Çok ucuzca aldatilmisim tam 4 sene sonra öğrendim,intihar etmemek için kendimi Zor tutuyorum

şimdi beni topa tutacaksınız ama ben çok kızmadım ya..bekar bi erkek gitmesi normal en azından parayla işini görüyor..başkasının karısına göz dikenler,çocuklara sarkanlar falan iğrenç şeyler evet ama dediğim gb.buna kızmadım bu aldatmada olmaz bence evli olsan seni bırakıpta oralara gitse evet bu aldatma ama şuanki değil..bütün bekarlarda gitmiştir bence
sevgiliniz gitse iyi eglenceler askım mı diyeceksiniz...yeter ki baskalarının karısına kızına bakmasın.. o kadınlar da kadın kız degil mi

Herkese iyi akşamlar biraz önce aldatildigimi öğrendim ve o şahsi engelledim ama telefonumdan engelleyemedim samsung e7 nasl engelleniyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim, olayı anlatiyim farklı sehirlerdeydik bana hep aşık olduğunu yapamayacagi şeyin olmadığını falan söylüyordu ama bir gorseniz,seviyo derdiniz.. 50 tl karşılığı, bu kısmı düşündukce ellerim titriyor. Şuan sadece ölmek istiyorum sadece. Lütfen nası dayanıcam ben söyleyin. Bana anlatmıştı bende dürüst bu adam demiştim biliyor musunuz şu iğrenç şekilde anlatmıştı " arkadaşım kariya gitti ben gitmedim bekledim kapıda gör nası biri oldugumu" ona bile kizmistim mecburiyeten gittim yalnız birakamazdim demisti.. ben onun için hiç bir erkege bakmadım bile.. Bu bendeki sevgi bitmiyo, bana mustehak. İşte ilk defa affedemeyecegim bişey yaptı hayatımda ilk defa aldatildim ben hayatımda hiç sevilmedim ya oda onlardanmis. Ama öğrenme taktiğimi dinleyin: face sifresini verdi bana bende girdim şifreyi değiştirdim arkadaşına yaptigim kız çok iyiydi yazdım oda hangisi yazdı paralı olan mi evet hacı dedim ne kadar para vermiştim ben ona.. öğrenmek için böyle bişey düşündüm ve hersey yalanmis.. şimdi seni seviyorum yazar, o kadar yüzsuz ki napıcam ben ya lütfen dalga geçmeyin gerçekten çok kötü durumdayım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fayda sağlar mi acaba
Karıya gitti ne yaaa :KK57::KK57: Sabah sabah içim kalktı!!! Nerden bulursunuz böyle leş adamları bilmemki!! Daha konuşmasından belli kaç paralık adam olduğu.. Ben olsam ben bu mide bulandırıcı pisliğin elini falan tuttum diye kendimden bile iğrenirdim!!! bi de seviyorumlar unutamıyorumlar falan.. Bilemiyorum... Değişik...

Kafan da yazın gibi karışmış. Yapman gereken basit, bu iğrenç herifi hayatından tamamen silip temizle. Numaranı değişip, faceni dondur onu silip. Uzak dur bu tiplerden, bununla evlenmeyi de aklından bile geçirme bu evlenince daha beter olur düzelmez.

Sevgiline mi şaşayım
'Arkadaşım karıya gitti ben kapıda bekledim' şeklindeki dialoglarınıza mı şaşayım
Öğrenme planına mı şaşayım sabah sabah

