Çok uğraşıyoruz acaba hamilemiyim

pitircikhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
124
93
28
33
1 senedir korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat çocuğumuz olmadı. Doktora gittik herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece çikolata kistim var fakat engel olucak durumda değilmiş. Doktorum ilk önce çatlatma iğnesi vurdu fakat herhangi bir sonuç alamadık aşılama ve tüp bebek ile devam edeceğiz . Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok fazla idrara çıkma ve yanma var birde ayakta kaldığım zaman yorgunluk var. Acaba tedaviye gerek kalmadan hamile mi kaldım. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye

Yanma olmaması lazım ama benimde ilk belirtilerimden biri sık idrara cikmaydi. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız direk doktora gidip muayene olun bence enfeksiyon mu diye bakar öncelikle.

Merhaba benim de dün adet tarihimdi olmadım belırtıler var ama henuz bu saate kadar gelen bir şey yok umutlanmakta ıstemıyorum hormonal psıkolojık mevsimsel olarak gecıktıgını dusunuyorum belirtileriniz varmı idrar da yanma demişsiniz ama sanırım üşüttünüz acaba adetınız bundan gecıkmıs olabılır mı

Bilemiyorum ki 2 gün geçikti. Test yapmak istemiyorum korkuyorum sonuçtan

Anlıyorum bende korkuyorum test yapmaktan o tek cızgı yı gormek ıstemıyorum ama 3 5 gun daha bekleyip test yapın acabalara cevap olmus olur korksakta mecburuz inş gebesınızdır.

Yani bu belirtiler için çok erken sık idrara çıkma bebek büyüdükçe baskı yapması sonucunda oluşuyor
Ancak hiç belirtin olmadan da hamile olabilirsin
Umarım hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…