Cok sinirliyim stresliyim ve tersim

Birpapatyagolgesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
2.052
2.589
133
Kizlar , Allah a sukurler olsun guzel bir evliligim var. Maddi manevi bir sikintim yok. Annemi de yanima aldim. Cocuk dogunca bakmasi icin. Ama gelin gorun ki ben cok degistim. 18 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Masallah. Ama acayip sinirliyim. Onume gelen herseye sinirleniyorum. Hali niye yamuk bez neden oyle. Kasik niye ters konulmus. Kadini da (annemide ) canindan bezdiriyorum. Ilk zamanlar anlamadim niye kizdigimi onlarda suc buluyordum ama gidisatimi normal gormemeye basladim. Bu sefer annemi uzdum diye hungur hungur agladim. Aksi huysuz bir kiz oldum. Isyan ediyorum sonra donup diyorum ki "neye isyan ediyosun"
Evet kizdigim konular var hayatimin icinde ama bunlar onceden de vardi. Simdi gozume batiyor daha cok.
Napicam ben cocuk olunca bu halim gecer mi yoksa devam eder mi. Bu gun isyerindeki kiza bi sinirlenmisim. Hem hamileyim hem fena halde gribim. Isleri halledwmiyor diye kizdim (abla kardes gibiyiz birbirimizi cok severiz ona dayanarak kizdim) o an karnimda bi kac tekme hiasettim sonra yine agladim. Napicam ben. Nasil sakinlesecegim. Hamileliginde boyle agresif huysuz gicik bi insana donusuo sonra duzelen var mi?

18 haftalık hamileniz ve annenizi yanınıza aldınız çocuk doğunca bakması için? Yani bilemedim de kendi başınızın çaresine hiç olmazsa doğuma kadar baksanız bence daha rahat olursunuz. Doğumdan sonra anneniz gelirdi? Eşiniz için zor değil mi? Düşünüyorum da kaynanam aylarca bende kalacak :confused:

Ayrıca tiroidlerinize baktırın derim çok önemli gebelikte. O da sinir yapar.

Kizlar , Allah a sukurler olsun guzel bir evliligim var. Maddi manevi bir sikintim yok. Annemi de yanima aldim. Cocuk dogunca bakmasi icin. Ama gelin gorun ki ben cok degistim. 18 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Masallah. Ama acayip sinirliyim. Onume gelen herseye sinirleniyorum. Hali niye yamuk bez neden oyle. Kasik niye ters konulmus. Kadini da (annemide ) canindan bezdiriyorum. Ilk zamanlar anlamadim niye kizdigimi onlarda suc buluyordum ama gidisatimi normal gormemeye basladim. Bu sefer annemi uzdum diye hungur hungur agladim. Aksi huysuz bir kiz oldum. Isyan ediyorum sonra donup diyorum ki "neye isyan ediyosun"
Evet kizdigim konular var hayatimin icinde ama bunlar onceden de vardi. Simdi gozume batiyor daha cok.
Napicam ben cocuk olunca bu halim gecer mi yoksa devam eder mi. Bu gun isyerindeki kiza bi sinirlenmisim. Hem hamileyim hem fena halde gribim. Isleri halledwmiyor diye kizdim (abla kardes gibiyiz birbirimizi cok severiz ona dayanarak kizdim) o an karnimda bi kac tekme hiasettim sonra yine agladim. Napicam ben. Nasil sakinlesecegim. Hamileliginde boyle agresif huysuz gicik bi insana donusuo sonra duzelen var mi?
beennnn :KK54:
hala da geçmedi bildiğin dengesiz karmaşık ruh hallerine saniyeler içinde girip çıkabilen biri oldum çıktım
filmlerde görür abartıyorlar derdim ama cidden hormonlar feci etkiliyormuş.
bi anda durup dururken saçmaaaa sapannn bişeye kahkahalar atarken ufacık bir söze hüngür hüngür ağlayıveriyorum
ve asabiyetttt.... offffffff tavan yapmış durumda hiç kimseye hiç birşeye tahammülüm yok şu an
umarım doğumdan sonra bu hallerimden kurtulurum yoksa çekilmez bi kadın oldum çıktım :KK17:

