- 1 Ekim 2015
- 158
- 104
- 23
- 33
- Konu Sahibi sonbahar1991
Arkadaşlar çok utaniyorum ama başka kimseye soramiyorum +18 e de açamadim konuyu. Ben 24 yaşında evli 1 cocuk annesi bir bayanim. Eşimin ilk gecemizden beri erken boşalma problemi var. Zaten nişanliyken bahsetmişti bana düzenli ilişkiyle düzelebileceği söylemişti ama 3 yılı bitirdik ayni değişen birşey yok. Ayiptir söylemesi ben doktora gidelim dediğimden beri her seferinde 2 kez yapiyoruz ve bazen sirf benim için 2. Yi yaptiğini onun o kadarda keyif almadigini düşünüyorum. Ben istiyorumki tek bi kez olsun oda bütün duygularini bir seferde zirvede yaşasin zoraki yapiyomuş gibi hissetmemek istiyorum. İlk zamanlar kabul tek yaptiğimizda sinirlerim bozuluyodu çünkü bazen daha hiç bişey olmadan bitiyodu ben kaliyodum ortada öylece ama o rahatlamiş oluyodu ama kesinlikle hiç bir zaman onun kusuru olarak bakmadim onun suçu degil sonuçda oda istemez böyle olmasini. Bazende bi takim nedenlerden dolayi birliktelik yaşayamadigimizda gece uyku halinde boşaliyo. Benim size sormak istediğim doktora baş vurmadan nasıl çözebilirim bu problemi bilgisi olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar