Cok sükür kese göründü ama ..

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
Kizlar simdi hastaneden ciktim betahcg degerim 6000 küsür olmus , doktorda keseyi gördü ama hala beni korkutuyor bebegi göremedil diye , bende annerahminin icindemi kese dedim bana verdigi cvb ne biliyormusunuz . Annerahminde kese görünüpde disardaki tüpdede embrio olabilirmis

Sizce daha bebegi yani embrio yu görmesi icin erken degilmi ??

Canım embriyo gözükmeyebilir daha,çünkü ben en son gittiğimde 4+3 falanken embriyo gözükmemişti,daha erken olduğu için olabiliyor.Şuan 7+0 hamileyim,bu salı inşallah hem bebeği hemde kalp atışını görmeyi umut ediyorum.En son teknoloji ultrason aletleri olan bir yerde muayene ol..

Canım embriyo gözükmeyebilir daha,çünkü ben en son gittiğimde 4+3 falanken embriyo gözükmemişti,daha erken olduğu için olabiliyor.Şuan 7+0 hamileyim,bu salı inşallah hem bebeği hemde kalp atışını görmeyi umut ediyorum.En son teknoloji ultrason aletleri olan bir yerde muayene ol..

Insallah cnm görürsün , bende tekrardan sali günü kadin doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek artik bebek görünene kadar hep kan alip beha cg nin artmasina bakacaklar eger düserse degerim alacaklarini söyledi

Insallah cnm görürsün , bende tekrardan sali günü kadin doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek artik bebek görünene kadar hep kan alip beha cg nin artmasina bakacaklar eger düserse degerim alacaklarini söyledi

Saol canım inşallah sende de gözükür.Dua edicem senin için,stres yapmamaya çalış herşeyin iyi olacağını düşün.Salı günü ikimiz içinde önemli gün

Saol canım inşallah sende de gözükür.Dua edicem senin için,stres yapmamaya çalış herşeyin iyi olacağını düşün.Salı günü ikimiz içinde önemli gün

Insallah cnm bu defa ama cok umutluyum .. Kan degerim 1,5 günde artmis , bebegide rahimin icinde gördü , eger kismetimizde varsa gelir zaten bebeklerimiz .. Insallah sali günü ikimizde mutlu bi sekilde yazariz buraya

Back
X