- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
Kizlarrr dün bana görücü geldi . Ailenin çocuğu evin en küçüğü ve tek erkek çocuk . Ben daha önce Nisan atmıştım . Yaşadığımız yerde küçük . Genelde bizim buradaki zihniyet Nisan atmaya bile kötü gözle baktıkları için , tek ve biricik(ironi) çocuklarına genelde böyle bir durum yaşamamış kişileri tercih ederler. Her neyse aile , çocuk vs bana mantıklı geldiği için evimize gelen çocuğun annesine numaramı verdim. Ama ilginç şekilde kızım seni akşam arar dedi ( araması gereken oğlu değil mi :) neyse baktım beni biri eklemiş . Ablası olduğunu düşündüm . Ben ilkin aramalarını beklerdim . Direkt instadan eklemelerini beklemiyordum. Ben de beklettim . Sonra görmedim sanarak tekrar çekip atmışlar isteği . Velhasıl kelam ben isterdim ki beni ilkin arasinlar yani süreci çocuğun yürütmesi gerekirken abla yürütmeye çalışıyor . Dun atılan isteği bugün kabul ettim . Hareketlilikte de bulunmadım ki görmedim varsaysinlar . Sonra bugün ablaya istek attım . Abla isteğimi bekletiyor ama hikayelerimi açıyor. Bir arama dönüş de olmadı . Ne düşünüyorsunuz ?