çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsunnnnn

Ne zamandır istiyordun

Kaç gün gecikti

Rabbim tamamına erdirsin cnmm:KK68:

Tahmınen galiba 3 haftalık falan

Hayırlı olsunnnnn

Ne zamandır istiyordun

Kaç gün gecikti

Rabbim tamamına erdirsin cnmm:KK68:
canm gecıkme olmadı tamm adet tarıhım dı bugun öylesıne yapayım dedım hıc umudum yoktu testte kocaman bır poztf gördümm kanda baktrdım ve cıktı ıkı ay klomen vs kullanmıstım olmamıstı

Aynı benim gibi olmuşsun cnm

Ne zaman bırakırsan umudun olmazsa ozaman geliyor melekler :KK66:
bu ay hıc beklentım yoktu cok ıstıyordum calıstımm cabaladım ama olmadı heralde dıodum ovulasyon testı kullandım hatta bu ay hıc belırtımm yoktu anlamadım ondan allah ısteyen herkese nasıp etsın

Beklemedigin ay oluyor cnm
beklediğini ay olmuyor

Amin cnmmm

Kaç dk içinde çıktı cnm
3-4 dk fln ılk baslarda silk gbiydi birden koyulastı bırtane daha yaptm hatta oda aynı sekılde oldu ınanamadım ztnn bugun pazar malum heryer kapalı sonra yakınlarda özel bı klınık vardıı aradım acıkmıss hemen gttım kan verdım 1 saatte cıktı sonucc

3-4 dk fln ılk baslarda silk gbiydi birden koyulastı bırtane daha yaptm hatta oda aynı sekılde oldu ınanamadım ztnn bugun pazar malum heryer kapalı sonra yakınlarda özel bı klınık vardıı aradım acıkmıss hemen gttım kan verdım 1 saatte cıktı sonucc

Aynı benim gibi olmuşsun cnm

İlk silik sonra belirginleşiyor ;)

canım bnm nerdeyse 5 sene olcak ıstemıyodum öncedenn gerı cekme yöntemı ıle korunuodum son bırbucuk yıldır korunmuodmm korkuodm baya cok ugrastım allaha şükürler olsunnn

Bende 9 aylık evliyim

;)

İnş sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın

Ben alamadım meleğim 7. Haftada cennete uçtu

Back
X