- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
Hepinize iyi günler danışmak istediğim bir konu var açık açık yazacağım kurum ismi vererek.3 haftadır evime internet bağlatmaya çalışıyorum.yıl olmuş 2018 ama ben evime internet hizmeti alamıyorum sebebi Türk Telekom denen saçma sapan Kurum.televizyonda bas bas bağırmayı biliyorlar yok çok iyi bir kurumuz yok şudur yok budur.aramadığım yer kalmadı.en son bugün bulunduğum ilçenin bağlı olduğu ili aradım ve il müdür asistanı bir şahısla konuştum böyle birşey olamaz arkadaşlar o kadar kalayıt o kadar umursamazsa bir konuşma ki anlatamam.evimde alt yapı yokmuş. Sanki adamlara Mars'a gidin koloni kurun diyorum işi öyle bir yokuşa sürüyorlar ki 5 ayda mı gelir 1 yılda mı gelir bilemeyiz diyorlar.ee arkadaş bana şimdi lazım internet.kpss ye hazırlanıyorum kızım 1.sınıfa başladı.yemşn ederim çıldırcam.bana diyor ki gelin burada dilekçe verin.sonuç kaç ayda geleceğini bilemem.şimdi ben ne yapayım kimi kime şikayet edeyim.lanet olasıca hattım da Türk Telekom valla onu da kaptırmak istiyorum sırf bu yüzden.ve işin garip tarafı tekel durumda bütün internetlerin alt yapıları bu kuruma bağlı.bi akıl verin gerçekten çok sinirlendim.