Çok utaniyorum ama sormam lazim

sonbahar1991

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
158
104
23
33
Arkadaşlar çok utaniyorum ama başka kimseye soramiyorum +18 e de açamadim konuyu. Ben 24 yaşında evli 1 cocuk annesi bir bayanim. Eşimin ilk gecemizden beri erken boşalma problemi var. Zaten nişanliyken bahsetmişti bana düzenli ilişkiyle düzelebileceği söylemişti ama 3 yılı bitirdik ayni değişen birşey yok. Ayiptir söylemesi ben doktora gidelim dediğimden beri her seferinde 2 kez yapiyoruz ve bazen sirf benim için 2. Yi yaptiğini onun o kadarda keyif almadigini düşünüyorum. Ben istiyorumki tek bi kez olsun oda bütün duygularini bir seferde zirvede yaşasin zoraki yapiyomuş gibi hissetmemek istiyorum. İlk zamanlar kabul tek yaptiğimizda sinirlerim bozuluyodu çünkü bazen daha hiç bişey olmadan bitiyodu ben kaliyodum ortada öylece ama o rahatlamiş oluyodu ama kesinlikle hiç bir zaman onun kusuru olarak bakmadim onun suçu degil sonuçda oda istemez böyle olmasini. Bazende bi takim nedenlerden dolayi birliktelik yaşayamadigimizda gece uyku halinde boşaliyo. Benim size sormak istediğim doktora baş vurmadan nasıl çözebilirim bu problemi bilgisi olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar

Kafasinin rahat olmasi lazim
Yine erken bosalacam korkusu onu erken bosalmaya itebilir yüklenmeyin adama doktor doktor duye her seferinde tutturmayin ikinciyi yapmayin yoo keyif aldim diyin bi sure boyle deneyin iliski araliginiz uzunsa ondanda erken bosalabilir

Bu durumda doktora gitmeniz sart , baska sekilde cözemeyeceksiniz durumu...

Kafasinin rahat olmasi lazim
Yine erken bosalacam korkusu onu erken bosalmaya itebilir yüklenmeyin adama doktor doktor duye her seferinde tutturmayin ikinciyi yapmayin yoo keyif aldim diyin bi sure boyle deneyin iliski araliginiz uzunsa ondanda erken bosalabilir
Kesinlikle tuttua gibi bir durum söz konusi değil bikaç kez teklif ettim sadece 2. Yi de ben istemiyorum zaten o kendini ispatlamak için yapiyo galiba ben de birşey demiyorum. Normalde çok rahat bir insandir kafaya takacak bit sıkıntımizda yok şükür.

Kesinlikle tuttua gibi bir durum söz konusi değil bikaç kez teklif ettim sadece 2. Yi de ben istemiyorum zaten o kendini ispatlamak için yapiyo galiba ben de birşey demiyorum. Normalde çok rahat bir insandir kafaya takacak bit sıkıntımizda yok şükür.

Cnm hic bi erkek bunun icin doktora gitmek istemez ben o yuzden doktora git yazmadim
Giden erkekte cok fedakar birisi olmasi lazim cunku kendi iyi yada kotu zevk aliyor daha senin icin niye doktora gitsin ki erkeklik gururundan dolayi diyorum ama cogunluk gitmez giden fedakar biridir

Cnm hic bi erkek bunun icin doktora gitmek istemez ben o yuzden doktora git yazmadim
Giden erkekte cok fedakar birisi olmasi lazim cunku kendi iyi yada kotu zevk aliyor daha senin icin niye doktora gitsin ki erkeklik gururundan dolayi diyorum ama cogunluk gitmez giden fedakar biridir
Aynen öyle o da kendine çok problem etmiyo ama işte aramizdaki ilişki kalitesi için birşeyler yapmak istiyorum kendimce

Bunu burda senin değil, eşinin araştırması lazım.

İnternette araştırsa bulur, erkeklerin kendi taktikleri var bu konuda. Eşin rahatsız olsa okur, kendine göre olanı dener.

O yüzden erken boşalmanın çözümünden ziyade, eşini ikinci ilişkiyle yeterince keyifli olmadığına ikna etmen lazım.

Bunu burda senin değil, eşinin araştırması lazım.

İnternette araştırsa bulur, erkeklerin kendi taktikleri var bu konuda. Eşin rahatsız olsa okur, kendine göre olanı dener.

O yüzden erken boşalmanın çözümünden ziyade, eşini ikinci ilişkiyle yeterince keyifli olmadığına ikna etmen lazım.
Kendiside birşeyler yapmaua calişiyo ama çokda deşifre etmek istemiyo geciktirici sprey gibi ürünler denedi ama çözüm olmadi

Back
X