çok şükür elhamdurullah bende allahın izniyle hamileyimmm ama sorum varrrrr .....

lovelyby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
33
0
36
Trabzon
merhaba arkadaşlar rabbim tüm bebek hasreti çekenlerin gönlüne göre versin kucağını doldursunn bende yeni öğrendim bugün adetimi geçeli 7 .gün 3. gün geçince gebelik ve kan testiyle öğrendim kan testi 688 di 3 gün sonra 2700 oldu elhamdurullah ama karnımdan baktı kesem görünmedi son adet tarihimin ilk gününüe görede burdan hesapladım 4+5 günlük neden kesesi gözükmedi sizinki ne zman gözükdü çok kafanma takıyorum dış gebelikmi diye ne olur yorum yapınnnn

Son düzenleme:
tebrik ederim hayırlısı olsun
benim 5 haftalıkken benimde görünmedi 8 inci haftada kese vardı kendini göremedi ama alttan muayne ile kalpatışlarını bile dinledik panik yapma olumlu düşün eminim sende görürsün 7. 8. haftada :71:

tebrik ederim hayırlısı olsun
benim 5 haftalıkken benimde görünmedi 8 inci haftada kese vardı kendini göremedi ama alttan muayne ile kalpatışlarını bile dinledik panik yapma olumlu düşün eminim sende görürsün 7. 8. haftada :71:

bak seninkid geç görünmüş alttan bakmadı kokrtum ne biliyim hayırlıısyal bi görseydikkkkkkk

hamileliğin başlarında alttan muayne sakıcalımış biraz o yüzden 7-8 haftalık olup kalp atışı duyulması gereken haftalarda normal ultrasonda göremezlerse bakıyolarmış rahim ağzı tıkacı varmış bebeği tutan ona zarar vermemek için böyle anlatmıştı dr bana

çok tebrik ediyorum inşaallah sağlıkla alırsın kucağına.darısı tüm bebek özlemi çekenlere inşaallah
NOT:lütfen bilmişlik olarak algılamayın ama şu " elhamdulillah " kelimesini yazarken dikkat edin lütfen.lillah derken ''Allah'a..(hamd olsun) anlamı var ve ''rullah'' gibi yanlış bi kullanımda bulunmuşsunuz.o durumda Allah kelimesini ordan kaldırıyosunuz farketmeden.. kelime hatası mı dedim ama 2 kez yazmışsınız..
güzel bi hamilelik geçirmeniz ve hayırlı evlat sahibi olmanız dileğiyle...:emir_bebek:

çok tebrik ediyorum inşaallah sağlıkla alırsın kucağına.darısı tüm bebek özlemi çekenlere inşaallah
NOT:lütfen bilmişlik olarak algılamayın ama şu " elhamdulillah " kelimesini yazarken dikkat edin lütfen.lillah derken ''Allah'a..(hamd olsun) anlamı var ve ''rullah'' gibi yanlış bi kullanımda bulunmuşsunuz.o durumda Allah kelimesini ordan kaldırıyosunuz farketmeden.. kelime hatası mı dedim ama 2 kez yazmışsınız..
güzel bi hamilelik geçirmeniz ve hayırlı evlat sahibi olmanız dileğiyle...:emir_bebek:

amin canımmmm ya dikkat etmemişim elhamdulillah yazdımm sanıyorum pat diye yollamısım uyarın için saol güselimmmm

3 haftalıkken keseyi gördük, 5 haftalıkken kalp atışını duyduk, ama çok kısa sürdü :(

3 haftalıkken keseyi gördük, 5 haftalıkken kalp atışını duyduk, ama çok kısa sürdü :(

3 haftalıkken nasıl keseyi gorup 5. haftada kalp atıslarını duyabildin inanamıyorum dogrusu? Yumurtlma tarihinden itibaren mi hesaplıyosun yoksa?

Ben 5+3 de keseyi 7+2 de kalp atıslarını gordum

hayır, ilişki tarihinden itibaren 3 hafta yani tam olarak 24 günlüktü keseyi gördük

merhaba arkadaşlar rabbim tüm bebek hasreti çekenlerin gönlüne göre versin kucağını doldursunn bende yeni öğrendim bugün adetimi geçeli 7 .gün 3. gün geçince gebelik ve kan testiyle öğrendim kan testi 688 di 3 gün sonra 2700 oldu elhamdurullah ama karnımdan baktı kesem görünmedi son adet tarihimin ilk gününüe görede burdan hesapladım 4+5 günlük neden kesesi gözükmedi sizinki ne zman gözükdü çok kafanma takıyorum dış gebelikmi diye ne olur yorum yapınnnn

hayırlı olsun arkadaşım, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Ben de bugün gittim doktora, test sonucum 167 çıktı. Ultrason da görülmesi için çok yeniymiş, beklemek dışında yapıcak bir şeyim yok ( dua etmek dışında) Doktor bhcg 2000 i geçerse alttan, 4000 i geçerse üstten ultrasonla görülebilir dedi. normal gebelikte b hcg seviyesi 2 günde 2 katına çıkarmış, dış gebelik te ise bu değer de fazla bir değişiklik olmazmış. Seninki baya yükselmiş endişe etme inşallah hayırlısı olur. doktor bana da dış gebelik ihtimalinden bahsetti, şiddetli karın ağrısı ve kanama olursa hemen gel dedi . Hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun arkadaşım, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Ben de bugün gittim doktora, test sonucum 167 çıktı. Ultrason da görülmesi için çok yeniymiş, beklemek dışında yapıcak bir şeyim yok ( dua etmek dışında) Doktor bhcg 2000 i geçerse alttan, 4000 i geçerse üstten ultrasonla görülebilir dedi. normal gebelikte b hcg seviyesi 2 günde 2 katına çıkarmış, dış gebelik te ise bu değer de fazla bir değişiklik olmazmış. Seninki baya yükselmiş endişe etme inşallah hayırlısı olur. doktor bana da dış gebelik ihtimalinden bahsetti, şiddetli karın ağrısı ve kanama olursa hemen gel dedi . Hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun.