Hala seviyorum dersen bayılacam artık

Herkese iyi akşamlar biraz önce aldatildigimi öğrendim ve o şahsi engelledim ama telefonumdan engelleyemedim samsung e7 nasl engelleniyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim, olayı anlatiyim farklı sehirlerdeydik bana hep aşık olduğunu yapamayacagi şeyin olmadığını falan söylüyordu ama bir gorseniz,seviyo derdiniz.. 50 tl karşılığı, bu kısmı düşündukce ellerim titriyor. Şuan sadece ölmek istiyorum sadece. Lütfen nası dayanıcam ben söyleyin. Bana anlatmıştı bende dürüst bu adam demiştim biliyor musunuz şu iğrenç şekilde anlatmıştı " arkadaşım kariya gitti ben gitmedim bekledim kapıda gör nası biri oldugumu" ona bile kizmistim mecburiyeten gittim yalnız birakamazdim demisti.. ben onun için hiç bir erkege bakmadım bile.. Bu bendeki sevgi bitmiyo, bana mustehak. İşte ilk defa affedemeyecegim bişey yaptı hayatımda ilk defa aldatildim ben hayatımda hiç sevilmedim ya oda onlardanmis. Ama öğrenme taktiğimi dinleyin: face sifresini verdi bana bende girdim şifreyi değiştirdim arkadaşına yaptigim kız çok iyiydi yazdım oda hangisi yazdı paralı olan mi evet hacı dedim ne kadar para vermiştim ben ona.. öğrenmek için böyle bişey düşündüm ve hersey yalanmis.. şimdi seni seviyorum yazar, o kadar yüzsuz ki napıcam ben ya lütfen dalga geçmeyin gerçekten çok kötü durumdayım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fayda sağlar mi acaba

uckuruna sahıp olamayan adam ıcın ölmeyımı düşünüyorsun...yapmayın ya hayat bır adamdan ıbaret degıl..basarsın tekmeyı bakarsın önune...bıraz guclu olun..herkes hayatında ıllakı ayrılık yasamıstır herkez mı ölsün yanı...hayat bır adam ıcın ölecek kadar degersız degıl.....evetzor bır surec ama zamanla gecer....sen yeter kı guclu ol gururlu ol ve bu adama gerı dönme

Kız valla dedektif gibisin he :) Gerçek yüzünü görmüşsün aman üzüldüğüne değmez her yerden engelle sil gitsin

konu baştan aşağı neresinden tutsan elinde kalıyor da benim takıldığım şeyler şunlar; aldatıldığını öğrendin de nasılını niye merak ettin, hadi merak ettin ücretinin ne kadar olduğundan sana ne pahalı olsaydı ne olurdu, ucuza olunca ne oldu, olan olmuş sen canına kıymaktan bahsedeceğine yakanı nasıl kurtaracağını düşün bence..

uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın.
bir kadına (işi her ne olursa olsun) bu şekilde aşağılayıcı lakaplar takan.
midesi bu işleri kaldıran
üstüne bir de yalan söyleyen adamla işiniz olmasın.

gerçekten çok zor bir durum benim sevdiğim adamın eli başka bir tende dolaştıktan sonra nasıl onun eline dokunabhilirsin ki. ayrıca bir erkek para karşılığı bir birliktelik yaşıyorsa hayvanların ihtiyaç için ilişkiye girmesinden hiç bir farkı yok ilişikide sevgi olmalı tutku olmalı. bak seven adam, adam gibi adam asla böyle bir şey yapmaz. seni kaybetmeyi göze almış demekki. ayrıca aekadaşının bunu yaptığını sana söylemesinin sebebi ise bir gün duyulursa hayır ben gitmedim sana anlattım ya demek için kendince senin güvenini kazanmaya çalışmış. bende aldatıldım zamanında ama şunu söylim aşktan insan ölmüyor. bir defa kendini aşka kapatma küsme emin ol günü birinde seni senden daha çok sevecek biri çıkacaktır karşına ve bu adamdan kurtulduğun için sürekli şükredeceksin. ya evli olsaydın birde onu düşün zararın neresinden dönersen kardır canım. üzülme demiyorum illakki üzüleceksin ama bir erkek için hayatını sonlandırmak bunu düşünme senin hayatında sadece o erkek yok.

1) 50 TL'lik kadın olduğu için mi bu kadar üzüldün? 200 liralık kadın olsaydı daha mı az canın acıyacaktı?:mad:

2) Arkadaşını kapıda beklemeye neden mecburmuş? Kapının arkasından peçete mi uzatmış, "sen becerirsin yürü be koçum" diyip gaz mı vermiş, ne yapmış yani ne?:KK4:

3) Sen niye ölmek istiyorsun ki??? :KK62:

Offff offff kafamda deli sorular....İşe konsantre olmam lazım, olamıyorum sizin dertlerinizden...

Back
X