çok şükür cezam bitti hoşbulduk k.k, kaynana gelicekti oturmaya gelmedi bakın nedennn

Kazen ayrı, ben ayrı yazdım, yazdık defalarca, dedik ki üslubunu eleştiriyorsunuz yazmayın, yazıpta konu üstüne konu açmasına sebep olmayın, yok her seferinde sözüm ona eğleniyorsunuz diye gelip gidip yazdınız.

Siz yazdıkça konu açmaya devam edecek, biri bana anlatsın ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, birini hem şikayet edip üslubunu, yazdıklarını kötü buluyorum demek, hemde ısrarla konusuna yorum yazmak nasıl birşey?

Ceza aldığınızda da onun yüzünden ceza aldım adil değilsiniz diyorsunuz, hem adam yerine koymuyor hem niye yazıyorsunuz peki, natlus hep üslubundan kaybediyor ama en azından kimsenin konusuna gidip dalga geçmek için, eğlenmek için geldim deyip konuları sabote etmiyor.

Ceza alacağımı bile bile,sana birşeyler söylemek istiyorum.

Bu ne lakayıt tavırlar?Sen burayı dingonun ahırı mı sandın?Bak sana 'siz' demiyorum..'sen' diye hitap ediyorum.
Sen kendine bir kalıp oturtmuşsun,'ben doğalım,samimiyim,ben böyleyim,böyle kabul edin beni'..Yok canım!
Toplumda insanlar had diye birşey bilirler bilmem farkında mısın?İnsanlar hadlerini bildiği sürece,karşı taraftan karşılıklı saygı beklerler.
Hoş sen saygı falanda beklemiyorsun ya..Kamyonun freni patlamış misali,pata küte gidiyorsun.

'lütfen' artık kendine gel.
İnsanların dönem dönem büyüme ve gelişme çağlarında saçmalıkları olur,hepimizin oldu.
Hepimiz kadınız,hepimiz insanız.
Fakat zamanla insan büyür,birşeyler öğrenir ve kendini geliştirir.
Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp derler ya,sende hiç öğrenmeye meyilli bir tavır yok.
Hala dümdüzsün,hala at gözlükleriyle geziyorsun..

Sana birşey söyleyeyim mi?
Bence sen burayı,Kadınlar Kulübü'nü hiç mi hiç kaale almıyorsun..Kaale almadığın için,işten arda kalan zamanlarda alayına gidiyorsun buradaki insanların.

Ne demek 'kız,kız' diye hitaplar..
Karşındaki babanın kızı mı?Kardeşin mi?Yoksa 5 vakite birlikte olduğun komşun mu?
İnternet başındaki kadınların yüzünü gördün mü?Onlarla bir muhabbete girip,inanılmaz samimiyet içine girdin mi?
Senin bu yaptığın patavatsızlık,kabalık,insana değer vermeme,ve en önemlisi 'terbiyesizlik'

Hiç doğalım,ben buyum,ben deli kızın türküsüyüm deme..YEMEZLER..

Senin konuna sırf geçenlerde,arkadaşlara forum sahibinin uyarısını hatırlatmak için yazmıştım.
Hiç kaale alıp,tek kelime yazasım gelmemişti sana..
Hala seni kaale almıyorum,ama öyle bir delirttin ki beni tavırlarınla..Bunları sana yazmasaydım,rahat edemeyecektim..
Ceza almayı göze ala ala bunları sana harfi harfine söylüyorum..Söylediklerimin arkasındayım.
Şimdi saçma sapan bana cevap sallayacağını biliyorum,ama dediğim gibi,'seni kaale almadığım için hiç sorun değil'

Sana son sözüm;

Söylediklerin ve tavırların bir kadın aslanına yakışmıyor.
Allah bin bir hakaret ettiğin o insanlara sabır selamet versin ki,senin gibi bir gelinleri olmuş.
Allah akıl fikir versin..

Not;İnsanların arkasından atıp tutacağına (hakaret edeceğine)ara görümceni,bu şeytan,yılan,çiyan kelimelerini ona say..

Peki yüreğin var mı?Eğer yüreğim var diyorsan,kk daki kadınların kafasının etini yemekten vaz geç ve görümceni ara..!
Eğer aramıyorsan,yüreğin yok demektir,ve işkembeden bolcana sallıyorsun buralarda ..

bu yazdıklarınız benim attığım e-postaya göre çok hafif kalmış sonuna kadar haklısınız ama ..........(devamı aşağıda)

Kazen ayrı, ben ayrı yazdım, yazdık defalarca, dedik ki üslubunu eleştiriyorsunuz yazmayın, yazıpta konu üstüne konu açmasına sebep olmayın, yok her seferinde sözüm ona eğleniyorsunuz diye gelip gidip yazdınız.

Siz yazdıkça konu açmaya devam edecek, biri bana anlatsın ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, birini hem şikayet edip üslubunu, yazdıklarını kötü buluyorum demek, hemde ısrarla konusuna yorum yazmak nasıl birşey?

Ceza aldığınızda da onun yüzünden ceza aldım adil değilsiniz diyorsunuz, hem adam yerine koymuyor hem niye yazıyorsunuz peki, natlus hep üslubundan kaybediyor ama en azından kimsenin konusuna gidip dalga geçmek için, eğlenmek için geldim deyip konuları sabote etmiyor.

defalarca Mune'nin de yazdığı gibi bu insanı kaale almayın demiştim.

Siz hala bu kadına neden cevap veriyorsunuz ;

--------------------------------

mune artık fazla oldunuz bence, benim konumu kapatmak sizin hoşunuzamı gidiyor, yoksa zafermi elde ediyorsunuz. amacın ne görevliysen görevini bil, görevini böyle benim konumu kapatarak elde edemezsin, bu en son açtığım konuda ne yaptımda kapadın beeeee, yorum yapanlar polemik yaratsın ortalık kızışsın sen konumu kapat, hadi göster kime ne hakaret etmişim de benide cezalandırdın eeee beeee kardeşim görevini adil yap, bir insanın adı çıkınca hep aynı at gözlüğü ile asıl siz bakıyorsunuz. derhal cezamı kaldır bu yapmış olduğun haksızlığı düzelt, beni mayısa kadar cezalandırıken polemik içni eğlenmek için gelenleride MAYISA kadar erteledinmi ceza verdinmi. vermedinse hatırlatırım.....

--------------------------------

bu maili atacak kadar da pişkin bir karakter.

Back