Çok şükür sonunda 🤲

Hayırlı olsun. Ben de başlığı görünce yıllardır bekleyen biri gebe kaldı sandım.
Ben pco hastasıyım. Ayrıca Bi kimyasal gebelik yaşadım çok zordu. Enfeksiyon la uğraştım aylarca kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmamak lazım

Ben pco hastasıyım. Ayrıca Bi kimyasal gebelik yaşadım çok zordu. Enfeksiyon la uğraştım aylarca kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmamak lazım
Doğru yaa 6 yıl bekleyen 3 tüp bebek gebeliğini kaybeden 4. Transferi negatif olan arkadaşımdan daha zormuş pardon.

Doğru yaa 6 yıl bekleyen 3 tüp bebek gebeliğini kaybeden 4. Transferi negatif olan arkadaşımdan daha zormuş pardon.
Herkesin zorluğu kendine sanane? Ne yaşadığımı nerden biliyorsun? İnsanların mutluluğuna gölge düşürmek ne kadar kolay demiii. Bide hamilesin bişey demek istemiyorum

Herkesin zorluğu kendine sanane? Ne yaşadığımı nerden biliyorsun? İnsanların mutluluğuna gölge düşürmek ne kadar kolay demiii. Bide hamilesin bişey demek istemiyorum
Istediğini diyebilirsin benim mutluluğuma forumda bi şey dendi diye gölge düşmez.

İnsan anne olmak istedigi zaman 1 ay da 10 yılda farketmiyor. Her dönemin stresi başka. Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuş bebegine

Dualarım kabul oldu sonunda ,
Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin! Anneliğin vakti saati yaşı yok her kadının anne olmak için her türlü sıkıntı çeker yada çekmez herkesin imtihanı farklı. Rabbim can sağlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…