Çok umutluyum ama şu an çok üzgünüm :(

Pembegelinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
33
14
38
35
arkadaşlar merhaba. Ağustos'un 5 inde son adet tarihimdi daha sonra takvim hesaplanmasıyla yumurtlama günlerine uygun ilişkilerimiz oldu. Bu ayin 4 ünde regl olmayı bekliyordum fakat hala olmadım üstünden 7-8 gün geçti. Mide bulantularım var gece gündüz hemde. Geceleri tuvalete kalkmayan ben tuvalete kalkar oldum. Arada sağ kasığıma Bıçak saplanır gibi Sancı giriyor. Butun bunların üstüne ve gecikmeyi de göz önüne alarak az önce kalbim çarparak test Yaptım. Ama tek çizgi......
Bu kadar gecikmem olmazdı. Mide bulantım filan psikolojik mi diye sorguluyorum kendimi ama gerçekten bulanıyor içim Kalkıyor bazen. Ama sanırım Butun bunlar koca bi hayal kırıklığı. Akil verin sizce ne yapmalıyım arkadaşlar cok umutluydum ve su an cok üzgünüm :( :(

Belki geç döllenme olduysa ve yeniyse idrarda çıkamamaış olabilir gidip birde kan testi yaptırın bence çünkü benimde idrar testinde çok silik olmasına rağmen kanda belli olmuştu

Mide bulantım olmasa bu kadar umut etmeyeceğim ama inanın midem bulanıyor. Göğüslerime dokunmuyorum. Ve adet olacağım zaman ağrım bi iki gün önceden başlardı ama hiç bi regl agrim yok su an. Cok üzüldüm ya. Cok ümitliydim :( kan da yaptırsam kesin sonucu alır miyim ?

Tatlım gebelikte ilk belirti uykuya meyil ve bel ağrısı oluyor,
Mide bulantısı 7-8.haftadan sonra başlar genelde.
Sen yine de kan testi yaptır için rahat eder, bazen kanda çıkan idrar testinde çıkmıyor

Mide bulantım olmasa bu kadar umut etmeyeceğim ama inanın midem bulanıyor. Göğüslerime dokunmuyorum. Ve adet olacağım zaman ağrım bi iki gün önceden başlardı ama hiç bi regl agrim yok su an. Cok üzüldüm ya. Cok ümitliydim :KK43: kan da yaptırsam kesin sonucu alır miyim ?
evet kandan kesin öğrenebilirsin

Tatlım gebelikte ilk belirti uykuya meyil ve bel ağrısı oluyor,
Mide bulantısı 7-8.haftadan sonra başlar genelde.
Sen yine de kan testi yaptır için rahat eder, bazen kanda çıkan idrar testinde çıkmıyor
Canım uykuya meyil bel ağrısı onlarda var hatta sağ bacağım bile kasıyor bazen. bunyeye göre degisebiliyormus mide bulantısı. 5. Haftasında midesi bulananlar okudum. Su an hamileyken sat a göre benimde 5. Haftam oluyor. Of bilemiyorum ne zor bi süreç bu boyle :( idrar testini sabah ilk idrarla yapsam daha sağlıklı olur mu sizce?

Canım uykuya meyil bel ağrısı onlarda var hatta sağ bacağım bile kasıyor bazen. bunyeye göre degisebiliyormus mide bulantısı. 5. Haftasında midesi bulananlar okudum. Su an hamileyken sat a göre benimde 5. Haftam oluyor. Of bilemiyorum ne zor bi süreç bu boyle :KK43: idrar testini sabah ilk idrarla yapsam daha sağlıklı olur mu sizce?

İdrar testinin sabah ilk idrarla yapılması gerek zaten,
Kan tahlili kesin sonuç verir tabiki, sağlık ocağına kan verip mesai bitmeden telefonla bile öğrenebilirsin

Tatlim uzulerek soylemeliyim ki, ben regl oluncada hamilelige yakin belirtiler oluyordu.. o yuzden ayirt edememistim bile, koku duyarliligi, kasik agrisi, goyuslerde sanci vs.. gayet normal seyler. Yinede kan testi tam bir netice vericektir yaptir bence ;)

Back
X