Çok sinirliyim.

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Of kızlar. Dün gece burda arkadaslarımın ilişkim üzerindeki etkisini falan bir güzel anlattım ooh rahatladım da derken adama nazar değdirdim herhalde?! İnanılmaz kızdım ve üzüldüm şu an.

Sınavlarım ve şu an issiz kalmamdan dolayı bir kaç aylığına memlekete ailemin yanına döneceğim ve belli ki bu aralıkta virüsten falan şehirler arası seyehat yapamayacağız yani görüşemeyeceğiz. Sırf o yüzden 1 hafta fazla kaldım burada normalde dönmem gerekiyordu ama olsun dedim bir kere daha göreyim öyle giderim. Normalde yarın izin günü ve bugün çıkıp bana gelirdi ki görüsebilelim. Ama gelmeyecekmiş geç olmuşmuş ay o kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Yahu ben senin için kaldım?! Lafa gelince seni görmek için binbir türlü yol arıyorum diyor ama tüm kapılar açıkken yerinden kalkmiyor beyimiz. Gerçekten çok üzüldüm. Sinirimden de hemen bilet aldım durmamın bir mantığı yok zaten bu saatten sonra görmek isteyen şehir değiştirir kalkar gelir görür. Haksızlık mı ediyorum sizce? Zaten normal şartlarda bile haftada 1 kere görüşebiliyoruz ki bu bana asla yetmiyor şimdi aylarca görüşemeyeceğiz ve yaptığı şeye bakın. Kafasını taş asfalta sürtesim var:sinirli:

Herkes sizi, konularınızı ve ilişkilerinizi biliyor var saymazsanız daha anlaşılır olabilir konunuz. 2 kere falan okudum. :olamaz:

Neyse sevgiliniz olduğunu varsaydığım kişiyle buluşmanız önceden planlı mıydı? Çok yorgunsa ve ani geliştiyse buluşma planı mazur görülebilir.

Herkes sizi, konularınızı ve ilişkilerinizi biliyor var saymazsanız daha anlaşılır olabilir konunuz. 2 kere falan okudum. :olamaz:

Neyse sevgiliniz olduğunu varsaydığım kişiyle buluşmanız önceden planlı mıydı? Çok yorgunsa ve ani geliştiyse buluşma planı mazur görülebilir.
Kusura bakmayın.. Uzun uzun yazıp yormak istemedim sadece. Ama buluşmamız ani gelişen bir şey değil zaten benim gideceğim de aylar öncesinden belliydi hoş bu hafta gideceğimi de biliyor. Onun dısında zaten her hafta izninde çıkar gelir. Normal bir zaman olsa ve gelmek istemese asla bu duruma yükselmezdim ama son kez görüsüp aylarca birbirimizin yüzünü bile göremeyeceğiz lütfedip kalkıp gelmesini bekledim sadece.

Sinirden konuyu bile tam anlatamamışsınız.
Ay gerçekten kusura bakmayın o kadar sinir oldum ki. Gideceğim aylar öncesinden belliydi aslında ve bu hafta gideceğimi de biliyordu o sebeple bende görüsürüz diye izin gününu bekliyordum gitmek için. Normal şartlarda da izin günlerinde bana dahi sormadan çıkar gelir tüm iznini birlikte geçiririz. Ama bu hafta neymiş çok geç olmuş. Belki yarın bir kahve içeriz diyor. Yahu biz aylarca görüsemeyeceğiz şaka mı bu?!