inş öyledir canım benim beraber görürüz inş ikimizde ne kadar geçti adetin değerin 167 beni bilgilendirimisin hamilleiğmiz sürecini paylaşmak isterimmmm canımm

Hayırlı cumalar,
Benim günüm 9 gün geçti 27' sinde olmam gerekiyordu. Ben adet olmam gereken tarihten beri test yaptırıyorum inatla. İçime doğmuş galiba o gün test negatif çıktı ama ben vazgeçmedim. Geçen hafta çarşamba 9 çıktı, bu hafta salı günü tekrar gittim test 82 çıktı, doktor bu sonucun 2 günde ikiye katlaması lazım, perşembe gel tekrar bakalım dedi. Dün gittiğim de sonuç 167 çıktı. Bunun hamilelik belirtisi olduğunu ama yine de keseyi görmek için erken olduğunu söyledi ve hala dış gebelik ihtimaline karşı dikkatli olmamı şiddetli karın ağrısı ve kanama olursa beklemeden gitmemi hatırlattı.
Hamileliklerimiz kesinleşsin inşallah görüşürüz.

Hayırlı cumalar,
Benim günüm 9 gün geçti 27' sinde olmam gerekiyordu. Ben adet olmam gereken tarihten beri test yaptırıyorum inatla. İçime doğmuş galiba o gün test negatif çıktı ama ben vazgeçmedim. Geçen hafta çarşamba 9 çıktı, bu hafta salı günü tekrar gittim test 82 çıktı, doktor bu sonucun 2 günde ikiye katlaması lazım, perşembe gel tekrar bakalım dedi. Dün gittiğim de sonuç 167 çıktı. Bunun hamilelik belirtisi olduğunu ama yine de keseyi görmek için erken olduğunu söyledi ve hala dış gebelik ihtimaline karşı dikkatli olmamı şiddetli karın ağrısı ve kanama olursa beklemeden gitmemi hatırlattı.
Hamileliklerimiz kesinleşsin inşallah görüşürüz.

inş canım inlll görürüz hayırlısıyla bebişlerimizzz allah yardımcımız olsun ama belkide boşuna sıkıntı yapıoz görcez bebişrimizi biliyorum bennnnnn allahımmmm dualrımızı kabul et koru bizi aminnn.bu arada adet günlerimiz aynı benimde 27 si olmam gerekiyodu 10 gün geçti canımmm beraber gidioruz hayırlısı Allahtan....

Merhaba Arkadaşlar,

bende siteye yeni üye oldum,doğru dürüst bilgisayar başına oturmazken şimdilerde nerdeyse evde elimde gezicem :)

benimde 5. haftasında bu ayın 25 inde ultrasonda bakılıcak.şu sıralar hergün hasta olduğum zamanlardaki ağrıyı çekiyorum,böyle bişey yaşayan varmı acaba?

merhaba arkadaşlar,

bende siteye yeni üye oldum,doğru dürüst bilgisayar başına oturmazken şimdilerde nerdeyse evde elimde gezicem :)

benimde 5. Haftasında bu ayın 25 inde ultrasonda bakılıcak.şu sıralar hergün hasta olduğum zamanlardaki ağrıyı çekiyorum,böyle bişey yaşayan varmı acaba?

canım bende 5. Haftayımmm ben böle ağrılar çok şükür çekmiyorum ama bildiğim kadar normal adet dönemine denk geldiği için bu durumu yasayan çok tabi ben çok acıyorum sürekli yiyesim geliyor vede idrara sık çıkıyorum gazım çok bide arada mide yanmasıııı bi ilaç kullanıyomuusnnn bebeğin neden 25 inde gel dedi doktor

al bende de o kadar yemek yedikten 20 dk sonra midemde kazınmalar oluyo hemen mutfağa koşuyorum.ben kansızlık sorunuyla gitmiştim doktora hamile olduğumu öğrendim şuanda maltofer diye bi solüsyon verdi onu kullanıyorum.şuanda bişey belli olmaz dediler o güne aldım randevuyu ama şu sıralar karnım çok ağrıyo bazen dayanamıyorum o yüzden yarın gidicem doktora..mide bulantın yok sanırım ?

söylemeyi unuttum ben 3 gündür arısütü bal ve polen karışımı aldım kansızlık için onu kullanmaya başladım.ne yazıkki çok midemi bulandırıyo hamilelere zararı olmaz dediler ama yinede tereddütteyim yeteri kadar bilgi de yok nette hamileler için sakıncalıdır yada değildir diye herneyse artık yarın öğrenirim.

Bende yarın tekrar gideceğim doktora,
bakalım ne diyecek tekrar kan testi mi ister yoksa ultrason da bakar mı?
15 gündür kan verip test yaptırmaktan kollarım delik deşik oldu,
bu ısrarın sonu umarım hayırlı haberle sonuçlanır.
:18:

Back
X