Çok taktım bundan nasil kurtulabilirim?

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Arkadaşlar saciminda bu tip seyrelme var fotoğraftakiyle ayni yerde.Ve inanilmaz kafaya takiyorum.İnsanlar kel kalmissin, eskiden de böyle miydi , sac derin gözüküyor,bu yaşta bu sac ne vsss diyor.Onlardan ziyade benden cok fazla takiyorum kafaya.Ektirmeyi düşündüm ama yakinimda bu işlemi yapan kimse yok ve 7 aylik bir kizim var yani uzaga da simdilik gidemiyorum.Zaten ha diyince de yaptiramam.Tahlillerim temiz cikti doktor sacma sapan bir sampuan verdi.Kapatmak için far kullaniyorum sacimla ayni renkte.Ama o daha da döktü.Bakim yağları vss ama yok..Bu kısımdan sac cikaracak bildiğiniz birseyler var mi?

Eklentiler

• images (1)-1.webp
    images (1)-1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 318
  • images.webp
    images.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 333
http://artdehuile.com/bayilerimiz.aspx

Burada aromaterapi eğitimi almış eczacıların listesi var.
Bulunduğunuz ili seçip eczacılardan biri ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Kişiye özel, durumuna göre ürün hazırlıyorlar
Kuzenim yıllardır kaşları ile ilgili problem yaşıyordu. Çok çok seyrekti. Kaş-kirpik serumları ile kaşları çıktı.
Eşimin ev akarı alerjisi vardı, akar Spreyi yaptırdık eczacıya,
Yastık yatağa sıktım düzenli, ilk defa bu seneyi tıkanmadan öksürmeden atlattı.
Ürünlerin hepsi doğal... yine de emziriyorsanız eczacıya mutlaka bilgi verin.
Ektirmeden once deneyebilirsiniz, bir kaybınız olmaz :)

Arkadaşlar saciminda bu tip seyrelme var fotoğraftakiyle ayni yerde.Ve inanilmaz kafaya takiyorum.İnsanlar kel kalmissin, eskiden de böyle miydi , sac derin gözüküyor,bu yaşta bu sac ne vsss diyor.Onlardan ziyade benden cok fazla takiyorum kafaya.Ektirmeyi düşündüm ama yakinimda bu işlemi yapan kimse yok ve 7 aylik bir kizim var yani uzaga da simdilik gidemiyorum.Zaten ha diyince de yaptiramam.Tahlillerim temiz cikti doktor sacma sapan bir sampuan verdi.Kapatmak için far kullaniyorum sacimla ayni renkte.Ama o daha da döktü.Bakim yağları vss ama yok..Bu kısımdan sac cikaracak bildiğiniz birseyler var mi?
Canım ya biraz arastirirsan bu dökülmelerin dogumdan ve emzirmeden kaynakli oldugunu gorursun. Ben her gun bir market poseti sac atiyordum. Benim kizim da 8 aylik. Yeni bitti dökülmeler. Yenileri cikti bile. Gecici bir sürec. Saclarin eskisinden daha güzel olacak yenileniyorsun. Kan testi yaptir. Degerlerini ölctur ve vitamin takviyesi al. Sac ektirmene ya da baska birsey yapmana gerek yok. Neredeyse tüm dogum yapanlar yasiyor bu durumu.

Sarımsak
Ciddiyim sarımsak inanılmaz saç çıkarıyor. Dövüp şampuana katmak da olur, saç derisine direkt sürmek de

Bir de ısırgan çayı için. Tadı berbat ama demir dolu. Suyuyla da kür yapabilirsiniz.
Sarimsagi sampuanina katarsa vucudunun diger yerlerindeki tüyler de ataga kalkar :KK48:
Gercekten inanilmaz cabuk uzatiyor tüyleri.

Cildiye biyopsi yaptı mı ordan doku örneği alıp??

Ben de sarımsak diyecektim ki herkes demiş :) o yüzden doğum kontro hapı diyorum :dondurma: ama normal dökülmeyse, yani erkek tipi dökülme değilse. Belli oranları var, netten bulabilirsin. Şampuanın içine ufalıyorsun, çok güzel bebek saçı çıkarıyormuş. Ben demedim ama deneyenlerden çok duydum. Hatta devletteki ilk iş yerimde erkekler sık sık bunu konuşuyordu :KK45: kel olanlar vardı da:KK53:

Ekleme: ben de 3-4 aydır genel bir dökülme vardı, saçlarım baya baya azaldı. Kısa kestirdim, hormonlarda bir şey çıkmadı. Doktor ketoral diye bir ilaç şampuan vermiş, saç dökülmelerinde de kullanılıyormuş, bir de çinko ile yağ karışımı tabii, kullanmaya başladıktan sonra baya baya azaldı dökülmesi.

aynısı oldu bende de.
bir de düğünüme 2 ay kala belirginleşti.
ben günde bir tane sarımsak yutuyordum. işe geldiğim için çiğnemiyordum kokmasın siye.
sonra çam terabentin, defne yaprağı yağı, buğday yağı ve e vitamini kapsülünü bir çay bardak suya birkaç damala olarak damlatıp saçıma sürüyordum. 1 saat bekletip yıkıyordum. hafta da 2 kere.
ve beslenmem dikkat ediyordum. diyet yapmıştım o da döktü saçımı. güzel yiyordum. saçlarım çıktı vallahi :) bence denemelisin. alerjin yoksa tabi bu bitkilere.

Back
X