18 haftalık hamileniz ve annenizi yanınıza aldınız çocuk doğunca bakması için? Yani bilemedim de kendi başınızın çaresine hiç olmazsa doğuma kadar baksanız bence daha rahat olursunuz. Doğumdan sonra anneniz gelirdi? Eşiniz için zor değil mi? Düşünüyorum da kaynanam aylarca bende kalacak :confused:

Ayrıca tiroidlerinize baktırın derim çok önemli gebelikte. O da sinir yapar.
Annem baska sehre tasindi orda kendisi iyi olmadi. Iyi olmayinca yanima cagirdim hem yanimda yasarsin hem cocuguma bakarsin dedim. Hamilelegimde cok zoe gecti ayaga kalkamiyodum ilk 3 ay o yuzden geldi sagolsun.Tabiki kocayla ozel bir ev daha guzel ama anneme de arkami donemezdim. Ben evlendim artik herkes baksin basinin caresine diyemezdim .esim icin sikinti yok . Eskiden nasilsak oyleydik .o biraz esinizin ve annenizin tutumuyla ilgili. Benim ikisinden de sikintim yok ama bu gidisle ikisinin de benden sikintisi olcak

beennnn :KK54:
hala da geçmedi bildiğin dengesiz karmaşık ruh hallerine saniyeler içinde girip çıkabilen biri oldum çıktım
filmlerde görür abartıyorlar derdim ama cidden hormonlar feci etkiliyormuş.
bi anda durup dururken saçmaaaa sapannn bişeye kahkahalar atarken ufacık bir söze hüngür hüngür ağlayıveriyorum
ve asabiyetttt.... offffffff tavan yapmış durumda hiç kimseye hiç birşeye tahammülüm yok şu an
umarım doğumdan sonra bu hallerimden kurtulurum yoksa çekilmez bi kadın oldum çıktım :KK17:
Yaa... cok sevindim. Benden birine rastlayinca. Umarim kurtuluruz. Suan bile agliyorum gozlerim yasli ve sorsaniz niye hic bilmiyorum. Harbi neden agliyorum. Bilmiyorum offf bilmiyorum . :(

Hormonlarınız değişiyor gayet normal olduğunu düşünüyorum. Açık havada yürüyüş yapın.. hamilesiniz hamile yogasi doğum kursları vs deneyin derim çok faydası olduğunu düşünüyorum

Yaa... cok sevindim. Benden birine rastlayinca. Umarim kurtuluruz. Suan bile agliyorum gozlerim yasli ve sorsaniz niye hic bilmiyorum. Harbi neden agliyorum. Bilmiyorum offf bilmiyorum . :KK43:
ayyy kıyamammm :KK200:
ilk hamileliğimde daha sakindim ama saçma sapan şeylere takılıp ağlardım
bi seferinde eşim arkadaşının düğünü için şehirdışına çıkmıştı ben gidememiştim uzun yola izin vermedi dr diye
ayyyy o gün hamile olmasaydım giderdim işte diye bi anlık düşündüm
amaaaaannnn sen misin onu düşünen oturdum bi saat ağladım ben nasıl böyle düşünürüm diye o benim çocuğum bilmem ne diye ne vicdan yapmıştım.
şimdiki hamileliğimde bu hallerim tavan yaptı
katlanılacak bi kadın değilim şu an herkese herşeye atar yapıyorum ama bi taraftan da acayip neşeliyim :D

Hormonlardan olabilir. Demir değerinize de baktırin. Demir eksikliği hamilelikte çabuk oluşabilir ve böyle psikolojik dengesizliklere yol açabiliyor

Aynı durum bende de var, çok dert etme. Kocama neler çektiriyorum. Onu tanıdım tanıyalı sigara içer, hiç takmazdım bir sigarası var derdim. Şimdi illet oluyorum. Sigara içmesi yüzünden 2 gündür adamla konuşmuyordum. Sen benim çocuğumun rızkını sigaraya veriyorsun diye triplere girdim. Tanışma yıldönümüz için bişey yapmadın diye trip attım. Evlendik hala tanışma yıldönümü derdindeyim. Bugün en son banyo camını örttüğü için kapıya falan vurdum. Ben kolay kolay sinirlenmezdim ama şimdi kendimi tanıyamıyorum. Ben sinirliyken o yatıp uyursa daha da sinirleniyorum onu zorla uyandırıyorum. :D Çekeceği çile varmış benimkinin.

