merhaba kızlar daha bir ay kadar önce eşimin sperm hareketinin ve morfolojisinin çok düşük olduğunu öğrendik.Şöyleki %25 olması gerek ileri hareket %1.7 yüzde 50 olması gereken hareketlilik %5.6 ve 94.4 hareketsiz morfoloji ise who ya göre %15 krugere göre allah bilir kaç çıkardı
ama allahın izniyle şu an hamileyim ve yaptıklarımı sizinle paylaşmak isterim.
öncelikle keçi boyunuzu kürü ilk hafta sabah akşam
sabah akşam 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
bol zeytinyağında beklemiş kuru incir har sabah
proxeed plus sadece bir kutu bitirdik yani sabah akşam 1 tane 15 gün içti eşim
bol fındık fıstık ceviz
brokoli ıspanak havuç yedik bol bol
en son aktarda ginseng royal jelly diye arısütüve ginseng karışımı birşey almıştık ama çok içmeden hamile olduğumu öğrendik
eşim sigarayı bıraktı
en önemliside eşim ve ben her namazdan sonra meryem suresi okuduk
100 kere allahümme ya evvelü
100 kere allahümmme ya semiü
60 kere allahümme ya mücib çekin çok içten ve inanarak dua ettim diğerleri vesile olduğunu düşünüyorum muhtemelen bizim aşılama için bile yeterli olmayacak spremimizle ben ilk aydan hamile kaldım darısı tüm isteyenler benim ve bebeğim içinde dua edin lütfen sevgilerle.....

öncelikle keçi boyunuzu kürü ilk hafta sabah akşam
sabah akşam 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
bol zeytinyağında beklemiş kuru incir har sabah
proxeed plus sadece bir kutu bitirdik yani sabah akşam 1 tane 15 gün içti eşim
bol fındık fıstık ceviz
brokoli ıspanak havuç yedik bol bol
en son aktarda ginseng royal jelly diye arısütüve ginseng karışımı birşey almıştık ama çok içmeden hamile olduğumu öğrendik
eşim sigarayı bıraktı
en önemliside eşim ve ben her namazdan sonra meryem suresi okuduk
100 kere allahümme ya evvelü
100 kere allahümmme ya semiü
60 kere allahümme ya mücib çekin çok içten ve inanarak dua ettim diğerleri vesile olduğunu düşünüyorum muhtemelen bizim aşılama için bile yeterli olmayacak spremimizle ben ilk aydan hamile kaldım darısı tüm isteyenler benim ve bebeğim içinde dua edin lütfen sevgilerle.....