çok şükür laparoskopi oldum...

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar dun laparoskopım yapıldı gazı unv hastanesınde Bülent hoca yaptı bugun taburcu oldum sol da hıdrosalpıng dıye yattıgım amelıyat masasından 2 tüpumude bırakarak kalktım yapısıklıgımda varmıs yanı nısanda tup bebek deneseydık hocanın dedıgı gıbı bu tablo ıle asla basarılı olamazdık hazıranda tekrar deneyecegız sımdı daha umutla bakıyorum en azından agrılarımdan kurtuldum ve var olan sorunlar ortadan kalktı allah hepımıze sabır ve guc versın...

adacım çok geçmiş olsun canım.bilseydm dün ziyaretine gelirdim:))dün gazideydim bende.haziranda o mutlu haberi vericeksin inşallah..

adacım çok geçmiş olsun canım.bilseydm dün ziyaretine gelirdim:))dün gazideydim bende.haziranda o mutlu haberi vericeksin inşallah..

sağol canım ınankı bılseydım görusmeyı cok ısterdım hasta psıkolojısı cok ayrı bısey bu ısın ıcınde olmama ragmen cok etkılendım ama tahmınımden daha cabuk toparladım hazıranda umutlarımı kucaklayıp dusucem yıne yollara ...senın tedavın ne durumda bu ara pek takıp edemedım sıteyı

çok geçmiş olsun ada nasılsın iyimi tüpler alındıktan sonra vücuda herhangi bir etkisi var mı acaba benimde her iki tüpümde hidrosalpenks var çok doktorla görüştüm hepsi laparoskopi ile alınıp sonra tüp bebek dediler martta kadıköy şifaya gittim orada birgül hanımda aynı seyi söyledi fakat istersen bir şansını deneyelim tüp bebek tutarsa sezeryanda alırız dedi ve denedik 22.nisanda pozitif sonuç aldık doktorda çok şaşırdı ama keseyi bu cumartesi görecegim inşallah sorun çıkmaz üstelik tüplerin sucuk gibi ultrasonda bile gözleniyor çok kötü denilmişti inşallah sende hayırlısı ıle tedavini olur ve bebgine kavuşursun çok çok geçmiş olsun kafanı şişirdim kusura bakma

canım çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider bundan sonra

çokgeçmiş olsun canım.hayırlısıyla haziranda da burdan hamileyim diye actığın topiği görürüz

çok geçmiş olsun canım.tedavinde şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah pozitif sonuç alırsın canımm..:1hug::1hug:

canım geçmiş olsun.bende senin gibiyim.benimde tüpler bağlandı.Allah bundan sonra hayırlısını versin.kendine dikkat et.ayaklarını üşütme sıcak tut.

hepınıze cok tesekkur ederım destegınız benım ıcın cok degerlı 1 ay sonra hazıranda 3 denememız olacak dualarınıza ıhtıyacım var bende artık hamıleler kervanına katılmak ıstıyorum ...

geçmiş olsun canım...
en yakın zamanda bebeğine kavuşursun...

Adacım çok çok geçmiş olsun, inşallah haziranda anne olacağız...ben de haziranın 20si gibi Anatoliada olacağım.. belki görüşürüz.. sen ne zaman başlıyorsun?

Xolix tedavin başladı mı derken 1 hafta geçmiş bile... hayırlı olsun şimdiden, içimden bir his ikiz oğlan annesi olacaksın diyor, tam ezan okunuyor şuanda da.. hayırlısı olsun canım, en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz inşallah..

slm arkadaşlar.. benimde sol tüp kapalı hidrosalpink yazıyordu rahim filminde... geçen ay lap oldum dr tüpü alacaktı güya almadı gerek görmemiş... ist bi doktorla görüşmüştüm ameliyattan önce ultrasonda belli oluyomuş hidrosalpinks doğru sanırım ada baktırmışş... ayrıca aşırı derecedeyse rahatsızlık veriyormu bende hiç bi belirti yok çünkü..

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben 2 düşük yaptım ve 1.5 aydır tedavi görüyorum dün rahim filmi çekildim dr sonuca baktı ve tüpler tıkalı olabilir dedi yarın laparoskopi yapılcak benim anlamadığım tüpler tam tıkalıysa nasıl hamile kaldım çok korkuyorum yaaaa tüplerimi napcaklar:(

selam arkadaslar dun laparoskopım yapıldı gazı unv hastanesınde Bülent hoca yaptı bugun taburcu oldum sol da hıdrosalpıng dıye yattıgım amelıyat masasından 2 tüpumude bırakarak kalktım yapısıklıgımda varmıs yanı nısanda tup bebek deneseydık hocanın dedıgı gıbı bu tablo ıle asla basarılı olamazdık hazıranda tekrar deneyecegız sımdı daha umutla bakıyorum en azından agrılarımdan kurtuldum ve var olan sorunlar ortadan kalktı allah hepımıze sabır ve guc versın...

adacagim cok gecmis olsun banada dr baglat dedi bende kararsiz kaldim aldirayimmi baglatayimmi sence ikis arasinda fark varmi belki sen daha cok dr la gorusmussundur bu konuda bana yardim ci olurmusun

adacagim cok gecmis olsun banada dr baglat dedi bende kararsiz kaldim aldirayimmi baglatayimmi sence ikis arasinda fark varmi belki sen daha cok dr la gorusmussundur bu konuda bana yardim ci olurmusun
canım dr un sana neden baglatmanı tavsıye ettı tuplerınde sıvı mı var yoksa baska bıseymı gordu benım hıdrosalpıng yanı tuplerde sıvı vardı agrım oluyordu dr um bu sıvının rahıme sızıp embrıyolara zarar verebılecegını ve basarıyı etkıleyecegını soyledı ve her ıkı tupumde alındı su an agrım yok hazıranda 3 deneme ıcın yollara dusucem eger dr un bu tavsuyede bulunduysa ayrıntılı konusup bıran once tedavını ol bence

canım dr un sana neden baglatmanı tavsıye ettı tuplerınde sıvı mı var yoksa baska bıseymı gordu benım hıdrosalpıng yanı tuplerde sıvı vardı agrım oluyordu dr um bu sıvının rahıme sızıp embrıyolara zarar verebılecegını ve basarıyı etkıleyecegını soyledı ve her ıkı tupumde alındı su an agrım yok hazıranda 3 deneme ıcın yollara dusucem eger dr un bu tavsuyede bulunduysa ayrıntılı konusup bıran once tedavını ol bence

evet canim sol tupumde sivi var ondan karar veremedim baglatayimmi aldirayimmi diye bende ikinci deneyecegim dr o yuzden istedi bu lapo yu olmami gecen sene tr de tup bebek yaptirmistim 3 haftalik dusuk oldu belki sebebi bu sivi olabilir dedi bakalim hayirlisi ALLAH tan

geçmiş olsun arkadşlar
bende 2 haziranda oldum lap..
inş hepimiz en kısa zamanda kavuşruz bebişlerimize....

Back
X