Çok sinirliyim! ! ! ! !

xbursankarax

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
34
2
36
Ankara
iyi günler ev işlerinde vs acemi oldugum için siteye ugruyorum!!!! ablamla ortak kullandıgım hesap bu !

evimin banyosunda bugun gordum kanatlı karıncalar ve normal karıncalar var 50-60 taneydı hiç sevmiyorum elektrıklı supurgeyle cektım sonra elektrıklı supurgenın kagdını cope atmaya gıttım yarım saat felan dolastım dısarıda bı geldım eve yıne 30 tane fln bırıkmıs elektrıklı supurgeyle cektım yıne sonra cıktıkları bı dlk var ordan camasır makınesının borusu gecıyo oraya çimento döküp kapattım sizce yeniden gelirler mi ? gelirlerse ne yapmam gerekiyo bktım gercekten !

ayrıca 1 aydır bulasık yıkamıorm neden dersenız tenceredekı yaglar yapısmıs tum gucumle bulasık sungerıyle cıtılıyorum gıtmyo ne yapmam lazm? bı tane temızlıkcı kadın bulacagım ona yaptıracam artık baska carem kalmadı ama bu karıncalar ıns bıdaha gelmez:43:

Ortalik temiz degil anladigim kadariyla. Yanlis anladiysam kusuruma bakmayin, ben anladigima gore yorum yapayim.
Siz bir bayan ile gorusun evinizi iyice bir temizlesin. Ondan sonra da cok kirletmemeye bakin. Bir daha da gelmez o gicik seyler. Alerjim var, nasil kasindim anlatamam. :)

Ortalik temiz degil anladigim kadariyla. Yanlis anladiysam kusuruma bakmayin, ben anladigima gore yorum yapayim.
Siz bir bayan ile gorusun evinizi iyice bir temizlesin. Ondan sonra da cok kirletmemeye bakin. Bir daha da gelmez o gicik seyler. Alerjim var, nasil kasindim anlatamam. :)

inş gelmez çimento döktüm ordaki delige sence gelirler mi yine baska yerlerden :43:

artık evde feLan yemek yemeyi bile düşünmüyorum bunlar yüzünden evde bulasık fln oluyo yıkaması zor oluyo dısarıdan yıcem yıne :43:

karıncalardan kurtulmam lazım :43:

inş gelmez çimento döktüm ordaki delige sence gelirler mi yine baska yerlerden :43:

artık evde feLan yemek yemeyi bile düşünmüyorum bunlar yüzünden evde bulasık fln oluyo yıkaması zor oluyo dısarıdan yıcem yıne :43:

karıncalardan kurtulmam lazım :43:

Sen once bir evi guzelce temizlet. Sonra karincalar icin neler yapilabilir internetten bir arastir. Ki deligi bulup kapattiysan daha gelmezler ama ev kirliyse baska bir yerden gelirler. Temizlendikten sonra da ugrasamam diyorsan disaridan yersin. Ben de ogrenciyken evde bir sey yemiyordum. Evlenince mecbur iste. :)

Son düzenleme:
Sen once bir evi guzelce temizlet. Sonra karincalar icin neler yapilabilir internetten bir arastir. Ki deligi bulup kapattiysan daha gelmezler ama ev kirliyse baska bir yerden gelirler. Temizlendikten sonra da ugrasamam diyorsan disaridan yersin. Ben de ogrenciyken evde bir sey yemiyordum. Evlenince mecbur iste. :)

teşekkürler bu konuya ılerleyen gunlerde tekrar yazacam bakalım krıncalar gıdecekmı ıns gıder

1 aydır bulaşık yıkamıyor musun ben mi yanlış anladım? :53: ablacığım o zaman sadece karınca olmasına şükret, böcek bile gelir bak sana diyeyim.. çıkmayan tencere dibi için akşamdan su koy içine, sabahleyin de teflon teli ile iyice ov, muhakkak çıkar çıkmamasına imkan yok.. karıncalar için de ben yuvalarının olduğu yere bant yapıştırmıştım, çıkamamışlardı. bir daha da gelmediler.. sen karınca yemi de al koy biryerlere.. ama akşamdan bulaşık, banyoda ıslak çamaşır bırakırsan mutlaka gelir börtü-böcek.. sen en iyisi haftalık biriyle anlaş, gelsin halletsin..

1 aydır bulaşık yıkamıyorsanız neden şaşırdınız ki iyi haşere filan basmamış evi tüm tencereleriniz çıkmayacak kadar yağlı mı yıkanmayan bulaşıklar ne oluyor yağlı yağlı dolaba mı kalkıyortabak bardak yıkıyorsunuzdur sanırım. Tencerede yemek biter bitmezya da tavayı kullanır kullanmaz yıkasanız çıkar yağ içine deterjanla su koyup bekletirsiniz bi akşam ama 1 aydır yağlı durduysa tabi zor sanırım evli değilsiniz evin genel temizliği de iyi değilse kadın tutun temizletin mis gibi hiçbişi gelmez.

iyi günler ev işlerinde vs acemi oldugum için siteye ugruyorum!!!! ablamla ortak kullandıgım hesap bu !

evimin banyosunda bugun gordum kanatlı karıncalar ve normal karıncalar var 50-60 taneydı hiç sevmiyorum elektrıklı supurgeyle cektım sonra elektrıklı supurgenın kagdını cope atmaya gıttım yarım saat felan dolastım dısarıda bı geldım eve yıne 30 tane fln bırıkmıs elektrıklı supurgeyle cektım yıne sonra cıktıkları bı dlk var ordan camasır makınesının borusu gecıyo oraya çimento döküp kapattım sizce yeniden gelirler mi ? gelirlerse ne yapmam gerekiyo bktım gercekten !

