Çok ucuzca aldatilmisim tam 4 sene sonra öğrendim,intihar etmemek için kendimi Zor tutuyorum

ozyeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
23
13
3
33
Herkese iyi akşamlar biraz önce aldatildigimi öğrendim ve o şahsi engelledim ama telefonumdan engelleyemedim samsung e7 nasl engelleniyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim, olayı anlatiyim farklı sehirlerdeydik bana hep aşık olduğunu yapamayacagi şeyin olmadığını falan söylüyordu ama bir gorseniz,seviyo derdiniz.. 50 tl karşılığı, bu kısmı düşündukce ellerim titriyor. Şuan sadece ölmek istiyorum sadece. Lütfen nası dayanıcam ben söyleyin. Bana anlatmıştı bende dürüst bu adam demiştim biliyor musunuz şu iğrenç şekilde anlatmıştı " arkadaşım kariya gitti ben gitmedim bekledim kapıda gör nası biri oldugumu" ona bile kizmistim mecburiyeten gittim yalnız birakamazdim demisti.. ben onun için hiç bir erkege bakmadım bile.. Bu bendeki sevgi bitmiyo, bana mustehak. İşte ilk defa affedemeyecegim bişey yaptı hayatımda ilk defa aldatildim ben hayatımda hiç sevilmedim ya oda onlardanmis. Ama öğrenme taktiğimi dinleyin: face sifresini verdi bana bende girdim şifreyi değiştirdim arkadaşına yaptigim kız çok iyiydi yazdım oda hangisi yazdı paralı olan mi evet hacı dedim ne kadar para vermiştim ben ona.. öğrenmek için böyle bişey düşündüm ve hersey yalanmis.. şimdi seni seviyorum yazar, o kadar yüzsuz ki napıcam ben ya lütfen dalga geçmeyin gerçekten çok kötü durumdayım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fayda sağlar mi acaba

Bir de hangisi diye sormuş adam. Kaç tane varsa artık. İğrenç biriymiş. Zaten ben olsam "arkadaşım KARIYA gitti" dediği anda terk ederdim. Ucuzluğu kurduğu cümleden belli.
Neyse ki güzel bir dedektiflikle öğrenmişsin gercek yüzünü, bas tekmeyi gitsin. Düzgün erkekler de var, bunlar vakit ve moral kaybı sadece.

Sizi aldatan bir adam için ne diye ölmek istiyorsun. Annen baban seni bu yaşına kadar değmeyecek biri için intihar edesin diye mi getirdi. Dışarıda böyle adamlar olduğu kadar düzgün namuslu erkek de çok. Yaşadıklarınızdan ders çıkarıp önünüze bakın.

Ne bendeki ağızları ya. Acımı paylasiyorum biraz saygın olsun. Kankası anlamasin diye öyle konustum

"yaptığım kız çok iyiydi" lafı bir kadın olarak aklına nasıl geldi ona şaşırdım...sevgilinle kankasının bu ayarda konuştuklarını tahmin etmen de ayrı bir üzücü durum...

Ölmek ne kadar kolay geliyor size ya. Kaç yıllık kocam,çocuklarımın babası aldatsa intihar aklıma bile gelmez. Böyle basit adamlar için kendinizden geçmeyin lütfen.

Hiç peşine düşme deymez.Şu an gururun incindiği için ne yapacağını şaşırmış durumdasın.Önce sakin olmaya çalış ve kendine başka bir yol çiz.Başka çaren yok.

umarım yanlış anlamamışımdır. sevgilin para karşılığı bir kadınla birlikte oluyor. sen buna aldatıldım diyorsun. ve intihar edicem diyorsun. birincisi o senin kocan değil, ikincisi para karşılığı olan birşeye aldatılma denmez, üçüncüsü intihar etmek için bu mu bahanen?

Back
X