap vermeyecektin. olan olmuş bu saatten sonra engelle gitsin

okulun sayfasından mesaj attı biri
mrb hosgeldin nasılsın cart curt
sonra soruyo işte sunu sever misin sundan hoşlanırmısın
geçiştirme cevaplar verdim
evine davet etti :KK57:
bana yemek yaparmış:KK57:
yurtta sıkılırsam onun evinde kalabilirmişim :KK57:
ama tek yatak varmış onda da ben yatarmışım :KK34:
ard arda geliyor bunlar

sonra ben sinirlenip tersleyince yanlış anladın iyi niyetimle dedim yardmcı olmak istedim vs özür diledi

he he ben de yedim :confused: kapattık konuyu

bugünde mesaj attı naslsn diye net kısa cvplar verdm
sevgililerinde ne düzeydeydin dedi:KK57:
ne bakımdan dedim
beraber oldun mu dedi :KK57::KK57::KK57:

ya ben mi gerikafalıyım bu herifin mezhebi mi geniş :KK34::KK34:

sen bu cesareti nerden buluysun diyorum

bende seni vizyonu geniş modern bi kız sandım diğer kızlar gibi darmışsın dedi :KK34:
evet darım. cinsel hayatımı tanımadıgım bi herife dökemeyecek kadar dar kafalıyım :KK34::KK34::KK34:
bu salakla simdi okulda yüzyüze gelsek nolcak ayıp değil mi?

üniversite diye bu kadar da olmaz ki :KK57: daha gitmeden :KK34:
seviye yerlerde :KK71:

neyse iyi oluyor. kendimi derslere vereceğim zaten planlarm hedeflerim var. böylelerini görünce daha da sogudum

bu ifade tam beni anlatmış bugünlerde hep bu moddayım:KK34::KK34::KK34::KK34:

Vay davar vay. Argo sevmeyenler kusura bakmasın da bunun karşılığı bu. Adam(!) apaçık birlikte olunacak kız arıyor işte. Oltayı atmış. Ne cesaret, ne münasebet ya? Tanımadığı adama böyle kişisel şeyleri anlatacak kız var mıdır? Varsa IQ seviyesi ne alemdedir? İnsan gerçekten hayret ediyor. Keşke direkt engelleseydin :KK66:

Son düzenleme:
Vay davar vay. Argo sevmeyenler kusura bakmasın da bunun karşılığı bu. Adam(!) apaçık birlikte olunacak kız arıyor işte. Oltayı atmış. Ne cesaret, ne münasebet ya? Tanımadığı adama böyle kişisel şeyleri anlatacak kız var mıdır? Varsa IQ seviyesi ne alemdedir? İnsan gerçekten hayret ediyor. Keşke direkt engelleseydin :KK66:
ne bileyim seytan durtuyor verdm işte eseklik bende :KK67:

sırf iğneleyecek bişey aramak için bunu soran 2.kişi olarak cevap vereyim
evine cagırması ve sonrası ard arda geldi ben tersleynce özür dilediyanls anladn dedi cvp vermedm öbür gün yine attı sonra engelledim zaten

İğnelediğim yok, tanımadığınız biri yazarsa ciddiye almaz engellersiniz olur biter.

O zaman modunuz bu olur: :p:p

Vallahi ben de üniversite okuyorum ama ben de böyle bir dallamalık görmedim. Ben genelde cevap vermiyorum karşı taraf çok çok önemli bisey yazmadıysa, tanımadığım insanlara. E öyle olunca da ya cevap alamadığı için çirkinleşiyorlar direkt engelliyorum, ya da kusura bakmayin rahatsiz ettim diyip yazmiyorlar. Budur yani, ötesi yoktur bu şeylerin. Dünyanın en ısrarcı insanı olsa kaç yazar? Cevap vererek ona cesaret vermişsiniz gibi geliyor bana.

okulun sayfasından mesaj attı biri
mrb hosgeldin nasılsın cart curt
sonra soruyo işte sunu sever misin sundan hoşlanırmısın
geçiştirme cevaplar verdim
evine davet etti :KK57:
bana yemek yaparmış:KK57:
yurtta sıkılırsam onun evinde kalabilirmişim :KK57:
ama tek yatak varmış onda da ben yatarmışım :KK34:
ard arda geliyor bunlar

sonra ben sinirlenip tersleyince yanlış anladın iyi niyetimle dedim yardmcı olmak istedim vs özür diledi

he he ben de yedim :confused: kapattık konuyu

bugünde mesaj attı naslsn diye net kısa cvplar verdm
sevgililerinde ne düzeydeydin dedi:KK57:
ne bakımdan dedim
beraber oldun mu dedi :KK57::KK57::KK57:

ya ben mi gerikafalıyım bu herifin mezhebi mi geniş :KK34::KK34:

sen bu cesareti nerden buluysun diyorum

bende seni vizyonu geniş modern bi kız sandım diğer kızlar gibi darmışsın dedi :KK34:
evet darım. cinsel hayatımı tanımadıgım bi herife dökemeyecek kadar dar kafalıyım :KK34::KK34::KK34:
bu salakla simdi okulda yüzyüze gelsek nolcak ayıp değil mi?

üniversite diye bu kadar da olmaz ki :KK57: daha gitmeden :KK34:
seviye yerlerde :KK71:

neyse iyi oluyor. kendimi derslere vereceğim zaten planlarm hedeflerim var. böylelerini görünce daha da sogudum

bu ifade tam beni anlatmış bugünlerde hep bu moddayım:KK34::KK34::KK34::KK34:

bu tip insanlara her yerde rastlanabiliyor artık.sende konuyu uzatmışsın yalnız baştan tanımadığın birisiyle bu kadar muhabbet hoş değil. :KK66: kendine çevrene dikkat etmelisin

Tamam peki üniversite kazandınız anladık. Hiç alakanız olmayan birisiyle konuşursanız konu tabiki buralara kadar gelir. Hata sizde. Baştan tavrınızı koysaydınız. Cevap verecek birşey yokmuş ki. Ben bunda dert göremedim sadece üniversiteye başlayacağınız için heyecanlı olduğunuzu düşünüyorum.

Üniversitede genelde erkekler böyledir ilk zamanları
Son seneye doğru da evlenicek kız telaşına düşerler
O zaman da evlenme teklifleri yağarsa şaşma :KK45:
Manyak la bu erkekler

bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler ondan sordum :eek:
amann ne boş geçmiş üniversite hayatım :D
böyle tipler Allahtan beni bulmadı :)
tövbeee :)
bende geçenlerde telefon sapıklarından bahsederken
hiç sapığım olmadı dedim
babam ve kocamın yanında:oops::oops:
ah çenem vah çenem
konu sahibi arkadaşım cevap atma sen böylelerineEn Büyük KK:KK20::KK20::KK20::KK20:

İlk gün ne mal olduğunu belli etmiş zaten evine davet ederek. 2. Gün mesajlarına kısa da olsa cevap vermenizden cesaret almış...

hadi tanımadığın biriyle arkadaş olabilir manasında konuşmuşsun da, tek yataktan sonrasına niye izin verdin yahu

Back
X