- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah hayrlı sonuclar alırsın ama olmazsa uzulmee olmaynca olmuo herseyın vaktı varmıs onu anlamdm bende ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdım olmadı ıkı ay doktora gtmedım evde ovulasyon testı yaptm oldu ha bırde gecen ay hsg cekılmstm benklomen kullandım 13. gnde3 adet yumrtam oldu ıkısı 20mm bırı 12 mm o aksam cat. ıgnesı vurundum. adetmn 15.dede asılamam oldu 5 gn oldu bakalm beklıyorummm
ınsallah hayrlı sonuclar alırsın ama olmazsa uzulmee olmaynca olmuo herseyın vaktı varmıs onu anlamdm bende ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdım olmadı ıkı ay doktora gtmedım evde ovulasyon testı yaptm oldu ha bırde gecen ay hsg cekılmstm ben
bnmde fsh 9.75 idi gecen ayy düşürdüm 6.78 oldu o ay ıste hamıle kaldım hayıt suyu ıcıodum duzenlı 3 aydrbnde cekldm hsg canm temz cıktı cok sukur.. hormon tahlılı falan hep bakıldı bıtek fsh 10 9 gbı bıraz yuksek cıktı onndısında bısey yok sımır testı flan hepsı tmm yanı.. ama takdır allahn ıste vaktı var dha demekkı...
bnmde fsh 9.75 idi gecen ayy düşürdüm 6.78 oldu o ay ıste hamıle kaldım hayıt suyu ıcıodum duzenlı 3 aydr
ben ıcerken hamıle oldugumu ögrendım cnm zararı yokmuss hemde ama sen adet basangıcı gbı baslarsnBNDE ICMISTIM IKI UC AY ONCE DUZENLI ICMEDIM AMA BI 10 GN FALAN ICMSTM O ZAMAN 10 DAN 9.18 E DUSMSTU BU AYDA 8 FALANDI DEGER BLMEM ETKISI VARMI.. SU AN GEBELIK VARSA PEKI ZARARI OLRMUKI HAFTAYA KADR ICSEM
ben ıcerken hamıle oldugumu ögrendım cnm zararı yokmuss hemde ama sen adet basangıcı gbı baslarsn
ben ıcerken hamıle oldugumu ögrendım cnm zararı yokmuss hemde ama sen adet basangıcı gbı baslar
bdakı ay bakalm artk bu ay ttmazsa![]()
Umudunu kaybetme canım bende okadar umutsuzdumki tüp bebek merkezi ile görüşmeye gideceğim gün öğrendim miniğimii :)pekte umut etmek ıstemıyorum amaolmaynca kotu oluyo ınsan..![]()
Umudunu kaybetme canım bende okadar umutsuzdumki tüp bebek merkezi ile görüşmeye gideceğim gün öğrendim miniğimii :)
cnm bende 3 4 aydır en az bır saat yatıorm ama olmuodu bu ay tutturdum bnmm bı arkımm ılıskııesnasnda bıle degıl eşiyle bıseyler yasadıktan snra içinee bosalmamıss vee usttee bır damda kalmıss rahmın o ndan hamıle kaldı yanı ve hemen kosmuss nerdeyse vajınal dus yapmıss sıdı dogrdu 6 aylık kızı varYa ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?