kızlar beni eski konularımdan hatırlayanlar vardr zaten merak edenlerde msj yollamş eşimden ayrıldm kendime ev tuttum ve martın 28 nde davamz var tek celsede bitecek benm neler yaşadığımı sizler biliyorsunuz şimdi çok daha mutluyum ve kendime çok kızıyorum neden daha önce bu kararı almadm die şimdi kafam çok rahat artık o acabalarla yaşamıyorum ve kazandığım kendime kalıyor kimseye bakma zorunluluğum yok işede girdim çok güzl bir ortamda çalışıyorum arkadaşlarımda sağolsunlar beni manevi olarak hiç yanlız bırakmıyorlar...üzüntülerimi sizlerle fazlasıyla paylaştm ve şimdide mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar...sizlerin desteğini çok aldım iyikivarsınız kk üyeleri
Canim eski konularina baktim sevindim senin adina.Allah yardimcin olsun.isinde mutlu parani bereketli etsin.canim nacizane dine yonelmeni tavsiye ederim.evinde kuran oku namaz kil ve lutfen kendine zarar verme.para biriktir azda olsa cocuklarinla gorus rabbim belki yanina almana yardim eder.lutfen erkekleri siginacak liman gibi gorme.caliskansin genceciksin eminim cokta guzelsin.yavrularin icin ilk esinle saglikli bi iliskide kurarsin insallah.ailesizlik kimsesizlik zor ama kimsesizlerin sahibi Allahtir ona sigin.bunca cabana ragmen rabbim sana sanslar veriyor.sende iyi kullan kisisel gelisim kitaplari,ucretsiz kurslar meslek edindirme hatta aciktan okumak gibi seyleryapabilirsin gec degil.bir de canim yalniz yasayacaksan semtin mahallen onemli iyi insanlarla karsilas canim.rabbim hidayet versin.cok iyi ve mutlu ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?