- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Kizlar , Allah a sukurler olsun guzel bir evliligim var. Maddi manevi bir sikintim yok. Annemi de yanima aldim. Cocuk dogunca bakmasi icin. Ama gelin gorun ki ben cok degistim. 18 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Masallah. Ama acayip sinirliyim. Onume gelen herseye sinirleniyorum. Hali niye yamuk bez neden oyle. Kasik niye ters konulmus. Kadini da (annemide ) canindan bezdiriyorum. Ilk zamanlar anlamadim niye kizdigimi onlarda suc buluyordum ama gidisatimi normal gormemeye basladim. Bu sefer annemi uzdum diye hungur hungur agladim. Aksi huysuz bir kiz oldum. Isyan ediyorum sonra donup diyorum ki "neye isyan ediyosun"
Evet kizdigim konular var hayatimin icinde ama bunlar onceden de vardi. Simdi gozume batiyor daha cok.
Napicam ben cocuk olunca bu halim gecer mi yoksa devam eder mi. Bu gun isyerindeki kiza bi sinirlenmisim. Hem hamileyim hem fena halde gribim. Isleri halledwmiyor diye kizdim (abla kardes gibiyiz birbirimizi cok severiz ona dayanarak kizdim) o an karnimda bi kac tekme hiasettim sonra yine agladim. Napicam ben. Nasil sakinlesecegim. Hamileliginde boyle agresif huysuz gicik bi insana donusuo sonra duzelen var mi?
Evet kizdigim konular var hayatimin icinde ama bunlar onceden de vardi. Simdi gozume batiyor daha cok.
Napicam ben cocuk olunca bu halim gecer mi yoksa devam eder mi. Bu gun isyerindeki kiza bi sinirlenmisim. Hem hamileyim hem fena halde gribim. Isleri halledwmiyor diye kizdim (abla kardes gibiyiz birbirimizi cok severiz ona dayanarak kizdim) o an karnimda bi kac tekme hiasettim sonra yine agladim. Napicam ben. Nasil sakinlesecegim. Hamileliginde boyle agresif huysuz gicik bi insana donusuo sonra duzelen var mi?