Herkese iyi akşamlar biraz önce aldatildigimi öğrendim ve o şahsi engelledim ama telefonumdan engelleyemedim samsung e7 nasl engelleniyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim, olayı anlatiyim farklı sehirlerdeydik bana hep aşık olduğunu yapamayacagi şeyin olmadığını falan söylüyordu ama bir gorseniz,seviyo derdiniz.. 50 tl karşılığı, bu kısmı düşündukce ellerim titriyor. Şuan sadece ölmek istiyorum sadece. Lütfen nası dayanıcam ben söyleyin. Bana anlatmıştı bende dürüst bu adam demiştim biliyor musunuz şu iğrenç şekilde anlatmıştı " arkadaşım kariya gitti ben gitmedim bekledim kapıda gör nası biri oldugumu" ona bile kizmistim mecburiyeten gittim yalnız birakamazdim demisti.. ben onun için hiç bir erkege bakmadım bile.. Bu bendeki sevgi bitmiyo, bana mustehak. İşte ilk defa affedemeyecegim bişey yaptı hayatımda ilk defa aldatildim ben hayatımda hiç sevilmedim ya oda onlardanmis. Ama öğrenme taktiğimi dinleyin: face sifresini verdi bana bende girdim şifreyi değiştirdim arkadaşına yaptigim kız çok iyiydi yazdım oda hangisi yazdı paralı olan mi evet hacı dedim ne kadar para vermiştim ben ona.. öğrenmek için böyle bişey düşündüm ve hersey yalanmis.. şimdi seni seviyorum yazar, o kadar yüzsuz ki napıcam ben ya lütfen dalga geçmeyin gerçekten çok kötü durumdayım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fayda sağlar mi acaba