Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım ne zamandır bekliyorsun bu anıDualarım kabul oldu sonunda,
![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun..Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin ..
9 ay olacak, bir kimyasal gebeliğim var ondan 3 ay sonra tekrardanHayırlı olsun canım ne zamandır bekliyorsun bu anı
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım9 ay olacak, bir kimyasal gebeliğim var ondan 3 ay sonra tekrardan![]()
Teşekkür ederim canım benmmSağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım![]()
Ben pco hastasıyım. Ayrıca Bi kimyasal gebelik yaşadım çok zordu. Enfeksiyon la uğraştım aylarca kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmamak lazımHayırlı olsun. Ben de başlığı görünce yıllardır bekleyen biri gebe kaldı sandım.![]()
Doğru yaa 6 yıl bekleyen 3 tüp bebek gebeliğini kaybeden 4. Transferi negatif olan arkadaşımdan daha zormuş pardon.Ben pco hastasıyım. Ayrıca Bi kimyasal gebelik yaşadım çok zordu. Enfeksiyon la uğraştım aylarca kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmamak lazım![]()
Herkesin zorluğu kendine sanane? Ne yaşadığımı nerden biliyorsun? İnsanların mutluluğuna gölge düşürmek ne kadar kolay demiii. Bide hamilesin bişey demek istemiyorumDoğru yaa 6 yıl bekleyen 3 tüp bebek gebeliğini kaybeden 4. Transferi negatif olan arkadaşımdan daha zormuş pardon.
Istediğini diyebilirsin benim mutluluğuma forumda bi şey dendi diye gölge düşmez.Herkesin zorluğu kendine sanane? Ne yaşadığımı nerden biliyorsun? İnsanların mutluluğuna gölge düşürmek ne kadar kolay demiii. Bide hamilesin bişey demek istemiyorum
Doğru yaa 6 yıl bekleyen 3 tüp bebek gebeliğini kaybeden 4. Transferi negatif olan arkadaşımdan daha zormuş pardon.
Gereksizsin, kötü kalplisin bu sana yeterIstediğini diyebilirsin benim mutluluğuma forumda bi şey dendi diye gölge düşmez.![]()
Üsluba bak bravo.Gereksizsin, kötü kalplisin bu sana yeterhadi kaybol şimdii fesat
![]()
Senin gibiler bu dilden anlar.Üsluba bak bravo.
Çok teşekkür ederimİnsan anne olmak istedigi zaman 1 ay da 10 yılda farketmiyor. Her dönemin stresi başka. Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuş bebegine![]()
Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin! Anneliğin vakti saati yaşı yok her kadının anne olmak için her türlü sıkıntı çeker yada çekmez herkesin imtihanı farklı. Rabbim can sağlığı versinDualarım kabul oldu sonunda,
![]()