cok sinirliyim suan....

Ya siz de cok iyimsersiniz hanimlar. Adamin arkadasi ama bir kere bile konu sahibiyle tanistirmamis, dugune bile gelmemis, ama gorusuluyor.. Bunlar is arkadasi degil eski kurs arkadasi.. Cok normal degil karisi gorusme dedigi halde telefona geri kaydedip arayip sormasi..

Ya siz de cok iyimsersiniz hanimlar. Adamin arkadasi ama bir kere bile konu sahibiyle tanistirmamis, dugune bile gelmemis, ama gorusuluyor.. Bunlar is arkadasi degil eski kurs arkadasi.. Cok normal degil karisi gorusme dedigi halde telefona geri kaydedip arayip sormasi..

Ben şöyle düşündüm şartlar gereği eskiden pek samimi değillerdi.
Evlendikten sonra samimi olmaya başladılar.
Büyük tepki vermeye gerek yok ama ben olsam sıkı gözleme alırdım..

Ben boyle seyleri hic masum bulmam bence evli bir erkegin bayan arkadasi olmamalı cok katiyim bu konuda.ha is icin gorusmusse bu olabilir ama disaridan asla hele esi tanismiyorsa.

Biz sevgiliyken telefonda gorusmustuk.dugunede cenaze sebebiyle gelememisler.
Az once sordum.konustuk esimle.bi arkadasinin esinim o calistigi birimde isi cikmis.baktum nosu silinmis.sirket hattindan bulmus tekrar kaydetmis ve esim aramis.
Dugunleri varmis o kizinda haftaya.bizide cagirmis.anlayacaginiz ben noyu sileli aylar oldu esim is cikmasa aklina gelmeyecek.
Dedim konustugunu bana neden soylemedin.dun evde badana isleri vardi yogunduk olunittum dedi.boyle yani.benim yersiz gereksiz kiskancligim

Biz sevgiliyken telefonda gorusmustuk.dugunede cenaze sebebiyle gelememisler.
Az once sordum.konustuk esimle.bi arkadasinin esinim o calistigi birimde isi cikmis.baktum nosu silinmis.sirket hattindan bulmus tekrar kaydetmis ve esim aramis.
Dugunleri varmis o kizinda haftaya.bizide cagirmis.anlayacaginiz ben noyu sileli aylar oldu esim is cikmasa aklina gelmeyecek.
Dedim konustugunu bana neden soylemedin.dun evde badana isleri vardi yogunduk olunittum dedi.boyle yani.benim yersiz gereksiz kiskancligim

Bu forumda olaylarin olabilecek en pozitif senaryoyla hizlica cozulmesine hayranim, sevindim canim

Ya bizim milletimiz gaz vermeye ne meraklı ya. Adam gizli falan konuşmamış. Gizli konuşmak nasıl olur biliyor musunuz. Adam telde konutuguni duyarsın,alır eline kayıtlara bakarsın eger silinmişse o gizlidir arkadaslar bunu bi öğrenelim. Adam gun icinde yaptıgı butun konuşmaları size listeleyecek degil ya. Demek kı is konuştular cocuk gibi gelip sana sunu sunu yaptım sunlarda konustum mu diyecek. Madem tanismamaya bu kadar takiliyosun "askım x kişiyi de cok merak ediyirum is de yapıyorsunuz beraber bi gun bi organizasyon ayarlada tanıştır bizi" dersiniz ve tanışirsiniz. Benim esimin de tanımadığım liseden is yerinden arkadaşları var gerektiği zaman konuşur bana da söylemez. Cunku o nerde ne yapması gerektiğini bilir. Lütfen biraz özgüvenli olun.kendinize kadınlığınıza güvenin. Ve erkekleri potansiyel sapık kategorisinden çıkarın ki kendiniz de etrafımızdakiler de bi rahat etsin. Ben demiyorum sal çayıra. Uzaktan tabi gözünüz uzerinde olsun ama bi telefon konusmasi boyle el titremelere fakan sebep olmadı normâl degil

Katiliyorum. Ayrica eslerin birbirlerinin rehberine mudahale etmesine de anlam veremiyorum. Esim benim arkadaslarimdan birini silse rehberimden tepkim hos olmaz. Eger bir sikintisi varsa benimle paylasmasini, silinmesini istiyorsa benden silmemi istemesini beklerim. Ha tabi artik nasil olsa gorusmuyorsunuz benim icin gecerli bir sebep degil. Sonucta rehberimde aylarca konusmadigim bir suru insan var.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Esiniz daha onceden bekar ve sevgilisi olan bi kizla kurstta cok iyi arkadas olsa.bu kizla is dolayisyla arada sirada telafonlassa ve dugunumize gelmedgi gibi hala tanismadigim bukizla esimin sabah 9 gibi gorstuklerini az once gordum.uc dakika konusmuslar.ve benbu kizls gorusmediklerini dusunup numarasni silmistim.ama yine kaydedilmis.ve esim gorustugnu konustgunu dahi soylemedi bana kizacagmi dusunup...sinir kupuyum suan yarina kadar nasil sakinlesip konusacgim ben

Duyanda yarım saat her gün konuştu sanacak.

Bu kıskançlık sadece sana zarar verir. Biz iş için kaç kişiyle telefonda konuşuruz iş ark. kurs ark. ... kendine güven azıcık.Normal konuşma 3 dk sürer kurs hakkında bilgi almıştır.

eşin seni neden tanıştırsın? ... yada düğününe davet etsin. kuruntu yapıyosun..

Back
X