- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Kış geldi geleli tükendim. .. bittim ... yoruldum ... ciddi manada pskoljm cokmuş durumda. Dağa atılan köpekler sokaklarda coplerden yemek arayan kediler soğuk biyandan açlık biyandan... Allahm sokaktakiler neyse de daga atilan binlerce can. Hangi birine el uzaticam hngi birine yetiscem olmuo yetemiyorm. Calistgm halde haftada iki issiz yerlere terkedilen kuzularimi besliorm. Sonra sosyal medyada bilmem ne dağına 600 köpeğin atıldığını okuyorum. Bi can sıkıntısı bi hazrlkta oraya basldi lakin ancak haftaya pazartesi gidebilicem . Maddi anlamda cok zorlanmaya basldim. Ama beslemek zorundaym onların bana sizlere ihtiyacı var . Arkadaşlar lütfen lütfen yemek artıklarınızi kapilarinzn önüne bırkın hatta evlernzn önünde düzenli bi besleme noktası oluşturun . Isitamiyorz ama doyurabilirz. Köpeklerden korkmayın onlarca kopegn arasına girip yemekler hazrlyrm inanın istedkleri tek şey azcik yemek bol sevgi mahallede köpekler çete halinde gezio die belediyeyi aramayn. Sonları dağ da ölüm inanın kurtulma şansları çok az
bırakın bizimle yaşasınlar . Onlarda can ve bize emanetler lütfen merhametnizi esirgemeyn. Onlarn bizlere ihtiyaci var...