cok sinirliyim suan....

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.570
11.485
498
Esiniz daha onceden bekar ve sevgilisi olan bi kizla kurstta cok iyi arkadas olsa.bu kizla is dolayisyla arada sirada telafonlassa ve dugunumize gelmedgi gibi hala tanismadigim bukizla esimin sabah 9 gibi gorstuklerini az once gordum.uc dakika konusmuslar.ve benbu kizls gorusmediklerini dusunup numarasni silmistim.ama yine kaydedilmis.ve esim gorustugnu konustgunu dahi soylemedi bana kizacagmi dusunup...sinir kupuyum suan yarina kadar nasil sakinlesip konusacgim ben

Bence sakince konus ki seni suclu duruma sokup kendisi olaydan siyrilmasin. Guzel bir dille sor, bi kiz vardi o napiyor sahi falan de mesela. Bakalim ne diyecek? Gorusuyoruz derse benim neden haberim yok gizli gorusuyosun dersin. Benim cok sinirli bir yapim var ama nedense cok sinirlendigimde bile sakin kalmayi basarabiliyorum. Umarim gercekten gorusmelerini gerektirecek birsey icin konusmuslardir 😕

LG G2 D802

Son düzenleme:
Bence sakince konus ki seni suclu duruma sokup kendisi olaydan siyrilmasin. Guzel bir dille sor, bi kiz vardi o napiyor sahi falan de mesela. Bakalim ne diyecek? Gorusuyoruz derse benim neden haberim yok gizli gorusuyosun dersin. Benim cok sinirli bir yapim var ama nedense cok sinirlendigimde bile sakin kalmayi basarabiliyorum. Umarim gercekten gorusmelerini gerektirecek birsey icin konusmuslardir 😕

LG G2 D802

Oncelikle sagolun esimi cok seviyorum.inkar edemem cok kiskancim.suan bile ellerim titriyot.oda yatiyor.kesin uste cikacak yine.beni suclayacak.gizli sakli olsa silerdi gorstuklerini sanirim.is icin olduguna eminim.konusma sureleri cok uzun.benim tanimadigim bir kizla hala arkadas olmasi delirtiyor beni

E cok masum bi arkadaslik olsa bugune kadar tanisirdin tabi. 3 dk.da hal hatir sorulmaz, bulusmak icin konustular demek ki. Bence biraz sakin kalip caktirmadan kontrol et. Direkt ortaya dokersen cok dikkat ederler acik vermezler

E cok masum bi arkadaslik olsa bugune kadar tanisirdin tabi. 3 dk.da hal hatir sorulmaz, bulusmak icin konustular demek ki. Bence biraz sakin kalip caktirmadan kontrol et. Direkt ortaya dokersen cok dikkat ederler acik vermezler

Yok is gorsnesi olduguna eminim.bulusma amacli hic ihtimal vermiyorum.konusmalarini kaldramiyorum suan.en onemlisi bana soylememesini.

Oncelikle sagolun esimi cok seviyorum.inkar edemem cok kiskancim.suan bile ellerim titriyot.oda yatiyor.kesin uste cikacak yine.beni suclayacak.gizli sakli olsa silerdi gorstuklerini sanirim.is icin olduguna eminim.konusma sureleri cok uzun.benim tanimadigim bir kizla hala arkadas olmasi delirtiyor beni

canım bence şuan tam olarak emin olmadan eşinle konuşmamalısın.....hele ki böyle ellerinin titrediği sinirlerinin bozuk olduğu anlarda asla....önce gözlemle

ve üstüne çok gitme....eğer aralarında bişey yoksa ki telde görüşmeleri bişey olduğunu da göstermez......boşu boşuna böyle bir düşünceyi eşinin aklına

getirmiş olacaksın......ve telini inceleme derim şuan önyargılı olup herşeyi yanlış anlayabilirsin......

Yok is gorsnesi olduguna eminim.bulusma amacli hic ihtimal vermiyorum.konusmalarini kaldramiyorum suan.en onemlisi bana soylememesini.

eğer eşinize onu kıskandığınızı sürekli belli ediyorsanız....kızla görüştüğünü......bu nedenle söylememiş olabilir mi......

eğer eşinize onu kıskandığınızı sürekli belli ediyorsanız....kızla görüştüğünü......bu nedenle söylememiş olabilir mi......

Evet canim malesef bu nedenden.
Ne olursa olsun uc dakka ne konusulurki.en zoruma gidendr tanismiyor olmam.kiza mesaj atip esimle gorusmenden rahatsiz oluyorum bile diyesim var

Evet canim malesef bu nedenden.
Ne olursa olsun uc dakka ne konusulurki.en zoruma gidendr tanismiyor olmam.kiza mesaj atip esimle gorusmenden rahatsiz oluyorum bile diyesim var

bunu sakın yapma......kızın nasıl bir karakteri olduğunu bilemezsin.....hem senin muhattabın eşin....kız kim ki senin için......bende iş ortamındayım ve bazı

bayanlar çok rahat davranabiliyor....tabi erkeklerde öyle.....yani telden arayıp 3dk 5dk konuşması tuhaf bir durum değil.....

