Çok soru soruyormuşum

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadaşım sürekli bundan şikayetçi bu ara neymis cok soru soruyomusum her şeyi soruyormuşum çok detaycıymışım. Mecburen farklı şehirlerseyiz telefonla konusuyoruz telefonda olunca sürekli sormana sinirleniyorum yüzyüze sohbet havasında oluyodu diyo. E yani beni yeni tanımadın değil mi? Ben içimden kızıyodum sana belli etmiyordum diyor senin böyle bi özelliğin var diyo. Ya haksız mıyım e napabilirim kiböyle bi özelliğim varsa da insan buna kızar mı yanlıs mı düşünüyorum

Bende bazen aşırı soru soruyorum eşime hatta bazen cevabını bilmediğini.bildiğim halde yinede soruyorum :) oda yaa amma çok soru soruyosun bilmiyorum cevabını biliyosun hala soruyosun diye söylenir :) bende çok detaycıyımdır ya böyle diyincede bozuluyorm ama adamlar haklı bence. Ve bazen çok konuşmak bıktırır buna dikkat et :)

Sordugun sorular her dakika kimle oldugu, nereye gittigi, arayanin mesaj atanin kim olduğu, ne yedigi ne ictigi gibi insani daraltan seyler degilse sor tabi:)
Ama kiskancliktan adami boguyorsan o hakli, bazi şeyleri duyunca beni bile sıkıntı basiyor. Aşırı Kiskanclik cok rahatsiz edici.

Ben erkek arkadaşınızı haklı buldum ya .Ben de çok sinir bozucu bulurum her haltı soran insanları.Sormamaya çalışın bence.

Bence biraz sevgilin haklı gibi.
Hem böyle yapman cok bunaltici.
Bende cok konusan biriyim aboo beni bir gör iki dakika sus soğu dersin o derece :) Ama ben öyle sorulr sormam espiri yaparım guldururum konu açarım sohber muhabbet sıkılmaz kimse. Madem telefonda konuscaginiz konulari degistirin.

Aklıma twitterdaki muhabbet geldi

"Eşimle uyuduğum ilk geceyi unutamıyorum,alarmı 6:24 e kurmuştum neden 6:30 değil demişti bebeyim demiştim sen herşeyi böyle soracakmısın "

Şaka bi yana soru sormadan muhabbet etmeyi nasıl başaracaksınız ki bilemedim.
Yani hesap sorar gibi tabi hoş değil ama o sorar sen cevap verirsin ,sen sorarsın falan...

Insanin dogasi bu. Soru sormadan ogrenmek biraz zor.
Ama;
Okulda dahi cok soru soranlarin dislanip kenara itildigi bir ulkede erkek arkadasinizin tepkisi de normal geldi.
Cahil kalmak icin sormayacaksin, cunku cahillik esittir mutluluk! Bazilarina gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…