Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm gecıkme olmadı tamm adet tarıhım dı bugun öylesıne yapayım dedım hıc umudum yoktu testte kocaman bır poztf gördümm kanda baktrdım ve cıktı ıkı ay klomen vs kullanmıstım olmamıstıHayırlı olsunnnnn
Ne zamandır istiyordun
Kaç gün gecikti
Rabbim tamamına erdirsin cnmm![]()
bu ay hıc beklentım yoktu cok ıstıyordum calıstımm cabaladım ama olmadı heralde dıodum ovulasyon testı kullandım hatta bu ay hıc belırtımm yoktu anlamadım ondan allah ısteyen herkese nasıp etsınAynı benim gibi olmuşsun cnm
Ne zaman bırakırsan umudun olmazsa ozaman geliyor melekler![]()
valla ne dıyım cnmm allah buyuktr nasıp ettı cok şükürr bugunku ıdrar testını arkdsmn zoruyla yapmıstım o deree umudum yoktu akamı bır dönüp baktm ki poztfBeklemedigin ay oluyor cnm
beklediğini ay olmuyor
Amin cnmmm
3-4 dk fln ılk baslarda silk gbiydi birden koyulastı bırtane daha yaptm hatta oda aynı sekılde oldu ınanamadım ztnn bugun pazar malum heryer kapalı sonra yakınlarda özel bı klınık vardıı aradım acıkmıss hemen gttım kan verdım 1 saatte cıktı sonuccKaç dk içinde çıktı cnm
amınn cnm ınsallahh cok saol sende ınsallah kucagına saglıkla alırsıngozun aydin, saglicakla kucagina alirsin insallah
3-4 dk fln ılk baslarda silk gbiydi birden koyulastı bırtane daha yaptm hatta oda aynı sekılde oldu ınanamadım ztnn bugun pazar malum heryer kapalı sonra yakınlarda özel bı klınık vardıı aradım acıkmıss hemen gttım kan verdım 1 saatte cıktı sonucc
aynenn ılk silk gi oldu bırdennn belırgınlestı ztn ne oldugunu anlamadım kana kostum hemenAynı benim gibi olmuşsun cnm
İlk silik sonra belirginleşiyor![]()
evet cnm ılk ve baya ugrastım gelsın dıye doktrlara gittim bitkisel kürler uyguladım cok klomen kullandım olmamıstı bu ayda ovulasyon testı kullanmstmİlk sanırım![]()
evet cnm ılk ve baya ugrastım gelsın dıye doktrlara gittim bitkisel kürler uyguladım cok klomen kullandım olmamıstı bu ayda ovulasyon testı kullanmstm
canım bnm nerdeyse 5 sene olcak ıstemıyodum öncedenn gerı cekme yöntemı ıle korunuodum son bırbucuk yıldır korunmuodmm korkuodm baya cok ugrastım allaha şükürler olsunnnÇok sevindim senin adına cnm
Kaç yıldır evlisin![]()
canım bnm nerdeyse 5 sene olcak ıstemıyodum öncedenn gerı cekme yöntemı ıle korunuodum son bırbucuk yıldır korunmuodmm korkuodm baya cok ugrastım allaha şükürler olsunnn
aayyyy bnde bunlardan cok korkuyorum allahımm esırgesın ınsallah neden kalbımı durduBende 9 aylık evliyim
İnş sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın
Ben alamadım meleğim 7. Haftada cennete uçtu