şuan eşini kıskandığın için gözünde büyüyor.....sonuçta eşinin seninle evlenmeden önce ki arkadaş çevresini biranda değiştirmesini bekleyemezsin....

Eşinizi bu kadar sıkarsanız bir dahaki görüşmede muhtemelen arama kaydını silmeyi akıl edecektir. Ve bu durumda sizin hiç bir şeyden haberiniz olmaz. 3 dakika uzun bir görüşme süresi değil. Hal hatır sorulur, işle ilgili konuşmuştur demişsiniz, söyleyeceği şeyi söyler cevabını alır ve kapatır. Bunlar zaten ortalama üç dakika sürer.

Ayrıca eşinizin evlenmeden önce edindiği arkadaşlarıyla görüşmesine karşı çıkma hakkınız yok bence. Adı üstünde arkadaş. Ve evlenmeden önce edinilmiş. Aralarında bişeyolsa sizinle evlenmez onunla takılır ya da evlenirdi. Çok sık görüşmüyorlarsa denk gelmemişsinizdir tanışmak için belki. Hemen art niyet aramayın.

görüşemez arkadaş :ssz: eskı sevgılıden dost olmaz.olsa da şimdiki sevgılı/ eş istemez
ve haklı da ınsan ıstememekte.

sen numarayı sılmıssın ve eşin yıne kaydetmıs
eşin, senin bildiğini bildigi halde
neden numarayı yıne kaydetmıs kı?

O Kadr kiskanc olmama ragmen arkadslari ile konusmasini asla ve asla kiskanmam.
Benimde erkek arkadslarim var sonucta.
cok abarti

Ya bizim milletimiz gaz vermeye ne meraklı ya. Adam gizli falan konuşmamış. Gizli konuşmak nasıl olur biliyor musunuz. Adam telde konutuguni duyarsın,alır eline kayıtlara bakarsın eger silinmişse o gizlidir arkadaslar bunu bi öğrenelim. Adam gun icinde yaptıgı butun konuşmaları size listeleyecek degil ya. Demek kı is konuştular cocuk gibi gelip sana sunu sunu yaptım sunlarda konustum mu diyecek. Madem tanismamaya bu kadar takiliyosun "askım x kişiyi de cok merak ediyirum is de yapıyorsunuz beraber bi gun bi organizasyon ayarlada tanıştır bizi" dersiniz ve tanışirsiniz. Benim esimin de tanımadığım liseden is yerinden arkadaşları var gerektiği zaman konuşur bana da söylemez. Cunku o nerde ne yapması gerektiğini bilir. Lütfen biraz özgüvenli olun.kendinize kadınlığınıza güvenin. Ve erkekleri potansiyel sapık kategorisinden çıkarın ki kendiniz de etrafımızdakiler de bi rahat etsin. Ben demiyorum sal çayıra. Uzaktan tabi gözünüz uzerinde olsun ama bi telefon konusmasi boyle el titremelere fakan sebep olmadı normâl degil

bence bu kadar kafanıza takmayın. sonuçta bende bizim diğer mağazadan bir arkadaşla telefonda görüşüyorum. genç ve evli. günde 3-4 kere konuştuğumuz oluyor . bazen 4-5 dk yı buluyor bile. hal hatır sorma. işle ilgili derken zaten buluyor o kadar.
ne ben ona karşı bir şey besliyorum ne de o.
herkes herkese karşı duygu besleyecek diye bir şey yok. bence kafaya takılacak mevzu değil.

Son düzenleme:
görüşemez arkadaş :ssz: eskı sevgılıden dost olmaz.olsa da şimdiki sevgılı/ eş istemez
ve haklı da ınsan ıstememekte.

sen numarayı sılmıssın ve eşin yıne kaydetmıs
eşin, senin bildiğini bildigi halde
neden numarayı yıne kaydetmıs kı?

Aynen..
Seni düşündüm kıskançlığın yüzünden sana söylemek istemedim dese ne olacak demese ne olacak..
Problem hala görüşüyor olması..

Aynen..
Seni düşündüm kıskançlığın yüzünden sana söylemek istemedim dese ne olacak demese ne olacak..
Problem hala görüşüyor olması..

Yanlış anlamıştınız sanırım bayanlar Yada ben yanlış anladım
Bilmiyorum ama bayan eski sevgilisi degil. Eskiden bekar ama sevgilisi olan bir kız arkadaşı

Back
X