bi seferinde eşim arkadaşının düğünü için şehirdışına çıkmıştı ben gidememiştim uzun yola izin vermedi dr diye
amaaaaannnn sen misin onu düşünen oturdum bi saat ağladım ben nasıl böyle düşünürüm diye o benim çocuğum bilmem ne diye ne vicdan yapmıştım.
katlanılacak bi kadın değilim şu an herkese herşeye atar yapıyorum ama bi taraftan da acayip neşeliyim :KK70:
Bende whatsuopdan konusunca arkadasimla neseli saniyor beni cunku kendimce espriler yapiyorum yani.
katlanılacak bi kadın değilim şu an herkese herşeye atar yapıyorum ama bi taraftan da acayip neşeliyim :KK70:
Bende bi bakiyosunuz gulup kahkaha atoyorun bi bakiyosun agliyorum bi bakiyorun uufacik biseye kapris huysuzluk kizma bagirma. Neyse ki herkes de olabiliyor demek. Umarim cocuk dogunca kendimize geliriz

Bende whatsuopdan konusunca arkadasimla neseli saniyor beni cunku kendimce espriler yapiyorum yani.

Bende bi bakiyosunuz gulup kahkaha atoyorun bi bakiyosun agliyorum bi bakiyorun uufacik biseye kapris huysuzluk kizma bagirma. Neyse ki herkes de olabiliyor demek. Umarim cocuk dogunca kendimize geliriz
Yaa. Bana dr demir verdi ama hic onemsemiyorum aklima gelince iciyorum. Hemen kullanmaya baslicam duzenli bi sekilde.

Hamilelikte yaşanan stres maalesef bebeğe yansıyor, doğduktan sonra bile. Bende hamileliğimi çok sinirli, gergin geçirmiştim. Oğlum huysuz diye ilk sorulan nasıl bir hamilelik geçirdin olmuştu.

Yaa. Bana dr demir verdi ama hic onemsemiyorum aklima gelince iciyorum. Hemen kullanmaya baslicam duzenli bi sekilde.
aaaa sakın ihmal etmeyin lütfen
bende de çıktı demir eksikliği ve sıkı takip altındayım
sinir yapmasından ziyade bebeğin gelişimini çok etkilermiş aman diyeyim düzenli kullanın
ve sık sık kontrol ettirin
tiroidlerinizde var mı sıkıntı

Bu sinir hamilelikle başladıysa lohusalıktan

aaaa sakın ihmal etmeyin lütfen
bende de çıktı demir eksikliği ve sıkı takip altındayım
sinir yapmasından ziyade bebeğin gelişimini çok etkilermiş aman diyeyim düzenli kullanın
ve sık sık kontrol ettirin
tiroidlerinizde var mı sıkıntı
Trioidlerime bakmadi dr. Aslinda kan falan aldilar orda triode bakildi mi bilmiyorum. Bana bu konuyla ilgili bisey demedim simdi demire basliorum hemen.

Trioidlerime bakmadi dr. Aslinda kan falan aldilar orda triode bakildi mi bilmiyorum. Bana bu konuyla ilgili bisey demedim simdi demire basliorum hemen.
demir aç karnına içilir
sabah kahvaltıdan 1 saat önce için
tiroidleri yüksek ihitmal kontrol etmişlerdir ve sıkıntı olmadığı için bişe söylememişlerdir ama siz yine de her ihtimale karşı tekrar sorun yapılmadıysa da test yaptırın lütfen
benim değerlerimi düşürene kadar dr akla karayı seçti benim kadar stres yaptı çocuğu etkileyecek diye

demir aç karnına içilir
sabah kahvaltıdan 1 saat önce için
tiroidleri yüksek ihitmal kontrol etmişlerdir ve sıkıntı olmadığı için bişe söylememişlerdir ama siz yine de her ihtimale karşı tekrar sorun yapılmadıysa da test yaptırın lütfen
benim değerlerimi düşürene kadar dr akla karayı seçti benim kadar stres yaptı çocuğu etkileyecek diye
Hmmm. Bu dr un agzindan da cimbizla laf aliyorum. Tamam tesekkurederim kontrolumde ilk is bunu soracagim :KK15:

Back
X