ayrıca 1 aydır bulasık yıkamıorm neden dersenız tenceredekı yaglar yapısmıs tum gucumle bulasık sungerıyle cıtılıyorum gıtmyo ne yapmam lazm? bı tane temızlıkcı kadın bulacagım ona yaptıracam artık baska carem kalmadı ama bu karıncalar ıns bıdaha gelmez:43:

1 aydır bulaşık yıkamamak mı?
Fare bile gelir yemin ediyorum.
Bulaşıklarınızı 1 ayda yıkamamak yerine, her öğün çıkardığınız 2-3 parça bulaşığı yıkasanız, akşama birikmese, inanın kendinizi böyle alıştırırsanız cok daha kolay olur.
Karıncalara gelince, etrafta yiyecek maddesi bırakmış olabilir misiniz ? hatta ağda bile olabilir.( tatlı olduğu için çekiyor karıncaları)
Zirai ilaç satan bir yerden karınca ilacı almıştık biz bizim evi de bu mevsimde basar hep, hatta son 1 haftadır karşılaşıyorum 2-3 tane olarak ama topluca yakalamadık bu sene hiç. Geçen sene topluca yakalamıştık üzerilerine karınca ilacını boca etti annem , Allah affetsin..
Çok zora kalırsanız ilacla kurtulmayı deneyebilirsiniz ama çimentoyla kapadıgınız için geri geleceklerini sanmıyorum.

Evinin kokusunu merak ettim :27:

Merak etme bence merak edecek gibi değildir zannımca. Tamam genel anlanayabilir insan gerçi süpürme bir vileda yapma lavabo ovup toz almanın anlaşılmayacak nesi var bilmem ama tencere tava yıkamak özel beceri mi gerektiriyor ki. 1 aydır yağlı olan şey çıkmaz tabi yok baştan yıkamış olsa çıkardı annesi yok mu sorup öğrenememiş mi ablasıda mı bilmiyor 1ay bekliyor valla bir yaşıma daha girdim bu kk yüzünden ömrüm kısalıyor birşey değil.

canım sen temizlikçi tut bir tane sana düzenli gelip gitsin. yani evle işi bir arada yürütemiyorsun sanırım. en iyi çözüm temizlikçi. bulaşıklarıda düzenli yıkarsın olur biter. bide kendini alıştırmaya çalış. anladığım kadarıyla yalnız kalıyorsun. bir müddet temizlikçi gelir gider. sende ufak tefek çıkan işleri yaparsın. zamanla kendini alıştırırsın. ev işi nankördür. iki gün yapma büyür. ben her gün düzenli yapmaya çalışıyorum yani mecbur bide üstüne kahvemi bitirince süper oluyor. :16:

1 aydır bulaşık yıkamıyor musun ben mi yanlış anladım? :53: ablacığım o zaman sadece karınca olmasına şükret, böcek bile gelir bak sana diyeyim.. çıkmayan tencere dibi için akşamdan su koy içine, sabahleyin de teflon teli ile iyice ov, muhakkak çıkar çıkmamasına imkan yok.. karıncalar için de ben yuvalarının olduğu yere bant yapıştırmıştım, çıkamamışlardı. bir daha da gelmediler.. sen karınca yemi de al koy biryerlere.. ama akşamdan bulaşık, banyoda ıslak çamaşır bırakırsan mutlaka gelir börtü-böcek.. sen en iyisi haftalık biriyle anlaş, gelsin halletsin..

teşekkürler ama senden kücük oldguumu nerden biliyorsun :1:

ben bulasıkları temizlikçi bulmayı duusnuyorum ve bıdaha bulasık yapmıyacam :1:

bu ne tembellik :53: :53: 1 ay bulasık :52:
evi *** götürüyor karıncaların suçu ne ? :ssz:
Allah muhafaza farelerle de karşılaşırsın sen yarın :51:
nasıl bir üşengeçliktir ki bu .. Allah muhafaza.. :ssz:

teşekkürler ama senden kücük oldguumu nerden biliyorsun :1:

ben bulasıkları temizlikçi bulmayı duusnuyorum ve bıdaha bulasık yapmıyacam :1:

hahaha :60: hakkaten ha neden öyle demişim ki :27: kendi 22 yaşlığımı sende görünce yapıştırdım sana 22 yaşını kafamdan ondan :27:

1 aydır bulaşık yıkamıyorsanız neden şaşırdınız ki iyi haşere filan basmamış evi tüm tencereleriniz çıkmayacak kadar yağlı mı yıkanmayan bulaşıklar ne oluyor yağlı yağlı dolaba mı kalkıyortabak bardak yıkıyorsunuzdur sanırım. Tencerede yemek biter bitmezya da tavayı kullanır kullanmaz yıkasanız çıkar yağ içine deterjanla su koyup bekletirsiniz bi akşam ama 1 aydır yağlı durduysa tabi zor sanırım evli değilsiniz evin genel temizliği de iyi değilse kadın tutun temizletin mis gibi hiçbişi gelmez.

teşekkür yorum ıcın

yıkamadıgın, kiri çıkmıyor dedigin her şeyi çöpe at bari ve yenilerini al oldu bitti. bulaşıkları da biriktirme bari ondan sonra.

evin fln kokusu ııyıde mutfak kötü sadece bulasıklar var evim güzel

Bulaşıklar öyle durursa evin büyük ihtimal güzel kokmuyodur dışarıdan biri gelirse bariz alır kokuyu.
Koku olmaması imkansız.
Hem böcüklere kızma hayvanlar aç kalmayacakları yeri biliyolar:1:
Şuraya yazana kadar bulaşıkları yıkamıştın :1:

Back
X