Kusura bakma senin yerine kendimi koyduğum için bu kadar rahat yazıyorum ama bildiğin öküzlük etmiş. Bir hafta onun için kalmışsın sonuçta başka bir işin yok ki
Evet! Dümdüz oturdum evde koca bir hafta. Ailem sürekli arıyor yollar kapanmadan gel aklımız sende diye sürekli öteliyorum insanları. O kalkmış ben gelmiyorum diyor. Birde bütün gün bir şey demedi akşam ben sorddum en sonunda gelicek misin diye. E yok gec oldu belki yarın bir kahve içeriz diyor. Bu nasıl bir tepki ya. Ay sinirden elim ayağım titredi cidden. Kılımı kıpırdatmam bundan sonra

mesafeleri yazsanız daha önce saat kaçta gelirdi vs vs

yani saat 19 da geç olmamış ki

ama bileti almadan neden arayıp sormadınız ya da o anda aaa ben gelirsin sanmıştım neden gelmiyorsun diye sormadınız

ben düz bir insanım dan diye sorarım

Çok haklısınız ama sakin olun ilişkinize zarar verecek herhangi bir şey yapmaktan kaçının. Belki size söylemediği bir şey vardır o yüzden gelememiştir
Gerçekten inanılmaz merak ediyorum ne olmuş olabilir normalde her şeyi söyler. Ya da direk olayı söyleyemiyorsa baska bir şey uydursun ama bana kalkıp geç oldu diyince sinirim zıplıyor. 32 yaşinda adamsın ne yani akşam ezanından sonra annen sokağa çıkmana izin mi vermiyor nedir?

Evet! Dümdüz oturdum evde koca bir hafta. Ailem sürekli arıyor yollar kapanmadan gel aklımız sende diye sürekli öteliyorum insanları. O kalkmış ben gelmiyorum diyor. Birde bütün gün bir şey demedi akşam ben sorddum en sonunda gelicek misin diye. E yok gec oldu belki yarın bir kahve içeriz diyor. Bu nasıl bir tepki ya. Ay sinirden elim ayağım titredi cidden. Kılımı kıpırdatmam bundan sonra
Daha önce hiç uzun süre ayrı kaldığınız oldu mu? Eğer olmadıysa ne demek olduğunu bilmiyordur. Özleyince çok pişman olacak

mesafeleri yazsanız daha önce saat kaçta gelirdi vs vs

yani saat 19 da geç olmamış ki

ama bileti almadan neden arayıp sormadınız ya da o anda aaa ben gelirsin sanmıştım neden gelmiyorsun diye sormadınız

ben düz bir insanım dan diye sorarım
Şöyle ki işi tam belli olmuyor. Zaten 6 da bitiyor işi bazen 8de ama illa kalkar gelirdi. Gecenin 1inde pat diye gelebilen biri. Virus var çıkmak istemiyorum dese vallahi onu da anlarım

Daha önce hiç uzun süre ayrı kaldığınız oldu mu? Eğer olmadıysa ne demek olduğunu bilmiyordur. Özleyince çok pişman olacak
Tabii ki oldu. Hatta çoook fazla. Mesela Marttaki karantina da 4 ay asla görüsmedik. Onun öncesinde de onun babası rahatsızdı ve biz ayda sadece 1 gün falan görüsebiliyordu. Alıştı mı ne oldu anlamadım ki

Şöyle ki işi tam belli olmuyor. Zaten 6 da bitiyor işi bazen 8de ama illa kalkar gelirdi. Gecenin 1inde pat diye gelebilen biri. Virus var çıkmak istemiyorum dese vallahi onu da anlarım

Bir durumda ilk ağızdan dökülecek kelimeler bu saatte ne geç olması değil mi

Neden direkt tepkinizi koyup sormadınız

Bir durumda ilk ağızdan dökülecek kelimeler bu saatte ne geç olması değil mi

Neden direkt tepkinizi koyup sormadınız
Sorduum. Geç mi gerçekten? Daha saat 7 dedim o da yarın bir kahve içeriz belki dedi. Bende hiç uzatmadım kendi kendine bir şeyler sormaya basladı. Ben cuma gunu gidiyorum diyince de en iyisi ben geleyim yanına diyor. E gelme o saatten sonra mümkünse heves falan kaldı cünkü

Back
X