evet özellikle regl dönemlerinde oldukça fazla oluyor ve malesef bugün regl durumunun eşiğindeyim ve aynı zamanda yarın çok stresli birgün benim için. zaten bu dönemlerde çok oluyor bu. Allah tan karşımdaki insan anlayışlıydı ama bir ara onunda tansiyonu çok yükseldi ve kırdım sanırım arkadaşımı. Ben hiç sinirlenmeyelm falan demiyorum sadece tepkilerimin yerinde olmadığını farkettim. zaten herkeste öyle diyor sinirlendiğimde ne dediğimi bilmiyorum..
valla canım regliden önceki bir hafta bu çok normal, evet insan sinirli olduğunun farkında oluyo kontrol edeyim diyosun ama olmuyo işte çünkü hormonal bi olay, bende çok gergin oluyorum bu dönem, ne bileyim kafein alımını azalt bu dönemde, yürüyüş falanda iyi gelir, melisa papatya çayları
bence arkadaşının gönlünü alabilirsin, özür dileyesin yoksa bi yemek ısmarla, ya da kahvesi getir sabah, oluyo işyerinde bazen böyle şeyler takma kafana, gönlünü alırsan o da unutur geçer
Koç burcu musun canım
Arkadaşlar normalde iyi bir insan olmama rağmen bazı dönemlerde çok sinirli oluyorum. Değmeyecek şeyler için aşırı sinirleniyor sonradan farkediyorum bunu ama, bazen çok ağır tepkiler vermiş ve karşımdakinin haketmediği şekilde kırmış oluyorum. Ben sinirlendiğim zaman sağlıklı düşünüyorum haklılık payım muhakkak oluyor ama, tepkilerim fazla oluyor. Yani etrafımdaki insanlar beni bu kadar sevmese inanıyorum bir dakika çekmezler. Özellikle işyerimde daha gerginim stres anlarında mücadele edemiyor saldırganlaşıyorum. Bugün yine bir başka insan yüzünden iş arkadaşımı kırdım. Göreceli olarak onunda hatası vardı ama, şimdi düşündüğümde tatlılıkla konuştuğumda emiinim daha iyi olurdu herşey. Aslında önceden bmyle değildim. Belli bir dönem sıkıntı veren insanlara çok susmuştum sonrasında ise bir senedir falan yaşadıklarımın ağırlığıyla belkide öfkemi kontrol edemiyorum. Bu konuda sizce ne yapabilirim???
bende koçum
evet sinirli yapıları yok ama birden alevlenip sönme huyları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?