- 13 Ağustos 2022
- 124
- 93
- 28
- 33
- Konu Sahibi pitircikhanim
-
Streste etkiliyor diyorlar ama öyle stresli bir dönemde yaşamıyoruz.Stresten olmuyor olabilir mi
Hamilelik belirtisi olabilirmiş doktorumla görüştüm.adet olmazsam 1-2 gün daha bekleyip test yapılacakYanma enfeksiyondan olur. Yanma ve sık idrara çıkma sistit oluyor zaten
Hayat stresinden ziyade oldu olacak mı hamilelik stresinden bahsediyorumStreste etkiliyor diyorlar ama öyle stresli bir dönemde yaşamıyoruz.
Hakılısınız kendimi rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum ama illa ki oldu mu olmadı mı diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Umarım birgün o mutlu haberi bende alırımHayat stresinden ziyade oldu olacak mı hamilelik stresinden bahsediyorum
İnşaAllah.. akışına bırakın vardır vakti , saati..Hakılısınız kendimi rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum ama illa ki oldu mu olmadı mı diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Umarım birgün o mutlu haberi bende alırım
Merhaba benim de dün adet tarihimdi olmadım belırtıler var ama henuz bu saate kadar gelen bir şey yok umutlanmakta ıstemıyorum hormonal psıkolojık mevsimsel olarak gecıktıgını dusunuyorum belirtileriniz varmı idrar da yanma demişsiniz ama sanırım üşüttünüz acaba adetınız bundan gecıkmıs olabılır mı1 senedir korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat çocuğumuz olmadı. Doktora gittik herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece çikolata kistim var fakat engel olucak durumda değilmiş. Doktorum ilk önce çatlatma iğnesi vurdu fakat herhangi bir sonuç alamadık aşılama ve tüp bebek ile devam edeceğiz . Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok fazla idrara çıkma ve yanma var birde ayakta kaldığım zaman yorgunluk var. Acaba tedaviye gerek kalmadan hamile mi kaldım. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Bilemiyorum ki 2 gün geçikti. Test yapmak istemiyorum korkuyorum sonuçtanMerhaba benim de dün adet tarihimdi olmadım belırtıler var ama henuz bu saate kadar gelen bir şey yok umutlanmakta ıstemıyorum hormonal psıkolojık mevsimsel olarak gecıktıgını dusunuyorum belirtileriniz varmı idrar da yanma demişsiniz ama sanırım üşüttünüz acaba adetınız bundan gecıkmıs olabılır mı
İnş canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnlıyorum bende korkuyorum test yapmaktan o tek cızgı yı gormek ıstemıyorum ama 3 5 gun daha bekleyip test yapın acabalara cevap olmus olur korksakta mecburuzinş gebesınızdır.
Çok teşekkür ederimYani bu belirtiler için çok erken sık idrara çıkma bebek büyüdükçe baskı yapması sonucunda oluşuyor
Ancak hiç belirtin olmadan da hamile olabilirsin
Umarım hayırlı haberler alırsınız
Test yaptın mı canım varmı iyi haberÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?